umarım izin verir uykuya iyi uykular:)canlarım ben müsade alsam, bugün yalnız 1 saat uyudum, şimdi uyku yokluyor oğlanıda uyutabilirsem bi deneyeyim dinlenmeyi, çok öpüyorum sizleri tanıştıgıma çok mennun oldum:) görüşürz akşam inşAllah
listemi akşamdan yazayım tatlım olur mu gözler gidiyor:)
aranızda en uyamayacak ben varım ama hadi beni de yazın listeye :))) çok geç yatıp çok geç kalkan biri olarak kahvaltıyı akşam üstü yaptığım için diyet listesine uyumum imkansız ve tabi kilomuda tartamıycam evde tartım yok dışarıda pek sık çıkamıyorum.ama ben ne kadar inceldiğimi ölçülerimle takip edicem.size de tavsiye ederim ölçünüz ne kadar küçülmüş görürsünüz.bu arada sanırım en abla durumunda ben varım :))) madem bu yola başladım hadi sporada bugün başlıycam bakalım ne kadar süre devam edebileceğim.%100 hiçbirimiz uyamıyoruz ki sen katıl bir zaman sonra alısırsın hem modamod bir listeye uyman gerekmiyor ki fazlaya kaçmadan düzenli yediğin zaman sporla birlikte rahat verirsin spor için de bir arkadaş bulursan daha motive olursun
sormayı unuttumm...
ne yiyip, ne içiyoruz.. nasıl dikkat edeceğiz :)
yoksa herşeyi yiyoruz ama az mı???
hergün yazarım ne yediğimi fln..
nelerde sınırlama var onlarıda yazarsak süper olur...
aranızda en uyamayacak ben varım ama hadi beni de yazın listeye :))) çok geç yatıp çok geç kalkan biri olarak kahvaltıyı akşam üstü yaptığım için diyet listesine uyumum imkansız ve tabi kilomuda tartamıycam evde tartım yok dışarıda pek sık çıkamıyorum.ama ben ne kadar inceldiğimi ölçülerimle takip edicem.size de tavsiye ederim ölçünüz ne kadar küçülmüş görürsünüz.bu arada sanırım en abla durumunda ben varım :))) madem bu yola başladım hadi sporada bugün başlıycam bakalım ne kadar süre devam edebileceğim.
tahmini olarak 57-58 kilo civarıyım hedef 53 bana en çok yakışan kilo :)))) gazamız mubarek olsun.
Bende aranıza katılmak istiyorum ama benim kilolar size oranla çok daha yüksek
eğer özel bir sebebi yoksa erken yatıp erken kalkmayı deneyebilirsiniz erken kalkmak insana çok güzel bir zindelik ve gün enerjisi veriyor geç kalktığımda bende hiç birsey yapmak istemiyorum bu arada aramıza hosgeldın:)
ben 75 kiloydum 55 kiloya düştüm ve suan 59 kiloyum ve tekrar diyete baslıyorum
ben 75 kiloydum 55 kiloya düştüm ve suan 59 kiloyum ve tekrar diyete baslıyorum
Benim kilom 80.1
Boyum 160
Yaşım da 21 ve tek isteğim bir an önce bu kilodan kurtulmak :18:
Benim kilom 80.1
Boyum 160
Yaşım da 21 ve tek isteğim bir an önce bu kilodan kurtulmak :18:
O zaman bende listemden biraz bahsedeyim;sonuçta hedefimiz ortak kilo vermek istiyoruz az kilodayız veya çok bence sende kendinden ve listenden alıskanlıklarından bahset
Çok sağol hep birlikte İNŞALLAHbrcntkrr en önemlisini zaten yapmışsın.kilo vermeye karar vermişsin kolay gelsin.biz 1 verirken sen 3 verirsin inşALLAH.
Ben kendime hep küçük hedefler koymak istiyorum. Aslında asıl hedefim 60 kg. Ama şu anlık hedefim 78 sonra 76 sonra 74.... şeklinde hedefler belirlemek istiyorum.bence ilk olarak kaç kilo olmak istediğini düşün sonra bu ay için kilo hedefi belirle ve her gün dengeli beslenmeye çalış haftada bir tartıl belki iki günde incecik olmayacaksın ama bir kaç ay sonra hedefe gittikçe yaklastıgını göreceksın ve iyi hissedeceksin ama herşeyden önce sabırlı ol çünkü hemen vermeyi beklersen çabuk yılarsın
diyet günlüğü bana uyamıyor hanımlar.benimde 4-5kilo fazlam var ama diyeti düzgün şekilde uygulayamam.ben spora başlıycam ama evin içinde tek başıma bütün gün hiç canım istemiyor.kilo vermekten çok sıkılaşmakta istiyorum ama yuvarlaklığımdan çok şeyde kaybetmek istemiyorum.sizlere başarılar dilerim.
sormayı unuttumm...
ne yiyip, ne içiyoruz.. nasıl dikkat edeceğiz :)
yoksa herşeyi yiyoruz ama az mı???
hergün yazarım ne yediğimi fln..
nelerde sınırlama var onlarıda yazarsak süper olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?