Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

tebrikler fıstıki bu hafta sende baya kayıp oldugunu düşünüyorum ben, ama aynı şeyi kendim için görmüyorum 400 gram kaybetmiş olsam baya mutlu olcam

canım bende excity arkadsımla aynı fikirdeyim tabii yansır, yansımaz olur mu hiç, güzel sonuçlr gelicek inşAllah:)

ayy insallah canm zaten kilo verirsek daha iyi motive olacagız hepimizde
sabah sınavda görevliyim yazabilirsem erkenden bildiricem kilomu
umarım yüzümüz güler

ayy insallah canm zaten kilo verirsek daha iyi motive olacagız hepimizde
sabah sınavda görevliyim yazabilirsem erkenden bildiricem kilomu
umarım yüzümüz güler

tamam tatlım merakla bende yüzümüzün güleceği kilo zmanalarını bekliyorum, ben yanlız ancak gece girebilirm o zaman kiloları düzenlicem:) canım senin bebişe kim bakıyor:)

tebrikler fıstıki bu hafta sende baya kayıp oldugunu düşünüyorum ben, ama aynı şeyi kendim için görmüyorum 400 gram kaybetmiş olsam baya mutlu olcam

canım umarım veririz su kiloları hem karamsar olmayalım bence sende istikrarlısın ollacak
halledecegiz hep beraber
bu arada bebegin nasıl canm

kayınvalidem bakıyor canm zaten annemler kvalidemler aynı sehirdeyz sagolsun güzel bakıyor

ayy canım maşAllah ne kadar güzel hem anne hem kayınvalide çok sanslısın tatlım:)) bugün pek bi huysuzlandı, uykusu varmış uyuttum dün tepe taklak koltuktan düştü canım ya, nasıl içim ezildi anlatamam, bu yüzden biraz mızmız çok korkuyor, tedirgin, bi çeşit travma gelişti kuzumda etkilenmesin diye nazını her türlü çekiyoruz, senin cimcime nasıl seacım?

öyle canım haklısın, ne tür şeyler dokunuyor canım nelerden kaçıyorsun? kendini korumak için
Canım en cok dokunan sirke gibi seyler. Bi ona dikkat ediyorum bide dolu karinla hicbizaman yatmiyorum. Bi de hap falan iceceksem tok karnina iciyorum. Bunlar disinda bisey yapmiyorim ve bunlara dikkat ettikce bi rahatsizligim yok. Hap falan kullaninca bi etkiliyor beni bide yolculuklarda kitap gazete okumuyorum yol tutuyo cunku. Gerci okumasam da tutuyo ama
Yani ciddi biseyim yok cok sukur. Bide aci yiyemiyorum cok az tadimlik yiyorum zaten aramadigim icin sorun da yok:)

Kac yasinda canim ufaklik? Annem de beni 6 aylikken 2 sn'lik yanliz birakmis dusmusum annem cok uzulmus hala anlatir:)kiyamam. Bisey olmamistir merak etme bak bende sapa saglamim:))

merhaba arkadaslar.her kese kolay gelsin.insallah her kes hedefine ulasir ici ben dahil.
beni de araniza alin nolur.acil kilo vermem lazim.
ben 1 yil once dogum yaptim,doguma giderken 85 ,dogumdan sora 75,simdi 60.4 kiloyum.kizimin dogum gunune kadar 55-56 kilo olmak istiyorum.(22 hazirana).
nasil kilo verdigime gelelim:ekmeyi kestim,aksam 6dan sora yememeye calistim,bazan basaramadim.kucuk porsiyonlar yedim o kadar.
ama simdi elaveten napsam da daha cabuk kurtulurum su 5 kilodan.
boyum 1.60 . kilom 60.4 ------hedefim 55.

Hanımlar ilk kilo bildirimi yine benden :)
Turşu az da olsa yoluma taş koysada şu an kilom 79 :)
Pes etmeden aynen devam kızlar

ALLAH bağışlasın cnm kızını Rabbim nazarlardan saklasın.
Önünde iki hafta var cnm iki haftada sağlıklı verebileceğin en fazla kilo 2 ya da 3 kilodur.
Ama yaptıklarına ilaveten bol su tüketmek, yiyecekleri çok çiğnemek ve mümkün oldukça yemeklerin yanında yoğurt tüketmek kilo kaybına katkıda bulunabilir

slm kızlar çok mutluyum
baslangıç:75.5
bugün:74.6
yani 900 gr gitmis bir haftada cok sükür
ama daha cok yolum var ve verecek cok kilo var
sizlerinde iyi haberlerini bekliyorm

şu ana kadar gayet başarılı kilo vemişsiniz tebrik ederim.6 dan sonra yememek işe yarıyordur elbet ama benim yaptığım bir şey değil ( bende bir kaç gündür daha fazla çiğnemeye başladım 14 kere çiğnenince kilo alımı yavaşlıyormuş :))) bol su içmeye devam hem yaz geldi iyi oluyor.suyunuza limon dilimleri ve taze nane ekleyebilirsiniz hele ki yaz sıcaklarında tuzdan ve tuzludan uzak hadi hanımlar gram gram gidecek bu kilolar.

slm kızlaarrrr bende tartıldım geçen pzar 63.8 bu pazar 62.3 geldim fena sayılmaz herhalde ne dersiniz

arkadaslar hepinize merhaba, bu hafta bende sadece 100 gram kayıp var ne olur kızmayın, düğünüöüz vardı, koşturma vs derken, dogru düzgün ögünde yiyemedim, şimdi yeni hafta henm yürüyüş hem de sıkı diyetime geri dönerek toparalnıcam inşAllah, listeleri güncelliyorum:)) öpüyorum hepinizi inşAllah keyifler yerindedir:))

Hanımlar ilk kilo bildirimi yine benden :)
Turşu az da olsa yoluma taş koysada şu an kilom 79 :)
Pes etmeden aynen devam kızlar

canım canım süpersinn yaaa, tebrikler kendime baktıkca utanıyorum ama mazeretimi sundum:))) haftaya bende güzl kayıplarla yanındayım inşAllah, en kocaman alkışlar sana geldin fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…