- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Yolun başındayken iyi karar ver. Bence sorun olur kesinlikle. Bak daha şimdiden gezip tozmanız sorun oluyor. İleride evlendiğinizi düşün. Evin geçimini daha çok senin üstlenmek gerekecek.
Merhaba. Sizin daha en baştan kendinizi şartlandırdığınızı düşünüyorum. Bu gidişle sevgilinizi daha çook üzücü günler bekliyor siz şimdiden tüm maddi durumlarına kafayı takmışsınız, içten içe onu küçümsüyorsunuz zaten. Bence sizin kadar veya sizden daha iyisini bulmalısınız, bu sevgili sizi kesmemiş. eninde sonunda ayrılırsınız. Çünkü siz yeteri kadar deger vermiyorsunuz ona, verseydiniz parası eğitim seviyesi umurunuzda olmazdı. Onu ve kendinizi daha fazla üzmeyin derim.
ben kendimden örnek veriyim benzer bir durumdu bu şekilde aman parası gitmesin falan derken son zamanlarda hiç parası olmamaya baslamıştı ve benim paramı harcamaktanda utanmamaya basladı yüzsüz ve arsız olmuştu.o da böyle aglayıp dururdu.benden sana tavsiye dengini bul ilerde çok sorun yaratır.senden para istemeye senin ödemene yapmana kadar gider.sen ödersin o yer.ayrılmaya kalkıncada aglar durur.
Bir de bu ihtimal var..
Suana kadar kesinlikle onun hic birseyini karsilamadim. arada ufak tefek hediyeler haric. Kesinlikle onu alistirmak istemiyorum.
off ihtimaller ihtimaller, vallahi dusundukce karamsarliga boguluyorum
canimm eger yanlis hatirlamiyorsam..hani sana o cok cektiren, üzen exin vardi ya..sen yeni sevgilini onunla kiyasliyordun..hani exine hayranmissin falan..
sencede sen yeni sevgilini kücümsemiyorsun? lutfen yanlis anlama! sen daha iyi bilirsin tabiki..
yadaaaa..biz kadinlar bizi sevene, bize deger verene degilde cektirene, üzene deger veririz, sever, baglaniriz ya..bu da onun gibi birseymi..?bilemedim ben simdi
Sana çok sert laflar hazırladım ama fazla ileri gitmek istemem senin bakış açın benim yorumumla değişmeyecek.
Sen bu çocuğa aşık değilsin. Tabiki mantıklı düşünmeye çalışıyorsun sonuçta geleceğiniz söz konusu ama, sevgilinin alın teriyle para kazandığını, çalıştığını emek verdiğini ailesini geçindirmeye çalıştığını görmüyorsun sanırım.
Boş gezen biri değilmiş ki.
Kendini karşındakinden üstün gördüğün sürece sağlıklı ilişkiler kuramazsın. Ve malesef buram buram kibir kokusu geliyor yazdıklarından. Belki üniversiteye gidecek imkanı olmadı, salonda yatmak zorunda kalan birinden bahsediyoruz burada. Aklını başına almasını beklemek ne demek? Sevgiline destek olmak (daha iyi bir işe girmeye ya da bir okul okumaya yöneltmek gibi) varken sen kopuyorum uzaklaşıyoruz diyorsun. Dersen o lise mezunu benimle kafası uymuyor ona tamam ama anlaşabiliyorken sinemaya gidecek parası yok diye ayrılmak bana çok ters.
Ben yüksek lisans yapıyorum, üniversite bünyesinde çalışıyorum ve eşim lise mezunu bir süredir çalışmıyor. Bazı günler bonfile yediğimiz oldu bazı günler bir simit paylaştığımız. Sinemaya gidemediysek parkta oturduk. Beraberken de hiç sıkılmadık.
Bence duygularını gözden geçir arkadaşım. Bu çocuğun durumu belli, daha çok genç, belki çok iyi yerlere gelecektir ama hep böyle de kalabilir. Eğer maddi durumu ve tahsilinin uymadığını düşünüyorsan ayrıl uzatmadan o çocuğun hayatına da yazık etme. Sadece ilk mesajı okudum ona göre yorum yazdım.
hahaha ex'imin attigi kazigin ah'lari onlar
Ex'im de begendigim seyler vardi. Kararliligi, hayatini kontrol altinda tutmasi, kendine ve olasi bi ailesine bakabilecek gucte olmasi vs gibi..
Bunlar benim bi erkekte aradigim baslica ozellikler arasinda ondan onem veriyorum. Maddi ve manevi anlamda guvenebilecegim biriyle olmak istiyorum.
Bu durumu sorun etmem suanki erkek arkadasimi kucumsedigim anlamina geliyor sanirim. Bunu ben kendime itiraf etmek istemiyordum.. Skinti yasamaktan korkuyorum sanirim. Gozu kara asik olamiyorum ben artik, gecti bendenseviyorum, ama onunla bi gelecek gorememe durumu beni ondan kopartiyor, sogutuyor sanirim
üslubundan bunu sorun ettiğin açıkça anlaşılıyo, bu durumda bizim ne düşündüğümüzün anlamı yok, senin için sorunsa bitir, çünkü bağlanamıyosunda bu durumda, ayrıca ömür boyu annesi ve kardeşine bakacak babaları yok sanırım, bunuda düşün,standardın şimdikinin altında olacak evlenince, örnek olarak sen 4000 kazanıyosun o 1000 diyelim, toplam 5000 girecek evinize, ikinize eşit dağıtsan 2500 2500, yani sen onun hayat standardını 1500 tl yükseltirken kendininkini 2500 tl alta çekmiş olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?