Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Kac yasinda canim ufaklik? Annem de beni 6 aylikken 2 sn'lik yanliz birakmis dusmusum annem cok uzulmus hala anlatir:)kiyamam. Bisey olmamistir merak etme bak bende sapa saglamim:))

8 aylık bitanem, bizimkide kaşla göz rası 2 sn düştü tuhaflık düşerken hem babası hem ben aynı odadaydık, sadece 2 snlik bir olaydı, ömrümden ömür gitti, Rabbim kimseye göstermesin, inşAllah tatlım olmamıştır ağlayarak doktoru aradım, o da sakinkleştirmeye çalıştı, Rabbim korusun küçük melekleri=)

canı merhaba aramıza hoşgeldin, dilerim hedefine ulaşırsın, miniğini Akllah bağışlasın, benimde doğum kilolarıyla başım dertte ama sen süper vermissin azcık kalmış:)) hemen listeye ekliyorum:) bize bişrazcık kendiniş tanıtırmısın canım neredesin? neler yaparsın:) öptüm:)

bence cok iyi gidiyorsun darisi benim basima ... bende insallah yarindan itibaren baslayacagim :) bu arada boyum 1,63.. kilom 63 ama en kisa zamanda 54-55 kilo olmak istiyorum

canım sende hoşgeldin senide listeye ekliyorum hemen, sende kendini tanıtırmısnın bitanem, daha iyi kaynaşalım diye soruyorum yanlış anlaşılmasın:))

hasli mineg excity ve tripolicim kilolarınız bekleniyor canlarım güncelleme için=))

tartılamadım ki malum evden çıkmam sorunlu.bu cuma eşim izinliydi ama heycandan tartılmayı unuttum ölçülerimde belirgin bir değişiklik yok basen sanırım 1 santime yakın küçülmüş egsersizlerimi arttırmayı düşünüyorum.olurda dışarı çıkabilirsem ki bu çok küçük bir ihtimal tartılırım.kaç kiloyum tahmini olarak biliyorum ama hedefim aynı 53 olucam :))

sag ol canim,dediklerini de dikkate alicam,insallah hedefe hepimiz saglikli sekilde ulasiriz.
hadi insallah.bugun yediklerimi yaziyim:2 bardak su,1 dilim peynir,yarim domates ve salatalik.bi de cay.simdi de kucuk porsiyon kiraz yiyorum.

hos bulduk canim,insallah hpimiz ulasiriz hedefimize.senin de yavrunu ALLAH bagislasin..
kendim azeriyim.Azarbaycanda oturuyorum.simdilik calismiyorum.kizimi buyutuyorum..
sen neler yaparsin,calisiyorumusun?

Meraba herkeze.. Diyete yine çok dikkat ediyorum ve 45,5 olmuşum :) Çok az ama böyle böyle gidecek sanırım..
Mekik çekiyorum bol bol.. 7 den sonra birşey yemiyordum dün düğün vardı eve 12 de geldik çok açtım mecbur yedim biraz birşeyler :)
Bugün de biraz hastayım, çok halsizim kahvaltı yapmadım.. Hiç birşey yiyesim yok.. Öğlen ne yerim yada yiyebilir miyim birşey bilmiyorum..

Son düzenleme:

Canm simdi gördüm çok geçmis olsun Allah korusun yavrularimizi
ama korkma cidden Allah koruyor bebekleri
benm kızımda 2 aylıkken kanepeden düsmüstü ama ben resmen perisan olmustum cünkü dikkatsizligimden oldu
hastaneye götürdük emar falan cektirdik sükür ki bir sey cıkmadı ama evlat cok baskaymıs anne olunca anlıyosn
o yüzden seni cok iyi anlıyorum
Allah hepsini esirgesin

sorun degil tatlım ama basen bölgesnde 1 cm ibcelmem var diyosxun bence yaklaşık kilo kaybın 1,5 2,5 arası maşAllah diyelim:) tartılmayı sorun yapma tatlım sen gurbet ellerdesin orda trdeki gbi her eczanede tartılma durumu olmayabilir, kültrler farklı in sanlar farklı öpüyrm canım:)

canım çok mennun oldum:)) ne kadr güzel kardeş ülkeden bir arkadasımız oldu:) bnde çalışmıyorum tatlım bebişi büyütüyorum:)

canım öncelikle cok geçmiş olsun, anma sen yinede az az olsun bişeyler yemeye calış, sadece 1,5 kg kalmış, gruptan erken ayrılan ilk ayrılan sen olucaksın:) darısı bzlern basına:))

amin canım, cümlemizin evladını inşAllah, biz emar cektrmedk doktora gtmedk, düşünce bi an salak gibi oldum doktoru aradım, saknce nasıl yapmam gerktiğini anlattı, yalnz braz ürküyor, birde geceleri çok zor uyku moduna geçiyor, bişey olmasdında anlatrz inşAllah, sen nasılsın canım bu arada? öptüm:)

su şişem hep yanımda bolca su tüketiyorum.hem oda sıcaklığında su daha iyiymiş hadi bakalım :))))

Hosbulduk canım :) ne demek ben 24 yasında 1 kız cocuğu annesiyim .. Hamileliğimde 20 kilo alıp kendi çapımda bir rekor kırdım ve 85 kilo olmuştum .. Doğumdan sonra sağlıklı beslenme ve ebru salli ile pilates sayesinde 23 kilo verdim ... Ama gel gelelim su son kilolar bir türlü gitmek bilmiyor ama tabiiki bunu da belirtmem gerekirki pilates yapamıyorum su aralar ( zor geliyor yani) ve yememe içmeme pek dikkat etmiyorum ama sizinle birlikte bunuda başaracağımdan adım gibi eminim hedefim 54 :)) eğer yazılım hatası varsa af ola

bugün 3 litre su içmişim ya huuuu birde patates haşladım onu yedim yağsız tutsuz.ama eşim gelince yemeğimi kontrol edebilir.akşam yemiyelim kararı aldık ama eşim gece gelince bugün ne yedin diyo sanırım yakında kanıtta isteyecek

gunaydin arkadaslar.dun ilk defe tatlisiz bi gun gecirdim,yadiklerimi yaziyorum:
kahvalti:
2bardak su.
1dilim peynir
domates
salatlaik
cay
ara:
kiraz
oglen:
domatez,salatalik,maydonez dogayib salata yaptim yedim
ara:
erik kiraz,visne yediim
aksam saat17:30 da sebze yemeyi yedim suzme yogurtla.
gece de cay ictim o kadar.insallah ise yarar

canım öncelikle cok geçmiş olsun, anma sen yinede az az olsun bişeyler yemeye calış, sadece 1,5 kg kalmış, gruptan erken ayrılan ilk ayrılan sen olucaksın:) darısı bzlern basına:))

kilo istediğim yerlerden gitmiyor abla ya... Göbeğim hala aynısı gibi duruyor ben anlamadım nasıl kilo verdim.. Yanılıyor muyum diyorum farklı yerlerde tartılıyorum ama kilo gitmiş güya... rahatsızım 2 gündür yiyemiyorum doğru dürüst birşey.. sağlıksız kilo vericem galiba.. bu gruptan ayrılmak da istemiyorum :) göbek eriyene kadar devammmmm...
göbek eritmek için ne yapmakk gerek onu bilen var mı aranızda ya????

göbek için mekik çekmek gerekiyor illet başka türlü erimiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…