Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

1senedir hangi sıfatla görüşüyorsunuz? Ve o sıfat ne ki bu çocuk seninle ciddi düşünüyor anlam veremedim?

1 seneyi geçti ama geziyim eğleneyim değil yapısındasın :33::33:
ya ufff sıktı valla çelişkilerin :19::19:

hımmmmm oldu o zaman sevgili olmadan görüşüyosnız doğrudur tabiii :32:

kızlar biz sizle ayrı dünyalarda yaşıyoruz galiba çoğu zaman bizim tanşmamzıza vesile olan arkadaşmz oluyordu daha snra biz arkdş olark görşmeye başladık ve arkadaş ya ARKADAŞTN ne anlıyorsunz ama bn onu seviyorm oda bni bnu defalarca da söyledi

beni mutlu edebilir diyorsun sorun sadece paraysa zaten enistede su gibi var sende olmasa ne olur ki?cocuk sadece ciddi dusunuyorum demis kalk evlenelim dememiski siz ana kiz ileride acaba gozu acilirmi konularina girmissiniz kendini bukadar eksik goruyorsan guvenmiyorsan baslama bu iliskiye,sanki gozu acilinca bendeki eksikleri. farkedecek ve beni terk edecek gibi yazmissin

çocuk belkide ciddi düşünüyorum derken, düşünürken çok ciddiyim yani asla şaka kaldırmam demek istedi :27: :ssz:

Arkadaşım ilk söylenecek şeyleri sonunda söylüyorsun
son söylenecek şeyleri de en başta söylüyorsun.
Bu ne yaman çelişki böyle.
Ne demek benim ailem sevgili olaylarına kızar?
Peki siz nerede -nasıl görüşüyorsunuz?
Telefonda mı? Facebookta mı?
Ve ne iş yapıyorsunuz şu an ?

yaa konu sahıbı daha ortada bı ılıskınız bıle yokken

sen neden bu kadar kafana taktın anlamadım valla .

sankı adam yarın senı nıkahına alacakmıs gıbı

dert etmıssın burada .yaa bi dur ,bı ılıskıye baslayın

gıdısat neyı gosterıyo bı bakın ondan sonra bunları dusun sen .

daha bı ılıskınız bıle yok,belkı de sen bunları dusunmeye bıle

fırsat bulmadan adam senı terkedecek ne malum dımı ama

bı ıyıce tanısın gorusun sevgılı olunda ısın cıddıyetlıgını

sonradan dusunursun sen .her oyle cıddı dusunuyorum dıyen

yarın nıkah kıymıyo korkma sen :ssz:

kızlar biz sizle ayrı dünyalarda yaşıyoruz galiba çoğu zaman bizim tanşmamzıza vesile olan arkadaşmz oluyordu daha snra biz arkdş olark görşmeye başladık ve arkadaş ya ARKADAŞTN ne anlıyorsunz ama bn onu seviyorm oda bni bnu defalarca da söyledi

sevgili değil misiniz? anlamadım ben.

Son düzenleme:
yaa konu sahıbı daha ortada bı ılıskınız bıle yokken

sen neden bu kadar kafana taktın anlamadım valla .

sankı adam yarın senı nıkahına alacakmıs gıbı

dert etmıssın burada .yaa bi dur ,bı ılıskıye baslayın

gıdısat neyı gosterıyo bı bakın ondan sonra bunları dusun sen .

daha bı ılıskınız bıle yok,belkı de sen bunları dusunmeye bıle

fırsat bulmadan adam senı terkedecek ne malum dımı ama

bı ıyıce tanısın gorusun sevgılı olunda ısın cıddıyetlıgını

sonradan dusunursun sen .her oyle cıddı dusunuyorum dıyen

yarın nıkah kıymıyo korkma sen :ssz:

İşte kendi kendine gelin güvey olmuşsun deyince de veryansın ediyor.:26:

geçen sne mayıstn beri bi seneyi geçti işte görüşüyoruz..ben öyle elele geziyim eğleniyim bi aile yapısında değilim canım bunu oda biliyor ve bu yüzden daha çok istiyorm sni diyr işte

:53::53: Ben konudan hiç bir şey anlamadım.. Siz sevgili değilsiniz ama ailesi evlenmek istediğinizi biliyor, sen muhafazakar bir aileden geliyorsun ama annen çocukla gezdiğini biliyor üstelik sevgililik sıfatı bile kazanmamışken..Çocuğun altında 300 bin tlik araba varmış acaba o yaşta kim bileğinin hakkı ile o kadar parayı kazanabiliyor da arabaya yatıracak birde.. Türkiyede güzel bir muhitte ev ve basit bir araba bile zenginlik sayılırken sizin 6 ev ve 30 bin liralık arabanızla burada normal demeniz çok absürt. Paranız varsa bile övünmek için değil de hani insanlara yardım amaçlı kullanırsanız daha çok sevaba girersiniz :34: Çok muhafazakar olduğunu söyleseniz de sizinki sadece dışa gösteriş bana göre.. Dikkat ettim her mesajınızı dine bağlamışsınız. İbadet insanın içinde olur..

Son düzenleme:

Ben asıl senin ARKADAŞtan ne anladığını merak ettim..
Zira benim için arkadaş sadece arkadaştır..
Ben ona aşkımı itiraf etmem, o da bana:ssz:

Arkadaşım ilk söylenecek şeyleri sonunda söylüyorsun
son söylenecek şeyleri de en başta söylüyorsun.
Bu ne yaman çelişki böyle.
Ne demek benim ailem sevgili olaylarına kızar?
Peki siz nerede -nasıl görüşüyorsunuz?
Telefonda mı? Facebookta mı?
Ve ne iş yapıyorsunuz şu an ?

benim ailem sevgili olayına kızar demek daha nasıl açık yazayım..s telde facete cafe de dışarda görüşüyoruz.çalışmıyorum şu an kendi işimi yapmamaı istiyorm ama ailem izn vermiyor memur olmamaı istiyor.

Evet bence de seninle çok ayrı dünyalarda yaşıyoruz sanırım. ARKADAŞ kavramını öğren sen bence. Sen onu seviyorsun, o seni seviyor, görüşüyorsunuz ailesi arkadaşlarınız seni sevdiğini biliyor. Ama siz SEVGİLİ değilsiniz öyle mi?
Pardon ama sevgili olmak için ne gerekiyor? Hayal dünyasında mı yaşıyorsun anlamadım ki..

6 ev+araba normal bir ailemi oluyor
kusura bakma ama senin bu konuyu açmanın amacı
sanki mal varlığını göstermek için olduğu düşüncesindeyim
konuna gelirsek kesin sorun olur sonuçta o çok zengin
sizse 6 ev+arabayla normal bir ailesiniz zengin değilsiniz:34:

Son düzenleme:
benim ailem sevgili olayına kızar demek daha nasıl açık yazayım..s telde facete cafe de dışarda görüşüyoruz.çalışmıyorum şu an kendi işimi yapmamaı istiyorm ama ailem izn vermiyor memur olmamaı istiyor.

sevgililer nerde görüşüyor otel odalarında mı
basbaya sevgilisiniz hemde arkadaş ayağına bu daha kötü

Dur bakayım, doğru mu anlamışım..
Şimdi sen ailenden gizli iş çeviriyorsun..
Ama her bir yerden görüşüyorsunuz..Tel, face, dışarısı vs..
Kendi işin ne ki senin?
6 ev sahibi insandan memur olmaz ama..kasar onu :ssz:

sevgililer nerde görüşüyor otel odalarında mı
basbaya sevgilisiniz hemde arkadaş ayağına bu daha kötü

Boşver meltemcim laf anlatmaya değmez. Onun gözünde sevgili demek yatıp kalkmak falan herhalde sadece..
Kendileri mutaasıp olduğu için mutaasıp olmayan sevgililer sadece otel odalarında buluşur gönül eğlendirir ona göre galiba..

Boşver meltemcim laf anlatmaya değmez. Onun gözünde sevgili demek yatıp kalkmak falan herhalde sadece..
Kendileri mutaasıp olduğu için mutaasıp olmayan sevgililer sadece otel odalarında buluşur gönül eğlendirir ona göre galiba..

aynen canm konu amacı belli ben zenginim çok zengin çok yakışıklı erkek var (ama erkek damat adayı olduğundan haberdar değil bence)
işte kızlar beni gazlayın demek istemiş ama tutmadı :1:

Dur bakayım, doğru mu anlamışım..
Şimdi sen ailenden gizli iş çeviriyorsun..
Ama her bir yerden görüşüyorsunuz..Tel, face, dışarısı vs..
Kendi işin ne ki senin?
6 ev sahibi insandan memur olmaz ama..kasar onu :ssz:

hayır annem biliyor görüştüğümü kardeşlerim de memur öğretmenlr.

Benim demek istediğim o değil.
Elbette her anne baba özellikle kızları için sevgili olayına karışır
ve onları korumak adına müdahale eder.
Ama her kız anne babasına söyleyip de mi sevgili oluyor?
Eğer seviyorsan , elektrik aldıysan karşındaki insandan
ve o da aynı şekildeyse başlarsın ilişkiye
sevgili olursun.
Ama siz orada burada görüşmüşsünüz , görüştüğünüz vakitlerde bile
yalnız kalamamışsınız , hep başkaları yanlış anlayacak diye yanınızda arkadaşlar olmuş.
Kusura bakmayın da sorun siz de , sizin öz güven eksikliğinizde.

6 ev+araba normal bir ailemi oluyor
kusura bakma ama senin bu konuyu açmanın amacı
sanki mal varlığını göstermek için olduğu düşüncesindeyim
konuna gelirsek kesin sorun olur sonuçta o çok zengin
sizse 6 ev+arabayla normal bir ailesiniz zengin değilsiniz

aynen canm konu amacı belli ben zenginim çok zengin çok yakışıklı erkek var (ama erkek damat adayı olduğundan haberdar değil bence)
işte kızlar beni gazlayın demek istemiş ama tutmadı :1:

ya kızlar saatlerdr kendi aklınızca bnle dalga geçiyorsunz kmseyi kırmamak için alttan ediyorm ama gerçeten ayıp ediyorsunuz ben samimi görüp sizden fikir istedim ama beklemedğm bi şeklde yormlarla karşılaştm.erkek kendisi damat adayı habersiz olsa neden yüzük alsın ya??? şmdi bunu da gösteriş yapmak için söledi dersiniz..

Back
X