- 4 Şubat 2022
- 2.986
- 7.210
- 108
- Konu Sahibi feyzaelaumay
-
Ya kadının kurduğu cümleden nerelere getirdiniz konuyuçok güzel. hukukçu olmasam da artık kamu spotu mahiyetinde yazabilirim.
"zina sebebiyle boşanma davası" ile "zina davası" arasında dağlar kadar fark vardır.
zina sebebiyle görülen boşanma davasında taraflardan biri, diğerinin üçüncü bir kişi ile cinsel birlikteliğini kanıtlamış ve boşanma davası açmaya hak kazanmıştır. mahkeme uygun görürse boşanma kararı verir. kusur durumu, nafaka ve tazminatta belirleyicidir. bu davada Medeni kanun belirleyicidr.
zina davası ise bir ceza davasıdır ve burasi bir İslam ülkesi olmadığından zina, suç değildir. dolayısıyla zina sebebiyle birisine zina davası açılamaz. bu suçun kadın ve erkek için farklı düzenlenmiş olması nedeniyle AİHM kararlarıyla çeliştiği gerekçesiyle kaldırıldı.
buyrun siz utanın şimdi.
Zina sebebiyle zina davasj açılamaz mi. Yok artık bide zina suç değil öyle mi ? Deliller var kamera görüntüleri ses kayıtları. Ayrıca neden adamj sindiremiyim aldatan o değil ki eski karısı. Benimde utanılacak bir durumum yok çok şükür.çok güzel. hukukçu olmasam da artık kamu spotu mahiyetinde yazabilirim.
"zina sebebiyle boşanma davası" ile "zina davası" arasında dağlar kadar fark vardır.
zina sebebiyle görülen boşanma davasında taraflardan biri, diğerinin üçüncü bir kişi ile cinsel birlikteliğini kanıtlamış ve boşanma davası açmaya hak kazanmıştır. mahkeme uygun görürse boşanma kararı verir. kusur durumu, nafaka ve tazminatta belirleyicidir. bu davada Medeni kanun belirleyicidr.
zina davası ise bir ceza davasıdır ve burasi bir İslam ülkesi olmadığından zina, suç değildir. dolayısıyla zina sebebiyle birisine zina davası açılamaz. bu suçun kadın ve erkek için farklı düzenlenmiş olması nedeniyle AİHM kararlarıyla çeliştiği gerekçesiyle kaldırıldı.
buyrun siz utanın şimdi.
Hay yaşa yaa ...Ya kadının kurduğu cümleden nerelere getirdiniz konuyudediğiniz gibi bu ülkede şeriat sistemindeki zina davası yok ama kadın diyor ki kağıtta yazıyor. Eee demek ki zina sebebiyle açılan bir boşanma davasiymis. Belgede zina kelimesi yazıyor sonuçta konu sahibi de bunu ifade ediyor işte.
Kendileri bozuyor işte oradan yakalamak lazım inceyiBir de şey var , evle çocuklarla ilgilenmiyordu, psikolojisi çok bozuktu
Zina sebebiyle zina davasj açılamaz mi. Yok artık bide zina suç değil öyle mi ? Deliller var kamera görüntüleri ses kayıtları. Ayrıca neden adamj sindiremiyim aldatan o değil ki eski karısı. Benimde utanılacak bir durumum yok çok şükür.
Benim maasim istedigim yere harcarim diyorsa sizde benim bilezigim vermem diyin gecin. Hic guven vermedi esinizArkadaşlar lütfen beni yargılamayın ben gerçekten şu anda psikolojik olarak hiç iyi değilim çünkü biz yeni evlendik yani 24 yıllık evet jandarma ama 2 yıldır biz evliyiz ve ben hiçbir zaman maaşını sormadım yani gelirini sormadım ben zaten çalışıyordum evlendikten sonra çocuklarıma bakıcı bulamadığım için işten ayrılmak zorunda kaldım ve bu süre zarfında da hani hiç şey yapmadım ona yük olmak istemedim hep kendim bir şeyler yaptım e şimdi 2 yıl boyunca ben hiç maaşımı merak etmedim onun yani sormadım bir kere sormaya kalktım onda da benim maaşım istediğim yere harcarım cevabını duyduktan sonra artık hiç sormadım yani zaten uzakta olduğumuz için de arada böyle bir şeylik de vardı bu durum bu
Zinanın suç olmaktan çıkarıldığını bir çok kişi biliyor zaten. Konu sahibinin ifade ediş şekli doğru olmayabilir. Yine de anlamanız bu kadar zor olmamalıydı.çok güzel. hukukçu olmasam da artık kamu spotu mahiyetinde yazabilirim.
buyrun siz utanın şimdi.
Ben de calisiyorum, sorun o diil ki. Madem sana ne demiş bundan sonrasında da ilgilenmeyin madem ama bilezik falan da vermeyin.Hiç sormadım çünkü onun parası veya rütbesi ile ilgilenmedim çünkü ben calisiyordum zaten.1 kere sordum onda da tartışma oldu bana dönüp sanane dedikten sonra hiç oralı olmadım
Sizde ona senin borcundan banane diyin?Hiç sormadım çünkü onun parası veya rütbesi ile ilgilenmedim çünkü ben calisiyordum zaten.1 kere sordum onda da tartışma oldu bana dönüp sanane dedikten sonra hiç oralı olmadım
Zinanın suç olmaktan çıkarıldığını bir çok kişi biliyor zaten. Konu sahibinin ifade ediş şekli doğru olmayabilir. Yine de anlamanız bu kadar zor olmamalıydı.
Adam hangi yükü paylaşıyor tam olarak?O bahse konu fikfikleme de olmuyor
Bu şekilde soylemenize üzüldüm açıkçası ben o işi yapmak için evlenmedim ki bütün yükü kendim taşımaktan yoruldugum için evlendim. Yoksa sizinde soylediginiz gibi evlilik dışı da yapanlar çok . Fakat benim amacım o değildi işte
İkinci evliliğiyse başka cocukları vs varmı belkı o yonde kullanıyordur.Banka hesabına baktığımda görünen 60 bin TL maaş + 25 bin Doğu tazminatı. Ben maaşına takilmadim sadece ne yaptığına da takıldım ama banka giderlerinde görünen bişey yok. O yüzden tıkandım şu an
Utancından evden çıkamıyormuş şu an.çok güzel. hukukçu olmasam da artık kamu spotu mahiyetinde yazabilirim.
buyrun siz utanın şimdi.
E zaten adamla evlenmişsiniz ama bir arada yaşamamışsınızki .Az önce maaş bordrosunu gönderdi
Hayır evim kira 1+1 800 TL . Anlaşıyorlar tabi .cocuklarim kendi babalarindan çok eşimi arayip sorarlar. Çünkü babaları pek ilgili bir adam değil . Eşimde çocuklarıma iyi davranıyor bı kötülüğünü görmedim
Utancından evden çıkamıyormuş şu an.
Ne anlamı var şu takıldığınız şeyin, anlamsız anlamsız açıklamalar.
evet, zina suç değil. bir boşanma gerekçesi olabilir aile birliğini sarsacak ama suç değil. bununla ilgili bir şikayetiniz varsa karar, AİHM ait, orası ile görüşebilirsiniz.
bunu da geçtim. adamın boşanmaya dair belgeleri neden sizde onu da anlamış değilim. adamın doğru ya da yanlış söylemesini sorgulamıyorum. siz neden eski evliliğinin içindesiniz bu kadar? kadın hakkında da bir sürü şey söylüyorsunuz. siz neden vakıfsınız eski eş hakkında bu kadar bilgiye.
eski eş hakkında atıp tutacak kadar elinizde bilgi var ama asıl bilmeniz gereken şey olan eşinizin maaşını bilmiyorsunuz. bu garip değil mi?
Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere bir sorum var. Eşim 24 yıllık uzman jandarma komando kursu vs de var. Şu an doğu görevinde. Tayinimiz çıktı ve benden bilezik istedi sebebini sordum borcumuz var dedi nasıl yani dedim meğerse bankadan kredi çekmiş ayrıca ki.kartina da girmiş 500 bin TL icerdeymisiz. Dedim sen ne yaptın. Hiç bişey diyor.sen dedim ne kadar maaş alıyorsun? Diyor ki 60 bin TL . Yahu mesleğe yeni giren alıyor bu maaşı diyorum aldığım maaş bu diyor. Şimdi sorum şu bu Ağustos da 8.kademe ye geçiş yapıyor bu adam ne kadar maaş alıyor öğrenmem lazım e devletinde yok baktım .
Şöyle ki ben yanında değilim ben başka bir şehirde yaşıyorum ve ona masraf olmasın diye 1+1 evde oturuyorum hep bir şeylerden kısıyorum hani aman masraf olmasın işte para biriktirelim birikim yapalım doğuda hani malum doğuda da tazminat alıyorlar bildiğiniz üzere en azından hani bunu verimli geçirelim düşüncesindeydim 2 sene doldu tayin açıklandı ve ben iki gün önce öğrendim bu durumu ben dedim burada bir şeylerden kısıyorken idare etmeye çalışıyorken sen orada ne yaptın diye çok sordum önceden de çok sorardım mesela para isterdim bana derdi ki Yok neden yok yani ben senden sürekli para isteyen birisi değilim. Ne yapıyorsun maaşını derdim aldığın parayı ne yapıyorsun nereye harcıyorsun bak benimle konuş derdim bana derdi ki ben çalışıyorum ben kazanıyorum benim param istediğim yere harcarım.
Arkadaşlar lütfen beni yargılamayın ben gerçekten şu anda psikolojik olarak hiç iyi değilim çünkü biz yeni evlendik yani 24 yıllık evet jandarma ama 2 yıldır biz evliyiz ve ben hiçbir zaman maaşını sormadım yani gelirini sormadım ben zaten çalışıyordum evlendikten sonra çocuklarıma bakıcı bulamadığım için işten ayrılmak zorunda kaldım ve bu süre zarfında da hani hiç şey yapmadım ona yük olmak istemedim hep kendim bir şeyler yaptım e şimdi 2 yıl boyunca ben hiç maaşımı merak etmedim onun yani sormadım bir kere sormaya kalktım onda da benim maaşım istediğim yere harcarım cevabını duyduktan sonra artık hiç sormadım yani zaten uzakta olduğumuz için de arada böyle bir şeylik de vardı bu durum bu
Ben eşimden yani ilk esimden sürekli şiddet gördüm ve iki çocuğumla ayrildim ailemin evine geldim.fakat ailem beni iki çocuğumla kabullenemedi daha doğrusu babam. İşe girdim sürekli eve masraf etmemi isterdi derdim ki bak benim iki çocuğum var eve de yardımcı oluyorum ama elimden bu kadar geliyor cocuklarimin rızkını size veremem derdim baktım olmuyor yine aynı şeyler 1+1 eve geçtim. Sonra eşimle tanıştım bulunduğum şehirde. Aileme söyledim ve evlendik durum bu
Evet 2.evliligi 3 tane çocuğu var .
Kusura bakmayın ancak ben evlilik durumunuza anlam veremedim. Eşinizle toplamda 2 yıldır evlisiniz; bu evliliğin 1,5 yılında ise eşinizle cinsel yaşamınız olmamış.Canım siğil yapan tipler yüksek riskli tipler olmuyor genelde için rahat olsun stresten de olabildiğince uzak dur. İlişki konusuna gelince ciddiyim tam 1,5 yıl hiç ilişkiye girmedik oda biraz karşılıklı anlayışla alakalı sanırım eşim Allah razı olsun bana söylediği tek şey ben seninle cinsellik için evlenmedim öncelik sağlığınsa şayet bazı şeylere katlanacağız derdi hep. Şöyle ki tedavi olurken ilişkiye girdiğinde yeniden bulaş alma riskin var ve bu boşuna tedavi olacağın anlamına gelir . Nerden nasıl bulaş aldığını bilmiyorsun dolayısı ile kendini herşeyden korumalısın ve herkesten. Çocuk sahibi olmak için de önceliğin sağlığın olsun çocuk sonrada olur ilerleyen zamanda . Önceliğin sen ol ..
Hala anlamsız.Anlamsız bulduğunuz açıklama ve sorulara halen yanıt gelmedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?