- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
sanirim seni anliyorum.. bir yandan yeterince sevmiyorun, bunu kendinde biliyorsun ama kendine itiraf edemiyorsun.. bir yandan cok yalniz kaldin, sevilmek sarmalanmak istiyorsun.. onu birakirsan yine yalniz kalacaksin..bence buna cesaretin yok senin..
dogru anlamis miyim? yoksa yanlis miyim?
Benim yengem lise öğretmeni abim güvenlik görevlisi .
Biri aracılığıyla tanıştılar. 2 sene olacak evleneli. Allah bozmasın çok iyiler.
Abim şimdi kendi işinide kurdu.
Sevgi varsa bunlar önemsiz bence.
Sen çok sevmiyor olabilir misin canım ?
Ben boyle seyleri dert edinirken cok sevip baglanamiyorum ki..
Canim aslinda durum soyle.
Sen benim ex'le ayrildiktan sonraki hallerimi bildigin icin boyle dusunuyorsun, ve boyle dusunmekte tabii ki haklisin.
Eski sevgilimle ayrildiktan 7.5 ay sonra suanki erkek arkadasimla bir iliskiye basladik. O zamanlar ondan coooookkkk hoslaniyordum, ve tabii ki yeni bir iliski cok tatli gelmisti. Erkek arkadasim cok tatli biri. Suana kadar beni hic kirmadi. Ama beni kime tanistirsa (onun tarafinda) herkes beni cok begenip, ona beni kaybederse aptal oldugunu vs soyluyordu. o da gelip bunlari bana anlatiyordu. Sanirim gel zaman git zaman bu laflar onda guvensizlik olusturdu. Simdilerde ona baktigimda kendine cok guvensiz birini goruyorum. Bu hafta 3 gun boyunca onunla butun gorusmelerimi iptal etmek zorunda kaldim cunku cok uzun saatler calismam gerekti. ve 3. gun telefonum bozuldu calismadi. is yerinden arayip ona haber verdim ama yine de bu endiselenmesine engel olmamis. erkek arkadasim sedef hastasi. Dun gorustugumuzde bi baktim elleri mahvolmus stressten. benim is yuzunden ondan uzaklastigimi, ondan koptugumu dusunmus.
Onun bu halleri, gucsuz guvensiz halleri benim ona acimama sebep oluyor. (biliyorum kiziyorsunuz bana..) her kadin gibi bende guclu bir adamla beraber olmak istiyorum. ama bu iliskimde guclu kisi benmisim gibi hissediyorum. Ve bu beni artik yormaya basladi..
tamam canimm bu yorumunla suan daha iyi anliyorum seni..
hak veriyorum sana bu konuda.. bende biraz bu duygulari yasamistim..
hani marionun kardesimden dayak yemesi, herkes tarafindan asaglanmasi karsisinda kendini savunmamasi..sebebinin beni kaybetmemek/üzmemek olmasi.. bende ona acimistim ve keske daha güclü, dik durabilseydi diye düsünmüstüm..hatta o an ondan sogumadim da degil.. ama o anlik birseydi.. sonra beni gercekten ne kadar cok sevdigini gördüm.. ve saygi duydum hatta sevgim artti ona karsi..
senin burun kivirdigin demeyelimde, hosuna gitmeyen nokta.. sende onu kaybetme korkusu yok.. ve o seni kaybetmekden cok korkuyor... yani iyi ifade edemesemde simdi az cok anladim seni..
daha ayaklari yere bassa, sürekli görüsmek icin beklemese, israr etmese, hatta sen görüsmek istesen, cok özlesen istiyorsun .. sorry cok bilmis olmak istemem sadece seni daha iyi anlamaya calisip, kendimi senin yerine koyuyorum..
Bi taraftan beni bu kadar sevdigi icin cok mutluyum. diger taraftan bu adamin butun gun beni beklemekten baska bi isi yok mu diye dusunuyorum
duygularim hep dalgalaniyor. bigun bakmissin asigim. ertesi hafta "ayrilsam mi len bundan?" diye dusunuyorumkecileri kacirdim sonunda
Gözyaşlarına sakın aldanma canım,bulmuş senin gibi hatunu tabii kaybetmek istemez...Çok iyi düşün..
arkadaşım önünde sonunda sen bu adamda ayrılacaksın yani öyle izlenmler oluşturuyorsun sanırım baba yok bu çocukta yada anne ayrı ailesine yardım falan etmek isteyecek ilerde belki ve sorun çıkacak belki yanlış cümleler kurdum ama sen bu çocuğu sonunda üzeceğine iyice ileriye dönük hayaller kurmadan güzellikle vedalaşın... itiraf edemesende sendede var bişeyler gibi.... kırıcı oldu belki özür...Canim aslinda durum soyle.
Sen benim ex'le ayrildiktan sonraki hallerimi bildigin icin boyle dusunuyorsun, ve boyle dusunmekte tabii ki haklisin.
Eski sevgilimle ayrildiktan 7.5 ay sonra suanki erkek arkadasimla bir iliskiye basladik. O zamanlar ondan coooookkkk hoslaniyordum, ve tabii ki yeni bir iliski cok tatli gelmisti. Erkek arkadasim cok tatli biri. Suana kadar beni hic kirmadi. Ama beni kime tanistirsa (onun tarafinda) herkes beni cok begenip, ona beni kaybederse aptal oldugunu vs soyluyordu. o da gelip bunlari bana anlatiyordu. Sanirim gel zaman git zaman bu laflar onda guvensizlik olusturdu. Simdilerde ona baktigimda kendine cok guvensiz birini goruyorum. Bu hafta 3 gun boyunca onunla butun gorusmelerimi iptal etmek zorunda kaldim cunku cok uzun saatler calismam gerekti. ve 3. gun telefonum bozuldu calismadi. is yerinden arayip ona haber verdim ama yine de bu endiselenmesine engel olmamis. erkek arkadasim sedef hastasi. Dun gorustugumuzde bi baktim elleri mahvolmus stressten. benim is yuzunden ondan uzaklastigimi, ondan koptugumu dusunmus.
Onun bu halleri, gucsuz guvensiz halleri benim ona acimama sebep oluyor. (biliyorum kiziyorsunuz bana..) her kadin gibi bende guclu bir adamla beraber olmak istiyorum. ama bu iliskimde guclu kisi benmisim gibi hissediyorum. Ve bu beni artik yormaya basladi..
nevzat tarhan okuyun yada dinleyin muhakkak kendinize uyan bişeyler bulursunz.... evlilkde üç aşağı beş yukarı aynı düşünclere yaşam tarzına bakış açısına sahip olmak gerekir atıyorum düşündüğünz on şeyden 5-6 tanesinde buluşabiliyorsanız tamamdır birbirine yüzdeyüz uyan çift yoktur sanırım biri yemeği kimyonlu sverken öbürü biberli sever:))) umarım anlTBİLDİMYorumunuz icin tesekkur ederim.
Yazdiklarimda beni ve hayatimi benim gozumden gormenizi istedim. O yuzden yazdiklarim kibirli durduysa ozur dilerim.
sozlerinize cevap vermek istiyorum ama kafamda o kadar cok dusunce ayni anda konusuyor ki hangisindan baslasam bilemiyorum.
Ben erkek arkadasima muthis bir cekim hissederek iliskime basladim. Hala o cekimi hissediyorum ama onun kendine guvensiz halleri, gelecek gorememem, benim icin hayatta onemli olan degerleri onun gereksiz bulmasi aramizin acilmasina sebep oluyor. onu seviyorum ama benim icin onemli olan seyler onun icin hic onemli degilken sevgi yetmemeye basliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?