Maaş saklamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstesenizde vermeyecegini biliyorsunuz şimdi, pozisyona düşmek ne ya? 😂 Ben gayette gorebiliyorum hesabini ne pozisyonda oluyorum eşimin hesabini gordum diye. 😬
Adamin hesabini gostermeyecegini, sifre vermeyecegini biliyorsunuz tek çare baskalarindan ogrenmek. Ama saglikli olan hesabini gorebilmeniz, bir pozisyona da dusulmuyor.
Kardeşim isteyemem diyorum neden anlamıyorsun ben bu isteme olayındaki pozisyondan dolayı diyorum durduk yere sebepsiz sormuştum adama doğru cevap vermemiş zaten bide gidip istesem onun gözündeki ona güvenmeyen eş pozisyonu diyorum neden kendinizden pay biliyorsunuz.sizin olaya giriş öğrenme şekliniz başka olmuştur bütçe yaparken normal şartlarda öğrenmişsindir bunu bir pozisyonu yok zaten bendeki durum aynı değil eşimle aramda bir gizlilik durumu varken adama kalkıp şifreni ver dersem ki banka hesap şifresi bunun beni sokacağı pozizyon olayı bambaşka

Kardeşim isteyemem diyorum neden anlamıyorsun ben bu isteme olayındaki pozisyondan dolayı diyorum durduk yere sebepsiz sormuştum adama doğru cevap vermemiş zaten bide gidip istesem onun gözündeki ona güvenmeyen eş pozisyonu diyorum neden kendinizden pay biliyorsunuz.sizin olaya giriş öğrenme şekliniz başka olmuştur bütçe yaparken normal şartlarda öğrenmişsindir bunu bir pozisyonu yok zaten bendeki durum aynı değil eşimle aramda bir gizlilik durumu varken adama kalkıp şifreni ver dersem ki banka hesap şifresi bunun beni sokacağı pozizyon olayı bambaşka
Size açık açık yalan söyleyen eşin gözünde ona güvenmeyen pozisyonda olsanız ne olur peki?

Eşiniz sizden para saklıyor, o parayla ne yaptığıni bilmiyorsunuz, derdiniz onun gözündeki imajiniz ise yapacak birşey yok. Buradan birşey öğrenmeniz neyi değiştirecek?

Siz bir işe girin bakalım, maaş nasıl öğreniliyor, eşiniz uygulamalı olarak gösterir size.

Para saklayan birine güvenmemek normal. Dolayisiyla eşine guvenmeyen kadin pozisyonu da normal. Siz bilirsiniz yani burada başkalarindan ogrenseniz ne yapacaksiniz sanki amann...

Arkadaşlar kaç yıllık evliyim eşim bana maaşını net olarak söylemiyor ve ben çok merak etmeye başladım artık bana ya eksik söylüyor ya başka şeyler yapıyor aynı meslekten soracağım kimsede yok etrafta yanlışta anlamiılsın istemem bilmiyorum 5 yıllık polis memuru ne kadar alıyor net bilmiyorum zam oldu okadar Bi diyor 8 9 bin diyorum zam oldu 10 bin üstüne çıkması lazım yok kesinti oluyor çıkmadı daha diyor anlamadım gitti bu adam ne yapıyor
Size para veriyor mu ihtiyaçlarınızı gidermek için kişisel bakım vS.

Böyle bi evlilikte kalma motivasyonunuzu çok merak ettim.
Çünkü böyle bir durumda hayat arkadaşım dediğim adama daha maaşını soramadığım, sorsam da cevap alamadığım, aldığımda kandırıldığım, çünkü ciddiye alınmadığım evlilikte enayi yerine konma pozisyonumdan rahatsız olurdum en çok.

Ben para kaçıroyor diyorum tanıdığım varyemezin teki gören Medine fakiri sanar

Hepsini gördük:
Ailesine yediren
"Dostuna" ev tutan/para gönderen
Kumara gömen
Baskasina kefil olup herseyini kaybeden
Aklinin bir kösesinde evliliginin bitecegini düsünüp para saklayan
Baskasinin adi üzerine mal alip saklayani
Say say bitmez. Maasin saklanmasi normal degil

Sizin onun gözünde düşeceğiz pozisyondan ziyade sizden birseyler saklıyor olmasını kafaya takıyor olmanız gerekli normal şartlarda.Üzgünüm ama eşiniz en 13000 lira civarı bir maaş alıyor.

E güveniyor musunuz ki?
Güvenmeme olayı başladı ama bunu ona yansıtarak çözemem
Konu neden gitti ?
Oldumu şimdi birazdan sizde gideceksiniz :bicak:
Kendimi iyi anlatamadığım için silmek istedim ...yargılamalara gelemiyorum herkesin durumu aynı değil her ilişki aynı değil karakterler ve olaylar herkesin hayatında farklı ilerler..kendi açısından insanın düşünmesi yorumlaması kolay ama bana öyle gelmiyor empati yapmadan ki yapılsa bile çok fazla anlayış olmuyor üzgünm

Kendimi iyi anlatamadığım için silmek istedim ...yargılamalara gelemiyorum herkesin durumu aynı değil her ilişki aynı değil karakterler ve olaylar herkesin hayatında farklı ilerler..kendi açısından insanın düşünmesi yorumlaması kolay ama bana öyle gelmiyor empati yapmadan ki yapılsa bile çok fazla anlayış olmuyor üzgünm
Silmek çözüm değilki geri geliyo konular sildiğiniz için ceza alırsınız yani siz gidiyorsunuz
belki arkadaşlar size çok iyi tavsiyeler fikirler verecekti

Pozisyon pozisyon
Ne pozisyonu Allah aşkına
Sanki adam cia ajanıda devlet sırrı soruyorsunuz
Alttarafı maaşı nekadar eve kaç para giriyor onu soracaksınız
Bunuda soramadığınız adamın koynuna nasıl giriyorsunuz?
Güven duyulmasını istiyorsa önce güven verecek
Vermiyorsa nesine güvencem

Maaşı bi şekilde öğrensen ne olacak ki?
Sonuçta nereye harcandığını ne kadar kaldığını yine bilemeyeceksin
Her ilişki aynı değil ama eşler neden maaş öğrenemesin neden söylenmeyince kızmasın neden sorgulamasın ev arkadaşı değil ki hayat arkadaşı. Söylemiyorsa birşey gizliyordur başka nedeni olamaz ki

Maaşı bi şekilde öğrensen ne olacak ki?
Sonuçta nereye harcandığını ne kadar kaldığını yine bilemeyeceksin
Her ilişki aynı değil ama eşler neden maaş öğrenemesin neden söylenmeyince kızmasın neden sorgulamasın ev arkadaşı değil ki hayat arkadaşı. Söylemiyorsa birşey gizliyordur başka nedeni olamaz ki
Evet haklısınız .

Pozisyon pozisyon
Ne pozisyonu Allah aşkına
Sanki adam cia ajanıda devlet sırrı soruyorsunuz
Alttarafı maaşı nekadar eve kaç para giriyor onu soracaksınız
Bunuda soramadığınız adamın koynuna nasıl giriyorsunuz?
Güven duyulmasını istiyorsa önce güven verecek
Vermiyorsa nesine güvencem
Haddinizi aşmayın .... aynı uslubum insanı değiliz lütfen ...bu şekilde konuşmak ne haddimize ... zaten yeteri kadar sıkılarak söylemişim sormuşum ve bir konu açmışım bir paylaşımda bulunmuşum sizin bu şekilde konuşma hakkınız yok ... adım sanım yok diye burası böyle rahatça insan üzerine hadsizleşme hakkı vermez size...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X