- Emoji Skoru
- 2.214
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi feyzaelaumay
-
Öyle ya,eşi de memur bi sıkıntıları yok,evleri de var..Doğunun en ücra yerlerinde de görev yaptı,Allah askerlerimizi korusun....konu sahibine gelince, eşi bu borcun ne olduğunu açıklamalı..2 çocukla kabul edip evlendiğinde göre adam sevmiş demek ki..Temiz ,efendi bir adamsa eş olarak yardım edilebilir..ama nasıl bi işe bulaştığını anlatması gerekJandarma 60-65 alıyorsada gerçekten çok az, ben 65 alıyorum 8-9 senem doldu (sağlık). Aynı alıyor olmamız tuhaf. Adamında 3 çocuğu var kiralar var derken yetmez ki mümkün değil. Hele üni okuyan varsa ciddi paralar bunlar. Siz bi artı eksi hesap yağın oturun konuşun en güzeli. Belki kumar yoktur adam yettiremedi kredi çekti bi şeyler oldu bilemezsiniz. Kağıt kalem alın yazın tane tane ne gelmiş ne gitmiş
Halk dili olabilemezGerçekten bende çok tutuldum ona. Herkes aynı jargonu bilmek zorunda mı, aldattıysa zina davası dersin geçersin hukukta kalktı şu bu bilmem ne, halk dili diye bir şey var. Yoksa zina işledi diye şeriat kanunları işlenmeyeceğini herkes biliyor.
Bende hukukçu değilim ve biri aldatma nedeniyle boşanmak istese zina davası açmış diyebilirim ve kimsede kadı efendiye gitti diye anlamaz
Tüm mesajlarınızı okudum eşinizin size tek artısı sizi umreye göndermek olmuş. Ama fark ettim ki siz belli ki ikinci evliliğinizi yaptığınız için adam alttan alıyorsunuz ama bu doğru değil ondan para istediğinizde para yok diyorsa büyük ayıp ediyor. Bu da bir saygısızlıktır. Size para göndermesi gerekiyor. Bir araya geldiğinizde de bu durum devam ederse boşanmaktan çekinmeyinMerhaba arkadaşlar şimdi sizlere bir sorum var. Eşim 24 yıllık uzman jandarma komando kursu vs de var. Şu an doğu görevinde. Tayinimiz çıktı ve benden bilezik istedi sebebini sordum borcumuz var dedi nasıl yani dedim meğerse bankadan kredi çekmiş ayrıca ki.kartina da girmiş 500 bin TL icerdeymisiz. Dedim sen ne yaptın. Hiç bişey diyor.sen dedim ne kadar maaş alıyorsun? Diyor ki 60 bin TL . Yahu mesleğe yeni giren alıyor bu maaşı diyorum aldığım maaş bu diyor. Şimdi sorum şu bu Ağustos da 8.kademe ye geçiş yapıyor bu adam ne kadar maaş alıyor öğrenmem lazım e devletinde yok baktım .
8. kademe dediği şey sanırım jandarmanın kendi iç derecelendirmesini ilgilendiren bişeylisans mezunu memur 8.kademeden başlar genellikle. onca yıl çalışıp 8.kademede olması zor bi ihtimal. 60 binden fazladır maaşı. e devlet üzerinden e-bordro yazıp kuruşuna kadar bordrosunu yani döküman olarak maaşınızı görebilirsiniz tüm kesintiler ile. 500 bin borç varsa başka bir iş vardır diye düşünüyorum. bilemedim yahu.
Canım bildiğim kadarı ile Doğu tazminatı ile şuan 92Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere bir sorum var. Eşim 24 yıllık uzman jandarma komando kursu vs de var. Şu an doğu görevinde. Tayinimiz çıktı ve benden bilezik istedi sebebini sordum borcumuz var dedi nasıl yani dedim meğerse bankadan kredi çekmiş ayrıca ki.kartina da girmiş 500 bin TL icerdeymisiz. Dedim sen ne yaptın. Hiç bişey diyor.sen dedim ne kadar maaş alıyorsun? Diyor ki 60 bin TL . Yahu mesleğe yeni giren alıyor bu maaşı diyorum aldığım maaş bu diyor. Şimdi sorum şu bu Ağustos da 8.kademe ye geçiş yapıyor bu adam ne kadar maaş alıyor öğrenmem lazım e devletinde yok baktım .
Biri üniversiteli üç çocuk için çok az bence verdiği nafaka. Nafaka dışında da destek oluyor olabilirŞöyle ki çocuklarının biri zaten üniversite 2 sınıfta diğerleri de lise okuyorlar çocuklarına verdiği nafaka 8.500 TL imiş onu da yeni öğrendim.
Fazlasını veriyordur. 3 çocuğa 8.500tl yetmez ki. İllaki ihtiyaçları olmuştur eşiniz onları almıştır(giyim, elektronik vb)Şöyle ki çocuklarının biri zaten üniversite 2 sınıfta diğerleri de lise okuyorlar çocuklarına verdiği nafaka 8.500 TL imiş onu da yeni öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?