Maaş konusu

Ya kadının kurduğu cümleden nerelere getirdiniz konuyu dediğiniz gibi bu ülkede şeriat sistemindeki zina davası yok ama kadın diyor ki kağıtta yazıyor. Eee demek ki zina sebebiyle açılan bir boşanma davasiymis. Belgede zina kelimesi yazıyor sonuçta konu sahibi de bunu ifade ediyor işte.

Zina sebebiyle zina davasj açılamaz mi. Yok artık bide zina suç değil öyle mi ? Deliller var kamera görüntüleri ses kayıtları. Ayrıca neden adamj sindiremiyim aldatan o değil ki eski karısı. Benimde utanılacak bir durumum yok çok şükür.

Hay yaşa yaa ...

evet, zina suç değil. bir boşanma gerekçesi olabilir aile birliğini sarsacak ama suç değil. bununla ilgili bir şikayetiniz varsa karar, AİHM ait, orası ile görüşebilirsiniz.
bunu da geçtim. adamın boşanmaya dair belgeleri neden sizde onu da anlamış değilim. adamın doğru ya da yanlış söylemesini sorgulamıyorum. siz neden eski evliliğinin içindesiniz bu kadar? kadın hakkında da bir sürü şey söylüyorsunuz. siz neden vakıfsınız eski eş hakkında bu kadar bilgiye.
eski eş hakkında atıp tutacak kadar elinizde bilgi var ama asıl bilmeniz gereken şey olan eşinizin maaşını bilmiyorsunuz. bu garip değil mi?

Benim maasim istedigim yere harcarim diyorsa sizde benim bilezigim vermem diyin gecin. Hic guven vermedi esiniz

Etrafın size dul kadın gözüyle bakmaması için bu adamla evli kalmaya değiyor mu sahiden Feyza?
Bence siz bu işin sonunda altını verirsiniz gibime geliyor. Hayat sizin hayatınız ama az da olsa maddi güvenceniz olan altınınızı verip dımdızlak kalmayın diye uyarıyoruz.
Size bir kuruş vermiyor, sadece soyadınız değişmiş evlilik adına. Böyle evlilik mi olur diyoruz, siz de beni tanımıyorsunuz diyorsunuz. Ne alaka iyi de?
Ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz lütfen uyanın.

Zinanın suç olmaktan çıkarıldığını bir çok kişi biliyor zaten. Konu sahibinin ifade ediş şekli doğru olmayabilir. Yine de anlamanız bu kadar zor olmamalıydı.

Hiç sormadım çünkü onun parası veya rütbesi ile ilgilenmedim çünkü ben calisiyordum zaten.1 kere sordum onda da tartışma oldu bana dönüp sanane dedikten sonra hiç oralı olmadım
Ben de calisiyorum, sorun o diil ki. Madem sana ne demiş bundan sonrasında da ilgilenmeyin madem ama bilezik falan da vermeyin.

Bu herifle neden evlendin? Kocasız mı kalacaktın kıtlık mı çıkacaktı? 3 çocukla boşanmış bir kadın var. Allah bilir neden boşanmış? Senin 2. Evliliğin bunu akıl etmeliydin. Hadi evlendin! Seni 12 bin liraya çiğlöfteci de nasıl çalıştırıyor? Ben olsam karıma kocama kıyamam 12 bin lira değer mi yazık günah yorulma derdim. Küçücük çocukların varmış nasıl güvendin de evlendin bunla? Bak benim de 2 çocuğum var boşandım. Evleneceğim kişinin evi arabası olmazsa elime para vermezse muhatap bile olmam. Eski eşinden gelen nafaka +12 binle 2 çocukla kira da hayat mücadelesi veriyorsan ne diye evlendin? Bir de başkasının 3 çocuğu 1+1 evine mi geliyor pes

Adam hangi yükü paylaşıyor tam olarak?

Ya tamamen olumsuzlukları yazıyorsunuz veya ortada gerçekten evlilik yok.

Ailenizi susturmak için mi evlendiniz?

İkinci evliliğiyse başka cocukları vs varmı belkı o yonde kullanıyordur.

Utancından evden çıkamıyormuş şu an.

Ne anlamı var şu takıldığınız şeyin, anlamsız anlamsız açıklamalar.

E zaten adamla evlenmişsiniz ama bir arada yaşamamışsınızki .
Bilmem kac ayda 15 gün ne alaka. Sizde gıtseydınız nasıl evlılık ben anlamadım.

Birde sizin ıhtıyacınızıda karsılamıyorsa .
E yıne cocuklarınızla yaşasaydınız ,bu adamla neden evlisinizki

Utancından evden çıkamıyormuş şu an.

Ne anlamı var şu takıldığınız şeyin, anlamsız anlamsız açıklamalar.

Anlamsız bulduğunuz açıklama ve sorulara halen yanıt gelmedi ama

Evet 2.evliligi 3 tane çocuğu var .

Bir başka konudaki mesajınız:
Kusura bakmayın ancak ben evlilik durumunuza anlam veremedim. Eşinizle toplamda 2 yıldır evlisiniz; bu evliliğin 1,5 yılında ise eşinizle cinsel yaşamınız olmamış.

Ortak aile düzeni kurmaya yönelik karşılıklı olarak bir çabanız da bulunmuyor. Eşinizin geldiği dönemlerde 1+1 evde 4 kişi yaşamak ve kişisel mahremiyet sağlamakta çok mümkün gözükmüyor.

Eşiniz batıya tayin için, sizse evli statüsüne kavuşmak için anlaşmalı bir evlilik mi yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…