- 10 Haziran 2012
- 1.388
- 3.259
- 333
Ay eşinizin burcu ne lütfen söyleyin çok merak ettim.İnşallah öyle olur. Aradı yine, ağlıyor.
Bugüne kadar o beni umursamıyordu. Bundan sonra da o benim umrumda değil.İlk söyleyeceği laf kesinlikle bu olacak. Kendi yaptığı şerefsizlikler asla aklına gelmez.
Ay hiç şaşırmadım. Dök içini rahatla, aklında ne varsa say, ettikleri yanına kar kalacak sandı allahın insafsızı. Niye ağlıyor senin maaşı harcayamayacak diye miİnşallah öyle olur. Aradı yine, ağlıyor.
Boğa galibaAy eşinizin burcu ne lütfen söyleyin çok merak ettim.
Yaz kız boşarım valla yarı fiyatınaSen boşa :)
Beni birkaç ay rahat bırak, ondan sonra karar vereceğim dedim.Ay hiç şaşırmadım. Dök içini rahatla, aklında ne varsa say, ettikleri yanınankar kalacak sandı allahın insafsızı
Masraflar ne kadar ki? :)Yaz kız boşarım valla yarı fiyatına
Dışardan yersin, deseydin. Oh olsun, beter olsunŞimdi telefon açtı ağlıyor. Ben çocuklarım olmadan ne yapacağım diyor.
İyi yaptın, şeytan azapta gerek.Beni birkaç ay rahat bırak, ondan sonra karar vereceğim dedim.
İnanmıyor boşanacağınıza benceSen beni niye istemiyorsun dedi. Buraya gelmeden önce saydığın lafları bir hatırla istersen dedim. Ooo! Senin planın belli diyor. Bakacağız dedim. Böyle deyince telefonu suratıma kapatmadı. Tamam canım sen düşün dedi.
Şimdi telefon açtı ağlıyor. Ben çocuklarım olmadan ne yapacağım diyor.
Karımın maaşı olmadan ne yapacağım, meali bu.Şimdi telefon açtı ağlıyor. Ben çocuklarım olmadan ne yapacağım diyor.
Çünkü normalde atandığım yer dağ başıydı. O yüzden gelmek istemiyordu. Şimdi görevlendirmeyle çok güzel bir yere geçtiğim için vazgeçti o kararından.Çok afedersin ama salak bu adam. Tayin hakkı olduğu halde gelmiyordu çocuklarının, karısının yanına.. Zaten onlar yoktu. Dahası resmen eziyet etti size atandığınızdan beri.
Kapat kapat dedim bu sefer.Dışardan yersin, deseydin. Oh olsun, beter olsun
Evet şimdi o düşünsün, ağlasın.İyi yaptın, şeytan azapta gerek.
Şu an bayağı korktu gibi. Çünkü ağlayarak kapattı telefonu.İnanmıyor boşanacağınıza bence
Açıkçası artık ne düşündüğünün bir önemi yok. Ben bundan sonra onsuz hayatı nasıl güzelleştirebilirim onu düşünüyorum.Karımın maaşı olmadan ne yapacağım, meali bu.
Uzaktan paranızı alamıyor ya derdi bu.
Çünkü normalde atandığım yer dağ başıydı. O yüzden gelmek istemiyordu. Şimdi görevlendirmeyle çok güzel bir yere geçtiğim için vazgeçti o kararından.
Merak ettim, sizi arayan meslektaşlarınızı şikâyet etmiştiniz görevlendirilme iste diye tavsiyeler vermişlerdi. Ondan sonra mı görevlendirilme oldu? Atandığınız yere gitmediniz mi?Çünkü normalde atandığım yer dağ başıydı. O yüzden gelmek istemiyordu. Şimdi görevlendirmeyle çok güzel bir yere geçtiğim için vazgeçti o kararından.
Evet ben açık açık onlarla geçinemem okulda sorun yaşanır dedim. Biz de görevlendirme yapalım dediler.Yaa şu fesat kadınların yaptığı sebepten mi görevlendirme mi verdiler?
Menfaatçi birisi eşin. Kendinden daha önemli değilsiniz maalesef ne sen ne çocukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?