Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

aranızda en uyamayacak ben varım ama hadi beni de yazın listeye :))) çok geç yatıp çok geç kalkan biri olarak kahvaltıyı akşam üstü yaptığım için diyet listesine uyumum imkansız ve tabi kilomuda tartamıycam evde tartım yok dışarıda pek sık çıkamıyorum.ama ben ne kadar inceldiğimi ölçülerimle takip edicem.size de tavsiye ederim ölçünüz ne kadar küçülmüş görürsünüz.bu arada sanırım en abla durumunda ben varım :))) madem bu yola başladım hadi sporada bugün başlıycam bakalım ne kadar süre devam edebileceğim.
tahmini olarak 57-58 kilo civarıyım hedef 53 bana en çok yakışan kilo :)))) gazamız mubarek olsun.

sormayı unuttumm...
ne yiyip, ne içiyoruz.. nasıl dikkat edeceğiz :)
yoksa herşeyi yiyoruz ama az mı???
hergün yazarım ne yediğimi fln..
nelerde sınırlama var onlarıda yazarsak süper olur...

ben kendi adıma 3 ana 3 ara öğün yapıyorum kahvaltı peynir zeytin süt/çay öğle ve akşam 1 er tabak yemek 1 kase yoğurt ve 2 dilim ekmek yiyorum aralardada meyve ayran süt yoğurt maden suyu çay kahve gibi seyler tüketiyorum fazlaya kaçmadan az az yiyorum ve paketli şeylerden uzak durmaya çalısıyorum(çikolata bisküvi dondurma...)

eğer özel bir sebebi yoksa erken yatıp erken kalkmayı deneyebilirsiniz erken kalkmak insana çok güzel bir zindelik ve gün enerjisi veriyor geç kalktığımda bende hiç birsey yapmak istemiyorum bu arada aramıza hosgeldın:)

en kolay yaptığım şey su içmek :))) günde 1,5 litre su içiyordum şimdi en az 2 litreye çıkarıcam.ekmeği azaltıp nutellamdan fedakarlık yapıcam :)))

eşim işten gece geç vakit geliyor(saat 2 de).onu bekliyorum geceleri uykum çok bölünür hem onun için uyku düzenim gündüz öğlen saatlerine taşar.bir de evde yalnız olmanın sıkıntısı ile erken kalkıp bütün bir günü gece saatlerine kadar bomboş geçirme sıkıntısı ile.ne yazık ki hayatımda böyle bir düzeni sağlayamam.

Benim kilom 80.1
Boyum 160
Yaşım da 21 ve tek isteğim bir an önce bu kilodan kurtulmak :18:

bence ilk olarak kaç kilo olmak istediğini düşün sonra bu ay için kilo hedefi belirle ve her gün dengeli beslenmeye çalış haftada bir tartıl belki iki günde incecik olmayacaksın ama bir kaç ay sonra hedefe gittikçe yaklastıgını göreceksın ve iyi hissedeceksin ama herşeyden önce sabırlı ol çünkü hemen vermeyi beklersen çabuk yılarsın

sonuçta hedefimiz ortak kilo vermek istiyoruz az kilodayız veya çok bence sende kendinden ve listenden alıskanlıklarından bahset
O zaman bende listemden biraz bahsedeyim;
*Öğünleri mümkün olduğunca arttırıyorum (ara öğünlerle birlikte)
*Muhakkak günde 2 litre su
*Saat 6 dan sonra meyve veya süt harici birşey tüketmemek
*Ve çok çiğnemeye özen göstermeye çalışıyorum

Ben kendime hep küçük hedefler koymak istiyorum. Aslında asıl hedefim 60 kg. Ama şu anlık hedefim 78 sonra 76 sonra 74.... şeklinde hedefler belirlemek istiyorum.

Kizlar oncelikle hepinize merhaba. Benim de kilom: 58.8 hedef 52! Yani benim de tam tamina 7 kilo vermem lazim. O yuzden baslik ozellikle dikkatimi cekti. Benim yas 26. Boy 1.67 bekarim. Calisiyorum. Eskisehirde yasiyorum! Sizler de kendinizden bahsetsenize biraz?
Ben 60-69 kilo topigindeyim. Ama burada sizlerle de takilmak isterim. Bir de bugun ilk gunumuzmus ne guzel! Beni de ekleyin
Yaglarimizi verelim hepberaber insallah!

canım seni anlıyorum, sporla veri,p yine bize katılabilrsin dilersen:)) hedef kilonu ve şimdiki yazbilrsen senide ekleyebilriz

sormayı unuttumm...
ne yiyip, ne içiyoruz.. nasıl dikkat edeceğiz :)
yoksa herşeyi yiyoruz ama az mı???
hergün yazarım ne yediğimi fln..
nelerde sınırlama var onlarıda yazarsak süper olur...

mineggcim sayfanın başıonda benim yaptıgım örnek listem vardı bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…