Kac yasinda canim ufaklik? Annem de beni 6 aylikken 2 sn'lik yanliz birakmis dusmusum annem cok uzulmus hala anlatir:)kiyamam. Bisey olmamistir merak etme bak bende sapa saglamim:))
slm kızlar çok mutluyum
baslangıç:75.5
bugün:74.6
yani 900 gr gitmis bir haftada cok sükür
ama daha cok yolum var ve verecek cok kilo var
sizlerinde iyi haberlerini bekliyorm
slm kızlaarrrr bende tartıldım geçen pzar 63.8 bu pazar 62.3 geldim fena sayılmaz herhalde ne dersiniz
merhaba arkadaslar.her kese kolay gelsin.insallah her kes hedefine ulasir ici ben dahil.
beni de araniza alin nolur.acil kilo vermem lazim.
ben 1 yil once dogum yaptim,doguma giderken 85 ,dogumdan sora 75,simdi 60.4 kiloyum.kizimin dogum gunune kadar 55-56 kilo olmak istiyorum.(22 hazirana).
nasil kilo verdigime gelelim:ekmeyi kestim,aksam 6dan sora yememeye calistim,bazan basaramadim.kucuk porsiyonlar yedim o kadar.
ama simdi elaveten napsam da daha cabuk kurtulurum su 5 kilodan.
boyum 1.60 . kilom 60.4 ------hedefim 55.
bence cok iyi gidiyorsun darisi benim basima ...bende insallah yarindan itibaren baslayacagim :) bu arada boyum 1,63.. kilom 63 ama en kisa zamanda 54-55 kilo olmak istiyorum
hasli mineg excity ve tripolicim kilolarınız bekleniyor canlarım güncelleme için=))
ALLAH bağışlasın cnm kızını Rabbim nazarlardan saklasın.
Önünde iki hafta var cnm iki haftada sağlıklı verebileceğin en fazla kilo 2 ya da 3 kilodur.
Ama yaptıklarına ilaveten bol su tüketmek, yiyecekleri çok çiğnemek ve mümkün oldukça yemeklerin yanında yoğurt tüketmek kilo kaybına katkıda bulunabilir
hadi insallah.bugun yediklerimi yaziyim:2 bardak su,1 dilim peynir,yarim domates ve salatalik.bi de cay.simdi de kucuk porsiyon kiraz yiyorum.şu ana kadar gayet başarılı kilo vemişsiniz tebrik ederim.6 dan sonra yememek işe yarıyordur elbet ama benim yaptığım bir şey değil( bende bir kaç gündür daha fazla çiğnemeye başladım 14 kere çiğnenince kilo alımı yavaşlıyormuş :))) bol su içmeye devam hem yaz geldi iyi oluyor.suyunuza limon dilimleri ve taze nane ekleyebilirsiniz hele ki yaz sıcaklarında tuzdan ve tuzludan uzak hadi hanımlar gram gram gidecek bu kilolar.
canı merhaba aramıza hoşgeldin, dilerim hedefine ulaşırsın, miniğini Akllah bağışlasın, benimde doğum kilolarıyla başım dertte ama sen süper vermissin azcık kalmış:)) hemen listeye ekliyorum:) bize bişrazcık kendiniş tanıtırmısın canım neredesin? neler yaparsın:) öptüm:)
8 aylık bitanem, bizimkide kaşla göz rası 2 sn düştü tuhaflık düşerken hem babası hem ben aynı odadaydık, sadece 2 snlik bir olaydı, ömrümden ömür gitti, Rabbim kimseye göstermesin, inşAllah tatlım olmamıştır ağlayarak doktoru aradım, o da sakinkleştirmeye çalıştı, Rabbim korusun küçük melekleri=)
tartılamadım ki malum evden çıkmam sorunlu.bu cuma eşim izinliydi ama heycandan tartılmayı unuttumölçülerimde belirgin bir değişiklik yok basen sanırım 1 santime yakın küçülmüş egsersizlerimi arttırmayı düşünüyorum.olurda dışarı çıkabilirsem ki bu çok küçük bir ihtimal tartılırım.kaç kiloyum tahmini olarak biliyorum ama hedefim aynı 53 olucam :))
sag ol canim,dediklerini de dikkate alicam,insallah hedefe hepimiz saglikli sekilde ulasiriz.
hadi insallah.bugun yediklerimi yaziyim:2 bardak su,1 dilim peynir,yarim domates ve salatalik.bi de cay.simdi de kucuk porsiyon kiraz yiyorum.
hos bulduk canim,insallah hpimiz ulasiriz hedefimize.senin de yavrunu ALLAH bagislasin..
kendim azeriyim.Azarbaycanda oturuyorum.simdilik calismiyorum.kizimi buyutuyorum..
sen neler yaparsin,calisiyorumusun?
Meraba herkeze.. Diyete yine çok dikkat ediyorum ve 45,5 olmuşum :) Çok az ama böyle böyle gidecek sanırım..
Mekik çekiyorum bol bol.. 7 den sonra birşey yemiyordum dün düğün vardı eve 12 de geldik çok açtım mecbur yedim biraz birşeyler :)
Bugün de biraz hastayım, çok halsizim kahvaltı yapmadım.. Hiç birşey yiyesim yok.. Öğlen ne yerim yada yiyebilir miyim birşey bilmiyorum..
Canm simdi gördüm çok geçmis olsun Allah korusun yavrularimizi
ama korkma cidden Allah koruyor bebekleri
benm kızımda 2 aylıkken kanepeden düsmüstü ama ben resmen perisan olmustum cünkü dikkatsizligimden oldu
hastaneye götürdük emar falan cektirdik sükür ki bir sey cıkmadı ama evlat cok baskaymıs anne olunca anlıyosn
o yüzden seni cok iyi anlıyorum
Allah hepsini esirgesin
canım öncelikle cok geçmiş olsun, anma sen yinede az az olsun bişeyler yemeye calış, sadece 1,5 kg kalmış, gruptan erken ayrılan ilk ayrılan sen olucaksın:) darısı bzlern basına:))
kilo istediğim yerlerden gitmiyor abla ya... Göbeğim hala aynısı gibi duruyor ben anlamadım nasıl kilo verdim.. Yanılıyor muyum diyorum farklı yerlerde tartılıyorum ama kilo gitmiş güya... rahatsızım 2 gündür yiyemiyorum doğru dürüst birşey.. sağlıksız kilo vericem galiba.. bu gruptan ayrılmak da istemiyorum :) göbek eriyene kadar devammmmm...
göbek eritmek için ne yapmakk gerek onu bilen var mı aranızda ya????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?