Maaş saklamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çalışmıyorum çocuk yok kendisi lisans mezunu 5 yıllık
13.500 filan alıyordur.Peki neden sizden gizliyor olabilir ? Para harcama politikası nasıl birisi? Harcamayı mı sever..biriktirmeyi mi? ..yoksa ailesinin maddi desteğe mi ihtiyacı var eşinizi az /çok bilirsiniz

Girmem çok zor hesabına bakamam şifreler değişebiliyor birde ne diyeyim ki istemem öyle şifre banka hesabının doğru bulmuyorum o pozisyona düşmek istemem tek korkum kumar vs yanlış bir yoldayım bilmek isterim
Bilmeseniz bile faturalardan,market alışverişlerinden,yemeğe vs gidiyorsanız ondan, kredi ödemesi falan varsa ondan,ev kiraysa ondan vs derken aşağı yukarı ne kadar gidiyor bilirsiniz.
9bin diyor da mesela siz ayda 8bin mi harcıyorsunuz?

Yalan söylediği kesin. En az 12 bin en çok 16 bin o maaş

Girmem çok zor hesabına bakamam şifreler değişebiliyor birde ne diyeyim ki istemem öyle şifre banka hesabının doğru bulmuyorum o pozisyona düşmek istemem tek korkum kumar vs yanlış bir yoldayım bilmek isterim
Niye şifreler değişiyor?
Pozisyona düşmek derken? O zaman bilmemeye devam edin
Ben eşime ayın ortasında bütçe durumumuzu sordum şu kadar kaldı dedi aa ne ara o kadar azaldı ya dedim açtı hesabını dökümleri gösterdi kredi kartına kesilenleri vs, kafamızda oturdu hesaplayınca. Sorgular gibi sormadım aileyiz sonuçta. Maaşını söylemezse o zaman enayi konumuna düşerim ancak. Sorunca seviyem düşmez yani. Bilmek hakkım eşi olarak

Branşı nedir ? Tem karakol asayiş çevik buna göre değişiyor çünkü
Dediğiniz branşlar arasında öyle 3-4 binlik farklar olmaz olsa olsa 500-800 civarı olur o da her branşta fark olmaz. Ancak adam narkotik te olur büyük miktar yasaklı madde yakalar yada kom da filan olur kaçak ürün yakalar o sefere mahsus ikramiye “taltif” alır

13.500 filan alıyordur.Peki neden sizden gizliyor olabilir ? Para harcama politikası nasıl birisi? Harcamayı mı sever..biriktirmeyi mi? ..yoksa ailesinin maddi desteğe mi ihtiyacı var eşinizi az /çok bilirsiniz
Aileye yardım ve eski borçlar var
Niye şifreler değişiyor?
Pozisyona düşmek derken? O zaman bilmemeye devam edin
Ben eşime ayın ortasında bütçe durumumuzu sordum şu kadar kaldı dedi aa ne ara o kadar azaldı ya dedim açtı hesabını dökümleri gösterdi kredi kartına kesilenleri vs, kafamızda oturdu hesaplayınca. Sorgular gibi sormadım aileyiz sonuçta. Maaşını söylemezse o zaman enayi konumuna düşerim ancak. Sorunca seviyem düşmez yani. Bilmek hakkım eşi olarak
Yok demek istediğim kendim açıp giremem sormaya soruyorum onlarda sıkıntı yok açıklar ama gizlediği net rakamı sanki daha düşük söylüyor bana özelikle net bişey diyemiyor bende sürekli sormuyorum ki ama sorduğum birkaç defa da hep bir yuvarlama yaptı

Aileye yardım ve eski borçlar var

Yok demek istediğim kendim açıp giremem sormaya soruyorum onlarda sıkıntı yok açıklar ama gizlediği net rakamı sanki daha düşük söylüyor bana özelikle net bişey diyemiyor bende sürekli sormuyorum ki ama sorduğum birkaç defa da hep bir yuvarlama yaptı
Maaş gününü biliyorsundur tam da o gün yap 2 kahve git yanına bi banka hesabını açsana promosyonla ilgili link yapmışlar senin banka nasıl düzenlemiş bakalım diye uydur açtır uygulamayı zaten kabak gibi görünüyor orda maaş. Yok mok derse bil ki birşey saklıyor

İyide 9 bin lira maaş alana polis kalmamıştırki
Ordan yola çıkarak hesaplayın
Eksik söylediği kesinde
Sebebi önemli
Ben size kesin 15 bin alıyor desem konuyu kapatacakmısınız mesela

İstesenizde vermeyecegini biliyorsunuz şimdi, pozisyona düşmek ne ya? 😂 Ben gayette gorebiliyorum hesabini ne pozisyonda oluyorum eşimin hesabini gordum diye. 😬
Adamin hesabini gostermeyecegini, sifre vermeyecegini biliyorsunuz tek çare baskalarindan ogrenmek. Ama saglikli olan hesabini gorebilmeniz, bir pozisyona da dusulmuyor.

İstesenizde vermeyecegini biliyorsunuz şimdi, pozisyona düşmek ne ya? 😂 Ben gayette gorebiliyorum hesabini ne pozisyonda oluyorum eşimin hesabini gordum diye. 😬
Adamin hesabini gostermeyecegini, sifre vermeyecegini biliyorsunuz tek çare baskalarindan ogrenmek. Ama saglikli olan hesabini gorebilmeniz, bir pozisyona da dusulmuyor.
Ben kuruşu kuruşuna parayı gören biri pozisyonuna düşüyorum çok da memnunum 🥴

Neden saklıyor ki siz bir hayatı paylaşmıyor musunuz 😕

Eşimle birbirimizin e devletine girip maaş bordrolarına bakabiliyoruz yada maaş zammı olduğunda maaştan 1 gün önce e devletten maaş bordrolarımızın ekran görüntüsünü birbirimize atıyoruz bunda ne sakınca olabilir ki

3 yıldır görev yapıyor. Sizin eşiniz 5 yıldır çalışıyorsa daha fazla alıyordur
Devlet memurunda kademeler arası maaş farkı en çok 4. Derecede oluşuyor.7.dereceye inince de bir tık artıyor ama asıl artış 4.derecede.Yani pek fark yoktur eşinizle konu sahibinin eşinin maaşı arasında

Eğer eşinizin maaşını sorduğunuzda size göz göre göre yalan söylüyorsa yapacak birşey kalmamıştır.Benim size tavsiyem bir an önce işe girmeniz.Kendi maaşınızı kazanmanız.Bakın görün o zaman o size maaşınızı soracaktır.

Konu sahibi Aklınız eşinizin yalan söylediğini birşeyler sakladığını hissediyor ancak kalbiniz yine de güvenmek istiyor çünkü sorduğunuz sorulardan belli “kaç yıllık memur, hangi branşta, doğu görevinde mi” gibi. Ancak size net olarak söyleyeyim bekar ve 1 aylık polis memuru maaşı tazminatsız en az 12 bin üzeri o yüzden 8-9 bin olma ihtimali sıfır ayrıca şunu da belirteyim ben en düşük memur maaşını alıyorum birkaç yıllık memurum maaşım 9 binin üzerinde.

Maaşta kesinti oluyor ise maaşı üzerinde icra olabilir mi? Düğün borcu ya da çeşitli borçlar nedeniyle kredi almış mıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X