Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy boğa erkeği aşırı bencil ve narsist olur , bu adama sakın yumuşama began , süründür yalvart iyice, egosu yerle bir olsun, boşanır mısın bilemem ama süründür ,köpek et , bu arada görevlendirme almana sevindim valla ...

Sağol canım. Ben de çok mutluyum onsuz daha da huzurluyum. O yüzden bu mutluluğumu bozmak istemiyorum onun varlığıyla.

Sağol canım. Ben de çok mutluyum onsuz daha da huzurluyum. O yüzden bu mutluluğumu bozmak istemiyorum onun varlığıyla.
Atanmanın tadını çıkar çocuklarınla, artık esinle ilgili son kararı da verirsin kâr zarar hesabına göre, bu adam seni zor bırakır ama sülük gibi yapışacak sana , kaybetme korkusu yeni yeni oluşmuş eşinde, belki de ilk defa seni bu kadar umursamaz ve kararlı görüyor

Ben sürekli uyardım elimden geleni yaptım. Artık benim için geri dönüşü yok.

Beklentisi bittiği için yanıma gelmek istiyor galiba. Ben de iştirak nafakası için başvuru mu yapsam diye düşünüyorum.
Kesinlikle başvurun. Kocanızın hiç de hoş olmayan planları var bana kalırsa. Kocanızın niyeti aile olmak olsaydı daha siz atanır atanmaz hemen tayin için koşturur şu. O ne yaptı. Sizi başınızdan atıp bir de siz orada üç kuruşa ekmek makarna ile gün geçirirken kendi sizin evinizde kira ödemeden altına araba çekip bekar hayatı yaşama derdine düştü. Baktı siz ona gelmiyorsunuz, boşanma kapıda elinden ev gitmesin, nafaka ödemek zorunda kalmamak için babalığı kocalığı tutmuş. Bilmem kaç yüz kilometreden sizin ile nasıl bir cinsel hayat yürütmeyi düşünüyordu acaba da sizi üç çocukla doğuya tek başına göndermeye kalktı. Adamın derdi sadece evdeki bulgurdan da olmamak şuan.

Onun ne düşündüğü, ne planladığı hiçbir şey umrumda değil. Benim şu an kafam o kadar rahat, o kadar huzurluyum ki. Geçti Bor'un pazarı sürsün eşeği Niğde'ye bundan sonra.

Ciddi olamazsın hem 3 çocuğa bakıp hem de nasıl çalışacaksın hadi başardın diyelim nasıl geçineceksin? Bir de para mı vereceksin eşin olacak bostan korkuluğuna!! Seni bilmem ama ben öyle kocayı daha cümlesini tamamlamadan kapının önüne koyarım!! Ay sinir oldum sorsan evin direği

Duruşunu çok takdir ediyorum B Began . Boşanma aşamasında biri olarak cesaret aldıklarım arasında olduğunu bilmeni isterim. Kolaylıklar diliyorum yeni hayatında.

Kapı önüne koymama az kaldı.

Kapı önüne koymama az kaldı.
Helal:) üşenmedim geriye döndüm okudum mesajları ya gerçekten çekilir gibi değil resmen çoluk çocuk başından atıp keyif yapmayı planlamış seni de sponsor tutmuş kenarın abisi zerre merhamet yok öz çocuklarına bile.. yazık o çocuklar böyle bir babayı haketmiyor ama olsun hayat size gülmüş nihayet bundan sonrası aydınlık inşallah bu adam size yol arkadaşı değil bu adam sizin kamburunuz

B Began ne bekliyorsunuz boşanmak için? Açın davayı hemen.baksaniza çocuklar bile istemiyor. Hiç bir sorun yok o halde.beklemenize sebep nedir?

Evet çok şükür atandım da bu kamburdan kurtuluyorum.

Az önce aradı falanca bankaya git, şu kadar para çek diyor. Daha ilk maaşımı bile almamışım. Adamın söylediğine bak.
Ahahahahahahahh iyice kudurdu, kaç aydır sağa sola çarpınan deli danalar gibi, kafayı patlatacak bi yerde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…