Şu an sadece zaman ver, söylediklerini yaptıklarını unutamıyorum dedim. Ağlamaklı tamam dedi.Söylemeyin zaten ama size bir daha seni suçlayacaklar dediğinde anlatırım diyin ona.
Kendimi aklayabilirim evliliğin senin yüzünden bittiğini, yaptığın öküzlüklerini, beni orada 3 çocukla parasız bırakıp burada evde bekar hayatı yaşama heveslisi olduğunu, her gün dışardan yemeyi planlayıp bize koli koli makarna aldığını, sırf ucuz diye çocuklarını beni önceden postaladığını canımı çok sıkarsan da daha büyük terbiyesizliklerini anlatabilirim benim için sorun yok diyeceksiniz.
Şu an sadece zaman ver, söylediklerini yaptıklarını unutamıyorum dedim. Ağlamaklı tamam dedi.
Hiç sanmıyorum. İster bence :)Neyse iyi yönden bak para isteyemez
Allah gözünü doyursun nankör demesin de :)Gonlunuzu almak icin 1 koli makarna gonderir bu adam :)
Öff ne ağlak adam ya insanın saygısı olsa da kalmaz zaten tam salakŞu an sadece zaman ver, söylediklerini yaptıklarını unutamıyorum dedim. Ağlamaklı tamam dedi.
Özür dilemekten aciz. Kendisinde hata görmediği için göz yaşını kullanıyor galiba :)Öff ne ağlak adam ya insanın saygısı olsa da kalmaz zaten tam salak
Erkeklerin çoğu özür dilemekten aciz zaten, gene çoğu da kendinde hata görmez. Bu dediğim Türk erkeği tabi.Özür dilemekten aciz. Kendisinde hata görmediği için göz yaşını kullanıyor galiba :)
ne halt edeceğini ne diyeceğini şaşırdı babaları :)Az önce yine aradı, havadan sudan bahsetti. Sonra da diyor ki bir psikoloğa git. Şu an kafa dinliyorum hiçbir şey yapamam beni rahat bırak dedim. Tamam canım dedi telefonu kapattı.
Yoo ara ara soruyordu benden boşanacak mısın diye?ne halt edeceğini ne diyeceğini şaşırdı babaları :)
psikoloğa git lafı da çaresizlikten ne diyeceğini bilememekten
siz gidene kadar hiç ihtimal vermiyor muydu acaba bırakırsınız onu diye hep rahat davranıyordu
Bakalım zaman gösterecek.kendi evinizi eşyalı olarak kiraya vermek mantıklı değil bence, içine mıçarlar, bizim kiracı sıfır köşe koltuğumun her yerini nargileyle yakmıştı geri kalan yerlerini de kedisi cırmalamıştı, daha ilk günden çivi çakıp odaya duvardan duvara ip gerip kıyafetlerini üzerine asmışlardı, ilk kiracımızda çok acemiliğimize geldi bir de son 3 ay kira ödemedi zor çıkarmıştık
Sen utan devam et o hiç utanmayacak, haklı çıkmak için birini buldu bile diyecek.Bunu söyleyemem ki utanç verici.
Off sanki lotoda büyük ikramiye çıkmışHahaha. Doğru. Kesin bugün de ağlar.
Az önce aradı. Millet; parayı buldu kocayı boşadı diyecek. Hep seni kınayacaklar diyor.
Eşin cok akilli o zamanda soylemistim.o evden asla cikmaz.hayatta en irite oldugum konu bir adamin karisinin parassina goz dikmesidir. Kendi ailemde asla oyle bir haysiyetsizlik gormedim.calisan kadin kendi parasini kendine harcar isterse cocuklarina harcar. İnsiyatifine kalmistir.esimin ailesinde kaldiki kadinlarin bile calismasi yasak ama her turlu ihtiyaclari ama luks ama ihtiyac karsilanmak zorunda cunku islama uygun net birsekilde yasiyorlar. Ne hikmetse ben evlenirken calistigim icin esim yuksek maasina ragmen biraz beklenti icine girince hemen çaktim davayi. Bu maas benim istersem veririm istemessem vermem ama sen bu eve ve bana bakmakla yukumlusun dedim.ben nasil yemekleri temizligi tek basina yapiyosam sende bize bakmak zorundasin dedim.sen yemegi temizligi yaomak zorundasin benmi yapacagm sen kadinsin demisti. Bende sende madem erkeksin gecindir evi ben bir kurusumu harcamam eve bana zor yetiyor dedim. Dua etki ben calisiyorum makyajimi bakimlarimi kuaforlerimi kendim karsiliyorum yoksa onuda vermek zorundasin dedim.kabul etmiyorsan yallah dedim. Ondan sonra asla para lafini etmedi. 8 seneye girecegiz. Ederse bugun olsun bugun yine derim ben parayi seviyorum vermem.sende birikimini kendin yap cocuklarla bakalim o para sana nasil yetecek.alistirma bak net soyluuorumGünaydın kızlar;
Biliyorsunuz atandım çok şükür. Şu günlerde taşınma telaşındayım. Alışveriş yapmaya mecburum taşınma sürecim için. Allah gözünü doyursun diyen bir kocam var. Şimdi ise yeni tartışma konumuz henüz almaya başlamadığım maaş.
Ben 3 çocukla hiç bilmediğim bir şehirde sıfırdan hayat kurmanın telaşını ve gerginliğini yaşarken eşim, her ay bana 10 bin göndereceksin diye ültimatom veriyor. Çünkü bana orada 3 çocukla çok para lazım olmazmış. Ona gönderecekmişim, birikim yapacakmış.
Bu kadın orada 3 çocukla nasıl düzen kuracak, nelere ihtiyacı olur, nasıl yardımcı olurum diye düşüneceğine maaşımın neredeyse yarısını göndermem için baskı yapıyor. Böyle giderse ben bu adamı boşarım gibi.
Ekleme: Yeni ev için sürahi lazım, onu al bir ara demiştim. Güya çaktırmadan evdeki eski sürahiyi koliye tıkmış. Az önce gördüm. Farkında değilim diyor bana.
Güncel durum: Dün eşim uyandıktan sonra, ortak arkadaşlarımızın fikrini ona söyledim.
Fikir şu; 140 m2 ev boş duracağına, sen 1+1 eşyalı eve kiraya çık, bizim evi de eşyalı olarak kiraya verelim. Zaten bizim evin kirası 1+1 evin hem kirasını karşılar hem de eşimin masraflarını. Maaşına dokunmazsın, böylece dedim o çok istediğin birikimi yapmış olursun, araba da alırsın.
Ben evimden çıkmam dedi, reddetti. Bence gayet uygulanabilir ve iyi bir fikirdi.
Benim maaşa gelince birikim diye yırtınıyor ama bu mantıklı fikre gelince reddediyor iki yüzlü.
Demez diyemem. Derse sonucuna katlanır.Sen utan devam et o hiç utanmayacak, haklı çıkmak için birini buldu bile diyecek.
Sanki Koç, Sabancı oldum :)Off sanki lotoda büyük ikramiye çıkmışkadın o parayla kira ödeyip, 3 çocuk bakıyor. Beyfendi kendi keyfinde...
Eşim de işine gelince dindar. İşine gelmeyince seküler.Eşin cok akilli o zamanda soylemistim.o evden asla cikmaz.hayatta en irite oldugum konu bir adamin karisinin parassina goz dikmesidir. Kendi ailemde asla oyle bir haysiyetsizlik gormedim.calisan kadin kendi parasini kendine harcar isterse cocuklarina harcar. İnsiyatifine kalmistir.esimin ailesinde kaldiki kadinlarin bile calismasi yasak ama her turlu ihtiyaclari ama luks ama ihtiyac karsilanmak zorunda cunku islama uygun net birsekilde yasiyorlar. Ne hikmetse ben evlenirken calistigim icin esim yuksek maasina ragmen biraz beklenti icine girince hemen çaktim davayi. Bu maas benim istersem veririm istemessem vermem ama sen bu eve ve bana bakmakla yukumlusun dedim.ben nasil yemekleri temizligi tek basina yapiyosam sende bize bakmak zorundasin dedim.sen yemegi temizligi yaomak zorundasin benmi yapacagm sen kadinsin demisti. Bende sende madem erkeksin gecindir evi ben bir kurusumu harcamam eve bana zor yetiyor dedim. Dua etki ben calisiyorum makyajimi bakimlarimi kuaforlerimi kendim karsiliyorum yoksa onuda vermek zorundasin dedim.kabul etmiyorsan yallah dedim. Ondan sonra asla para lafini etmedi. 8 seneye girecegiz. Ederse bugun olsun bugun yine derim ben parayi seviyorum vermem.sende birikimini kendin yap cocuklarla bakalim o para sana nasil yetecek.alistirma bak net soyluuorum
Az önce aradı yine. Kesin ya arkadaşların ya komşuların gazlıyor seni diyor.
cocuklarla tek basina dag koyune esini gonderen kendisi. millet asıl bunu konusur. bosanmaktan bir farki yok bununHahaha. Doğru. Kesin bugün de ağlar.
Az önce aradı. Millet; parayı buldu kocayı boşadı diyecek. Hep seni kınayacaklar diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?