Alkışlar hepimize gelsin cnm benim. Asla utanma kendinden mazeretini sunmuşsun sonuçta cnm :)canım canım süpersinn yaaa, tebrikler kendime baktıkca utanıyorum ama mazeretimi sundum:))) haftaya bende güzl kayıplarla yanındayım inşAllah, en kocaman alkışlar sana geldin fıstığım
Canim ya ben yazdim diye hatirliyordum kusura bakma bu siralar ogrencilerimizin mezuniyeti vardi. Provaydi torendi derken baya bi yogundum. Benim 58.2 canım:)hasli mineg excity ve tripolicim kilolarınız bekleniyor canlarım güncelleme için=))
abla meraba.. iyiyiz sen nasılsın? çok geçmiş olsun bünyen zayıf mı düşüyor acaba? oğluşun nasıl... ben bu ara kilo veremedim.. hatta giden yarım kilo geri geldi :s çünkü bu ara ne oluyorsa son 2 gündür habire yiyorum... inadına en sevdiğim yemekler yapılıyor evde. dayanamıyorumama pes etmedimmm!!! sözzz artık o yemeklere hiç bakmıcaammm.. az az yicemmm
Selamlar haftada bir yada iki kilo vererek zayıflama yöntemini çok beğendim... bende saçma sapan kısa sürede yaptığım diyetle 54 e düşmüştüm... saçma sapan tavuk yiyerekve inanılmaz çöktü bağışıklık sistemim.... dudağımda uçuklar oluştu bayılmalar falan ( lanet olsun öyle yöntemlere diyorum... serumlar vs derken tüm verdiklerimi aldım yanında da hasta olmak kaldı bana kala kala.... ben de sizler gibi haftada bir kilo vererek zayıflayacağım tekrar.. en sağlıklısın gerçekten..... benden de tavsiye olsun o saçma sapan tek gıda yöntemi diyetleri inanılmaz tehlikeli..... zaten normal yemeye dönülünce fazlası geri alınıyor... herkese başarılar bu serüvende..... bu sayfayı takip ederek ben de ssağlıklı ve geri dönüşümsüz vereceğim kiloları inşallah....
canlarım nasılsınız? 2 gün giremedim çok halsizdim felakt baş agrılarım vardı buda beni iyice keyfsz yaptı, nasıl gidiyor diyetler ben baş agrısı olunca yemek vsde yapamadım ipin ucu kaçtı yinebu haftada bol misafrli bir hafta umarım kaçamksız biter öpüyorum hepinizi:)
canım hoş geldin, benimde korkum kiloları saglıksız bi şekilde verip kilo koruma döneminde normal beslenmeye geçerek heps,ni geri almak, dilersen seni de listeye katalım canım ben pek veremedim bir türlü olmadı bi düğün arası bi baş agrısı seromanileriD, ama sonucda hpimiz burdayız ve tek bi hedefimiz var yavaş yavaş ideal kilomuza ulaşmak, bu arada canım çok geçmiş olsun simdi umarım iyisindir
canim.gecmis olsun,uykusuzluktan.benim kiz da geceleri uyutmuyor,kendi yataginda digil,benimle uyumak istiyor,o yuzden baya zorlaniyoruz.ustune bi de ac kalmak yoruyor insani.insallah basaririz.
Teşekkür ederim cnm hoşbuldum:) malesef şok diyetlerden sonra hepsi geri alınıyorsağlık olarak şimdi iyiyim şükür bir daha asla saçma sapan diyetlerden yapmayacağım bunu öğrenmek bile yeter bana ders oldu... sabah akşam saçma sapan tavuk yiyerek o saçma diyeti yaparak sağlığımı bozdum çok kısa sürede 54 oldum ama olmaz olsaydı. bir de konu sahipleri bilir kişi gibi ahkam kesmiyor mu o sağlıksız diyetlerde illet oluyorum...... neyse adını bile anmayacağım o tavuk saçma diyetinin..... beni de listeye kat tatlım 60 kiloyum 1.70 boy ve sağlık evet SAĞLIKLI bir şekilde 5 kilo vermek istiyorum...
Canım benim 58.1 yani pek bi degisme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?