Kızlar bende işlerin yoğunluğundan dolayı giremedim ama pes etmek yok :)
Sadece geçen gün yemeğin yanında biraz turşuyu fazla kaçırdım ama yemek çok az ve sindire sindire yavaş yedim. İNŞALLAH olumsuz etkilemez kilo kaybını.
Ek olarak mümkün oldukça yürüyüyorum dükkanda :)
canım turşu asit ya, bence çok etkilemez bende dayanamıyorum bazen:)) afiyte sejer olsun:)
Umarım çok fazla etkilemez cnmturşunun tuz oranı çok yüksek hanımlar.vucutta su tutmaya neden olur.
Umarım çok fazla etkilemez cnm
Tebrikler canım sana. yansir tabi:))))slm arkadaslar kac gündür yoktum intrnet paket degişikliği yaptık bir de karne, e-okul derken giremdm
ama diyetimi kücük bir kaçamak haricinde bozmadım mekiler de tamam umarım tartıya yansır
iki gün kaldı bakalım ne olacak sizler de gayet iyisiniz kızlar bu topik bence halledeck bu işi
simdi gecmişi okuyayım biraz
Tursu yaramaz canım serbetli tatli gibi dusun tursuyu:)umarım bi sıkıtnı olmaz o zaman tatlım, ben yeşi mercimeğin yanıunda falan çok seviyorum tursuyu, asit olunca yag yakar diye ümit ediyorumama su tutma işi sıkıntı tabii bitanem
slm arkadaslar kac gündür yoktum intrnet paket degişikliği yaptık bir de karne, e-okul derken giremdm
ama diyetimi kücük bir kaçamak haricinde bozmadım mekiler de tamam umarım tartıya yansır
iki gün kaldı bakalım ne olacak sizler de gayet iyisiniz kızlar bu topik bence halledeck bu işi
simdi gecmişi okuyayım biraz
Tursu yaramaz canım serbetli tatli gibi dusun tursuyu:)
Canim ben bi kere denedim bana yaramadi midem hassas benim. Midesi hassas olanlarin gercekten de dikkat etmesi lazim. Hatta hic icmeainler.burda havalar epeyi ısındı.ben günde bir kere suyumun içine elma sirkesi katmaya başladım.hem harareti kesiyor hem yağ yaktırıyor.ama midesi hassas olanlar sirke oranını çok iyi ayarlamalı.
burda havalar epeyi ısındı.ben günde bir kere suyumun içine elma sirkesi katmaya başladım.hem harareti kesiyor hem yağ yaktırıyor.ama midesi hassas olanlar sirke oranını çok iyi ayarlamalı.
Canim ben bi kere denedim bana yaramadi midem hassas benim. Midesi hassas olanlarin gercekten de dikkat etmesi lazim. Hatta hic icmeainler.
Nasil gidiyo canım diyet??
Aynen canım benim de oyle. Aayyy ben olculerimi olcmeyi unuttum hemen olceyim bende:)diyet yuvarlana yuvarlana gidiyor henüz ölçülerim değişmemiş(
Saol canım benaman tatlım sen içme o zaman bende yakın zamanda midemden çok sıkıtnılar yaşadım, sanada çok geçmiş olsun canım
Saol canım ben
cok onceden denemistim zaten:) bi daha da denemedim denemem de.. Bence sende deneme:) mide sorunlu olursa hic bisey yapilmiyor ne diyet ne baska bisey...
Tebrikler canım sana. yansir tabi:))))
Nasilsin canım bu arada? son Zamanlarda burasi baya sessizdi(
Halledecegiz tabisi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?