Üstelik gelmek istemiyordu. Arkadaşları ikna etmiş ailenin yanına git diye.cocuklarla tek basina dag koyune esini gonderen kendisi. millet asıl bunu konusur. bosanmaktan bir farki yok bunun
Birilerinden akıl aldığı belliydi, kendine gel salak herif, yalnız olunca kadınlar üstüne atlamayacak diye bi sarsmışlar bunu ahahah.Üstelik gelmek istemiyordu. Arkadaşları ikna etmiş ailenin yanına git diye.
Sadece o değil bence. Benim para göndermeyeceğimi anladı. Onun da etkisi olabilir. Bir de şu an ben asıl görev yerime göre çok daha güzel bir yere geçtiğim için onun da işine geldi.Birilerinden akıl aldığı belliydi, kendine gel salak herif, yalnız olunca kadınlar üstüne atlamayacak diye bi sarsmışlar bunu ahahah.
Bırak senin para göndermeyeceğini, üstüne senin ondan kanun yoluyla para alabileceğini anladı. Yok öyle hem resmen evli kal hem çocuğu anasına at, kendin kuruş verme. Önlem nafakası diye bir şey var.Sadece o değil bence. Benim para göndermeyeceğimi anladı. Onun da etkisi olabilir. Bir de şu an ben asıl görev yerime göre çok daha güzel bir yere geçtiğim için onun da işine geldi.
Az önce gene aradı ama o kadar yumuşak konuşuyor ki. Her şey sen nasıl istersen öyle olur senin kararını bekliyorum falan.Bırak senin para göndermeyeceğini, üstüne senin ondan kanun yoluyla para alabileceğini anladı. Yok öyle hem resmen evli kal hem çocuğu anasına at, kendin kuruş verme. Önlem nafakası diye bir şey var.
Ne komik adam yav.Az önce gene aradı ama o kadar yumuşak konuşuyor ki. Her şey sen nasıl istersen öyle olur senin kararını bekliyorum falan.
Evet aynı evdeyken artist artist takılıyordu.Ne komik adam yav.
Yazık valla. Şu laftan sonra çok daha güçlü olurdum ben olsam.Bugün büyük kızım, "Babam gelmesin. Para için çok kavga ediyor, biz parasız kalırız" dedi. Çocukların yanında ettiği kavgalardan sonra onların zihnindeki imaj çok utanç verici, bir baba için.
Tam da böyle bir adamdan boşandım. Yumuşaması sizi ve ya çocukları sevdiği için değil. Yanınıza gelip tekrar sizi etkisiz hale getirmeye çalışacak. Eski eşim de önce maaşını vereceksin dedi, sonra maaş kartıma komple el koymuştu. Ekonomik olarak elini kolunu bağlayıp, seni kendine muhtaç hale getirmeye çalışacak. Para için kavga eden bir adamdan ne baba olur ne eş. Şimdiki eşim, aldığı maaşı bana veriyor ben birikim yapıyorum. Benden bir kere bile para esirgemedi. Ki şu an ben çalışmıyorum.eski eşimle evliyken, çalıştığım halde, elim para görmezdi. Size karşı tekrar aynı mevzuları açarsa boşayın bence.Bugün büyük kızım, "Babam gelmesin. Para için çok kavga ediyor, biz parasız kalırız" dedi. Çocukların yanında ettiği kavgalardan sonra onların zihnindeki imaj çok utanç verici, bir baba için.
Sadece para değil bana karşı tüm hareketleri falsolu. O yüzden bir araya gelmeyi düşünmüyorum.Tam da böyle bir adamdan boşandım. Yumuşaması sizi ve ya çocukları sevdiği için değil. Yanınıza gelip tekrar sizi etkisiz hale getirmeye çalışacak. Eski eşim de önce maaşını vereceksin dedi, sonra maaş kartıma komple el koymuştu. Ekonomik olarak elini kolunu bağlayıp, seni kendine muhtaç hale getirmeye çalışacak. Para için kavga eden bir adamdan ne baba olur ne eş. Şimdiki eşim, aldığı maaşı bana veriyor ben birikim yapıyorum. Benden bir kere bile para esirgemedi. Ki şu an ben çalışmıyorum.eski eşimle evliyken, çalıştığım halde, elim para görmezdi. Size karşı tekrar aynı mevzuları açarsa boşayın bence.
Canım yavrum basıl işlemiş bilinçaltına, sizin maddi manevi o adama ihtiyacınız yok sağlıklı çocuklar yetiştirmek için o adamdan uzak tutun çocukları, artık erkekler nafaka ödememek için boşanmak istemiyor bir süre gerçek yüzlerini saklıyorlarBugün büyük kızım, "Babam gelmesin. Para için çok kavga ediyor, biz parasız kalırız" dedi. Çocukların yanında ettiği kavgalardan sonra onların zihnindeki imaj çok utanç verici, bir baba için.
Ben de ilk kez duydum ve üzüldüm. O yüzden geri dönmek ya da bir araya gelmek gibi planım yok. Gelir gider dengemi kurup ayrılacağım.Canım yavrum basıl işlemiş bilinçaltına, sizin maddi manevi o adama ihtiyacınız yok sağlıklı çocuklar yetiştirmek için o adamdan uzak tutun çocukları, artık erkekler nafaka ödememek için boşanmak istemiyor bir süre gerçek yüzlerini saklıyorlar
Timsah gözyaşları onlar.Kocanız ilkokula başlayan çocuklar gibi sürekli ağlıyor. Annesi zamanında ağlayarak birşeyleri elde edemeyeceğini öğretememiş belli ki. Mümkünse siz öğretin
Ya dün bir tane videoya denk geldim, rahmetli Ömer Döngeloğlu hoca kadının parası hakkında öyle güzel konuşmuş ki. Kadınlar sizin koleniz degil, kadının parası kendine falan diyordu. Unuttum buraya linki atmayı. Keşke kocan biraz Allah'tan korksa. Vicdansız ve bencil, bu hayatta kimseyi sevebileceğini sanmıyorum.Sanki Koç, Sabancı oldum :)
O degil de simdi bu adam 3 cocugunu bundan boyle goremeyecek mi? Yani o kadar uzak ki hadi geleyim dese dunya paraAz önce gene aradı ama o kadar yumuşak konuşuyor ki. Her şey sen nasıl istersen öyle olur senin kararını bekliyorum falan.
Buldum B BeganYa dün bir tane videoya denk geldim, rahmetli Ömer Döngeloğlu hoca kadının parası hakkında öyle güzel konuşmuş ki. Kadınlar sizin koleniz degil, kadının parası kendine falan diyordu. Unuttum buraya linki atmayı. Keşke kocan biraz Allah'tan korksa. Vicdansız ve bencil, bu hayatta kimseyi sevebileceğini sanmıyorum.
O da bunları gayet iyi biliyor ama işine gelmiyor. Ben bu videoları ona bir atayım hatırlatayım bakalım.Ya dün bir tane videoya denk geldim, rahmetli Ömer Döngeloğlu hoca kadının parası hakkında öyle güzel konuşmuş ki. Kadınlar sizin koleniz degil, kadının parası kendine falan diyordu. Unuttum buraya linki atmayı. Keşke kocan biraz Allah'tan korksa. Vicdansız ve bencil, bu hayatta kimseyi sevebileceğini sanmıyorum.
Yoo istediği zaman gelir görür 13 saatlik yol.O degil de simdi bu adam 3 cocugunu bundan boyle goremeyecek mi? Yani o kadar uzak ki hadi geleyim dese dunya para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?