Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an sadece zaman ver, söylediklerini yaptıklarını unutamıyorum dedim. Ağlamaklı tamam dedi.

Özür dilemekten aciz. Kendisinde hata görmediği için göz yaşını kullanıyor galiba :)
Erkeklerin çoğu özür dilemekten aciz zaten, gene çoğu da kendinde hata görmez. Bu dediğim Türk erkeği tabi.
Ama bu ne ağlaklık arkadaşım ıyyyy küçük çocuk sanki ağlayınca istediği olacak

Az önce yine aradı, havadan sudan bahsetti. Sonra da diyor ki bir psikoloğa git. Şu an kafa dinliyorum hiçbir şey yapamam beni rahat bırak dedim. Tamam canım dedi telefonu kapattı.
ne halt edeceğini ne diyeceğini şaşırdı babaları :)
psikoloğa git lafı da çaresizlikten ne diyeceğini bilememekten

siz gidene kadar hiç ihtimal vermiyor muydu acaba bırakırsınız onu diye hep rahat davranıyordu

kendi evinizi eşyalı olarak kiraya vermek mantıklı değil bence, içine mıçarlar, bizim kiracı sıfır köşe koltuğumun her yerini nargileyle yakmıştı geri kalan yerlerini de kedisi cırmalamıştı, daha ilk günden çivi çakıp odaya duvardan duvara ip gerip kıyafetlerini üzerine asmışlardı, ilk kiracımızda çok acemiliğimize geldi bir de son 3 ay kira ödemedi zor çıkarmıştık

Yoo ara ara soruyordu benden boşanacak mısın diye?
Ama hep kendini haklı gördü. Değişme gereği duymadı. Sürekli beni eleştirdi, suçladı. Hala aynı şekilde davranıyor.

Bakalım zaman gösterecek.

Eşin cok akilli o zamanda soylemistim.o evden asla cikmaz.hayatta en irite oldugum konu bir adamin karisinin parassina goz dikmesidir. Kendi ailemde asla oyle bir haysiyetsizlik gormedim.calisan kadin kendi parasini kendine harcar isterse cocuklarina harcar. İnsiyatifine kalmistir.esimin ailesinde kaldiki kadinlarin bile calismasi yasak ama her turlu ihtiyaclari ama luks ama ihtiyac karsilanmak zorunda cunku islama uygun net birsekilde yasiyorlar. Ne hikmetse ben evlenirken calistigim icin esim yuksek maasina ragmen biraz beklenti icine girince hemen çaktim davayi. Bu maas benim istersem veririm istemessem vermem ama sen bu eve ve bana bakmakla yukumlusun dedim.ben nasil yemekleri temizligi tek basina yapiyosam sende bize bakmak zorundasin dedim.sen yemegi temizligi yaomak zorundasin benmi yapacagm sen kadinsin demisti. Bende sende madem erkeksin gecindir evi ben bir kurusumu harcamam eve bana zor yetiyor dedim. Dua etki ben calisiyorum makyajimi bakimlarimi kuaforlerimi kendim karsiliyorum yoksa onuda vermek zorundasin dedim.kabul etmiyorsan yallah dedim. Ondan sonra asla para lafini etmedi. 8 seneye girecegiz. Ederse bugun olsun bugun yine derim ben parayi seviyorum vermem.sende birikimini kendin yap cocuklarla bakalim o para sana nasil yetecek.alistirma bak net soyluuorum

Eşim de işine gelince dindar. İşine gelmeyince seküler.

Hahaha. Doğru. Kesin bugün de ağlar.

Az önce aradı. Millet; parayı buldu kocayı boşadı diyecek. Hep seni kınayacaklar diyor.
cocuklarla tek basina dag koyune esini gonderen kendisi. millet asıl bunu konusur. bosanmaktan bir farki yok bunun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…