- 10 Haziran 2012
- 1.388
- 3.259
- 333
Kredi mi çekmenizi istiyor?Az önce aradı falanca bankaya git, şu kadar para çek diyor. Daha ilk maaşımı bile almamışım. Adamın söylediğine bak.
Dinlemediğim için orasını anlayamadım ama yeni hesap açanlara bir şeyler bir şeyler veriyormuş. He he dedim geçtimKredi mi çekmenizi istiyor?
Benim hayatımda tanıdığım en fedakar erkek boğa erkegiydi. Yükseleni oglakti müthiş bir insandı. Tam koca olacak adamdı kıymetini bilmedim.Ayyy boğa erkeği aşırı bencil ve narsist olur , bu adama sakın yumuşama began , süründür yalvart iyice, egosu yerle bir olsun, boşanır mısın bilemem ama süründür ,köpek et , bu arada görevlendirme almana sevindim valla ...
Burçların gerçek olmadığının kanıtı yorumlar. İki anlatılan karakter gece ile gündüz kadar farklı.Benim hayatımda tanıdığım en fedakar erkek boğa erkegiydi. Yükseleni oglakti müthiş bir insandı. Tam koca olacak adamdı kıymetini bilmedim.
Çok teşekkür ederim. İnşallah öyle olacak.Konu sahibi geri adım atmadiginiz için çok mutlu oldum. Yeni hayatınız dilerim harika geçer.
Dinlemediğim için orasını anlayamadım ama yeni hesap açanlara bir şeyler bir şeyler veriyormuş. He he dedim geçtim
Ben de salağım hemen eline sayıcam deseydin.Dinlemediğim için orasını anlayamadım ama yeni hesap açanlara bir şeyler bir şeyler veriyormuş. He he dedim geçtim
Sizin laflarınız bir kulağından girip diğerinden çıkıyor sanırım. Gece uyuyunca beyni resetleniyor demek ki.
Ben de salağım hemen eline sayıcam deseydin.
Ağladığı kısmı doğru ama kendi haline.Maaş hesabımı sordu henüz bilgi vermediler dedim. Bu hafta maaş yatacak ya ben adam ağlıyor zannederken o bankaların sayfalarında geziyormuş
Gözyaşlarını sizin banknotlarınızla silmek istiyor benceMaaş hesabımı sordu henüz bilgi vermediler dedim. Bu hafta maaş yatacak ya ben adam ağlıyor zannederken o bankaların sayfalarında geziyormuş
Bana da öyle geldi :)Gözyaşlarını sizin banknotlarınızla silmek istiyor bence
Aylardır bundan koruyor bence, korku düşünmesini engelliyor. Tek derdi Began'ın artık ona hiçbir şekilde müdanaa etmeyecek olması, kontrol altına alamayacağını her geçen gün daha iyi anlıyor.Yav karın kilometrelerce öteden telefonla seni boşayabileceğini söylüyor. Ve sen bir gün sonra daha para, maaş vs. diyebiliyorsun. Pes valla! Başkası olsa terk edildiğini anlar, bir depresyonunu yaşardı hiç değilse. Adam ya umursamıyor ya da boşayabileceğinizi düşünmüyor, inanmıyor.
Böyle zamanlarda ben de ne düşündüğünü anlayamıyorum. Sadece paragöz olduğundan emin oluyorum.Yav karın kilometrelerce öteden telefonla seni boşayabileceğini söylüyor. Ve sen bir gün sonra daha para, maaş vs. diyebiliyorsun. Pes valla! Başkası olsa terk edildiğini anlar, bir depresyonunu yaşardı hiç değilse. Adam ya umursamıyor ya da boşayabileceğinizi düşünmüyor, inanmıyor.
Korkan adam böyle davranmaz herhalde bilmiyorum.Aylardır bundan koruyor bence, korku düşünmesini engelliyor. Tek derdi Began'ın artık ona hiçbir şekilde müdanaa etmeyecek olması, kontrol altına alamayacağını her geçen gün daha iyi anlıyor.
Görmüyor musun düşünülmüş hareketler mi bunlar? Aylardır bi öyle bi böyle geliyor. Amacı yok yaptığı şeylerin. Ne yapacağını bilemiyor çünkü. Tek korkusu var, artık eline bakmıyorsun, müdanaan yok, seni kontrol edemeyecek.Korkan adam böyle davranmaz herhalde bilmiyorum.
Ya da zaten boşayacak bari kurtarabildiğimi kurtarayım diyordur.Böyle zamanlarda ben de ne düşündüğünü anlayamıyorum. Sadece paragöz olduğundan emin oluyorum.
Kızlar epeyce sayfa birikmiş ben en son konu sahibi eşyalarını toplarken okumuştum. Hangi sayfadan başlıyor boşama olayı plizYav karın kilometrelerce öteden telefonla seni boşayabileceğini söylüyor.
Bence iyi bi borca sokarsam kımıldanacak yeri kalmaz diye hesap ediyor.Ya da zaten boşayacak bari kurtarabildiğimi kurtarayım diyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?