Ne olsun canım diyete adaptasyon oldu bu hafta ama bekledigimden iyiydi
yarın büyük gün heyecanlıyım acıkcası
kac gündür gıremesemde siz geldiniz aklıma ve hep frenledm ilk kez çikolatasız bir hafta gecirdim
sende durum nasıl tatlım
canım bende excity arkadsımla aynı fikirdeyim tabii yansır, yansımaz olur mu hiç, güzel sonuçlr gelicek inşAllah:)
ayy insallah canm zaten kilo verirsek daha iyi motive olacagız hepimizde
sabah sınavda görevliyim yazabilirsem erkenden bildiricem kilomu
umarım yüzümüz güler
tebrikler fıstıki bu hafta sende baya kayıp oldugunu düşünüyorum ben, ama aynı şeyi kendim için görmüyorum 400 gram kaybetmiş olsam baya mutlu olcam
Hangi sehirdesiniz canım?kayınvalidem bakıyor canm zaten annemler kvalidemler aynı sehirdeyz sagolsun güzel bakıyor
Canım en cok dokunan sirke gibi seyler. Bi ona dikkat ediyorum bide dolu karinla hicbizaman yatmiyorum. Bi de hap falan iceceksem tok karnina iciyorum. Bunlar disinda bisey yapmiyorim ve bunlara dikkat ettikce bi rahatsizligim yok. Hap falan kullaninca bi etkiliyor beni bide yolculuklarda kitap gazete okumuyorum yol tutuyo cunku. Gerci okumasam da tutuyo amaöyle canım haklısın, ne tür şeyler dokunuyor canım nelerden kaçıyorsun? kendini korumak için
Kac yasinda canim ufaklik? Annem de beni 6 aylikken 2 sn'lik yanliz birakmis dusmusum annem cok uzulmus hala anlatir:)kiyamam. Bisey olmamistir merak etme bak bende sapa saglamim:))ayy canım maşAllah ne kadar güzel hem anne hem kayınvalide çok sanslısın tatlım:)) bugün pek bi huysuzlandı, uykusu varmış uyuttum dün tepe taklak koltuktan düştü canım ya, nasıl içim ezildi anlatamam, bu yüzden biraz mızmız çok korkuyor, tedirgin, bi çeşit travma gelişti kuzumdaetkilenmesin diye nazını her türlü çekiyoruz, senin cimcime nasıl seacım?
ALLAH bağışlasın cnm kızını Rabbim nazarlardan saklasın.merhaba arkadaslar.her kese kolay gelsin.insallah her kes hedefine ulasir ici ben dahil.
beni de araniza alin nolur.acil kilo vermem lazim.
ben 1 yil once dogum yaptim,doguma giderken 85 ,dogumdan sora 75,simdi 60.4 kiloyum.kizimin dogum gunune kadar 55-56 kilo olmak istiyorum.(22 hazirana).
nasil kilo verdigime gelelim:ekmeyi kestim,aksam 6dan sora yememeye calistim,bazan basaramadim.kucuk porsiyonlar yedim o kadar.
ama simdi elaveten napsam da daha cabuk kurtulurum su 5 kilodan.
boyum 1.60 . kilom 60.4 ------hedefim 55.
Hanımlar ilk kilo bildirimi yine benden :)
Turşu az da olsa yoluma taş koysada şu an kilom 79 :)
Pes etmeden aynen devam kızlar
Teşekkür ederim cnm bende seni tebrik ederim. Pes edersek verdiklerimizin fazlasını olduğu gibi geri alırız .tebrikler canm böyle böyle gidecek bu kilolar ins
seninde cok güzel gitmis
evet pes etmek yok
merhaba arkadaslar.her kese kolay gelsin.insallah her kes hedefine ulasir ici ben dahil.
beni de araniza alin nolur.acil kilo vermem lazim.
ben 1 yil once dogum yaptim,doguma giderken 85 ,dogumdan sora 75,simdi 60.4 kiloyum.kizimin dogum gunune kadar 55-56 kilo olmak istiyorum.(22 hazirana).
nasil kilo verdigime gelelim:ekmeyi kestim,aksam 6dan sora yememeye calistim,bazan basaramadim.kucuk porsiyonlar yedim o kadar.
ama simdi elaveten napsam da daha cabuk kurtulurum su 5 kilodan.
boyum 1.60 . kilom 60.4 ------hedefim 55.
slm kızlaarrrr bende tartıldım geçen pzar 63.8 bu pazar 62.3 geldim fena sayılmaz herhalde ne dersiniz
Hanımlar ilk kilo bildirimi yine benden :)
Turşu az da olsa yoluma taş koysada şu an kilom 79 :)
Pes etmeden aynen devam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?