Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Kizlar bende eve geldim bi tartildim 57.7:) sonra yemek yedim 58.5 oldu:) bu hafta cok yogundum hic dikkat edemedim ama veriyorum herhalde:))
Neyse bi pazar gelsin bakalim ne olacak:)

Kızlar bende işlerin yoğunluğundan dolayı giremedim ama pes etmek yok :)
Sadece geçen gün yemeğin yanında biraz turşuyu fazla kaçırdım ama yemek çok az ve sindire sindire yavaş yedim. İNŞALLAH olumsuz etkilemez kilo kaybını.
Ek olarak mümkün oldukça yürüyüyorum dükkanda :)

canım turşu asit ya, bence çok etkilemez bende dayanamıyorum bazen:)) afiyte sejer olsun:)

slm arkadaslar kac gündür yoktum intrnet paket degişikliği yaptık bir de karne, e-okul derken giremdm
ama diyetimi kücük bir kaçamak haricinde bozmadım mekiler de tamam umarım tartıya yansır
iki gün kaldı bakalım ne olacak sizler de gayet iyisiniz kızlar bu topik bence halledeck bu işi
simdi gecmişi okuyayım biraz

Tebrikler canım sana. yansir tabi:))))
Nasilsin canım bu arada? son Zamanlarda burasi baya sessizdi(
Halledecegiz tabisi:)))

umarım bi sıkıtnı olmaz o zaman tatlım, ben yeşi mercimeğin yanıunda falan çok seviyorum tursuyu, asit olunca yag yakar diye ümit ediyorum ama su tutma işi sıkıntı tabii bitanem
Tursu yaramaz canım serbetli tatli gibi dusun tursuyu:)

canım bende excity arkadsımla aynı fikirdeyim tabii yansır, yansımaz olur mu hiç, güzel sonuçlr gelicek inşAllah:)

burda havalar epeyi ısındı.ben günde bir kere suyumun içine elma sirkesi katmaya başladım.hem harareti kesiyor hem yağ yaktırıyor.ama midesi hassas olanlar sirke oranını çok iyi ayarlamalı.

burda havalar epeyi ısındı.ben günde bir kere suyumun içine elma sirkesi katmaya başladım.hem harareti kesiyor hem yağ yaktırıyor.ama midesi hassas olanlar sirke oranını çok iyi ayarlamalı.
Canim ben bi kere denedim bana yaramadi midem hassas benim. Midesi hassas olanlarin gercekten de dikkat etmesi lazim. Hatta hic icmeainler.
Nasil gidiyo canım diyet??

bende elma sirklesi deniyorum canım ama bu hafta ara verdim midemden çok sorun yaşadıgım için

Canim ben bi kere denedim bana yaramadi midem hassas benim. Midesi hassas olanlarin gercekten de dikkat etmesi lazim. Hatta hic icmeainler.
Nasil gidiyo canım diyet??

aman tatlım sen içme o zaman bende yakın zamanda midemden çok sıkıtnılar yaşadım, sanada çok geçmiş olsun canım

aman tatlım sen içme o zaman bende yakın zamanda midemden çok sıkıtnılar yaşadım, sanada çok geçmiş olsun canım
Saol canım ben
cok onceden denemistim zaten:) bi daha da denemedim denemem de.. Bence sende deneme:) mide sorunlu olursa hic bisey yapilmiyor ne diyet ne baska bisey...

Saol canım ben
cok onceden denemistim zaten:) bi daha da denemedim denemem de.. Bence sende deneme:) mide sorunlu olursa hic bisey yapilmiyor ne diyet ne baska bisey...

öyle canım haklısın, ne tür şeyler dokunuyor canım nelerden kaçıyorsun? kendini korumak için

Tebrikler canım sana. yansir tabi:))))
Nasilsin canım bu arada? son Zamanlarda burasi baya sessizdi(
Halledecegiz tabisi:)))

Ne olsun canım diyete adaptasyon oldu bu hafta ama bekledigimden iyiydi
yarın büyük gün heyecanlıyım acıkcası
kac gündür gıremesemde siz geldiniz aklıma ve hep frenledm ilk kez çikolatasız bir hafta gecirdim
sende durum nasıl tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…