Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim hayatımda tanıdığım en fedakar erkek boğa erkegiydi. Yükseleni oglakti müthiş bir insandı. Tam koca olacak adamdı kıymetini bilmedim.

Yav karın kilometrelerce öteden telefonla seni boşayabileceğini söylüyor. Ve sen bir gün sonra daha para, maaş vs. diyebiliyorsun. Pes valla! Başkası olsa terk edildiğini anlar, bir depresyonunu yaşardı hiç değilse. Adam ya umursamıyor ya da boşayabileceğinizi düşünmüyor, inanmıyor.

Aylardır bundan koruyor bence, korku düşünmesini engelliyor. Tek derdi Began'ın artık ona hiçbir şekilde müdanaa etmeyecek olması, kontrol altına alamayacağını her geçen gün daha iyi anlıyor.

Böyle zamanlarda ben de ne düşündüğünü anlayamıyorum. Sadece paragöz olduğundan emin oluyorum.

Aylardır bundan koruyor bence, korku düşünmesini engelliyor. Tek derdi Began'ın artık ona hiçbir şekilde müdanaa etmeyecek olması, kontrol altına alamayacağını her geçen gün daha iyi anlıyor.
Korkan adam böyle davranmaz herhalde bilmiyorum.

Korkan adam böyle davranmaz herhalde bilmiyorum.
Görmüyor musun düşünülmüş hareketler mi bunlar? Aylardır bi öyle bi böyle geliyor. Amacı yok yaptığı şeylerin. Ne yapacağını bilemiyor çünkü. Tek korkusu var, artık eline bakmıyorsun, müdanaan yok, seni kontrol edemeyecek.

Yav karın kilometrelerce öteden telefonla seni boşayabileceğini söylüyor.
Kızlar epeyce sayfa birikmiş ben en son konu sahibi eşyalarını toplarken okumuştum. Hangi sayfadan başlıyor boşama olayı pliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…