Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

aile rahat olmadığından direk ciddi giriyolar olaya bi gün görüyolar kızı ertesi gün yüzük hiç anlamıyorsunuz ayoll:31::31::31::31::31:

kızlar koşun yüzyıllardır çözülemeyen erkekler neden evlilikten kaçar sorusuna
konu sahibi arkadaşımız sayesinde çözüm bulundu :7:

tamam anladık 3 tane de bu insanlarla konuşamıyorsun dışarı çıkamıyorsun

ne ara seni tanıdılarda evlenmek için yüzük aldılar evlenmek istediler

ne kadar süre görüştünüz

çatlıcam bi cevap ver :1:

ya canım bak bi ara zamannda o hastalığı yaşadım dedm çok kötü günler geçirdm evet ama şmdi eskiye göre iyiyim çok şükr.şmdi neden agorafobiye yakalandn diye sorarsınz çok kötü bi olayt yaşadm o yüzdn öyle oldm

haddi hesabı yok mu? abartmayı dünya felsefesi haline getirmiş bu kk kadınları galiba..3 kişiden yüzük ve EVLİlik teklifi aldm sevabına diyenlere cvp veriyorm

Yok canım biz konuların içinde mantık arayan kk kadınlarıyız.
Örneğin agrofobia hastalığı olup 3 kişiden yüzük almayı başaran
Tutucu ailesi olupta erkek arkadaşlarıyla gezebilen gibi...:51:

ya canım bak bi ara zamannda o hastalığı yaşadım dedm çok kötü günler geçirdm evet ama şmdi eskiye göre iyiyim çok şükr.şmdi neden agorafobiye yakalandn diye sorarsınz çok kötü bi olayt yaşadm o yüzdn öyle oldm

off masal anlatma bana uykum gelmedi daha :ssz:

soruma hala cevap vermedin

3 tane erkekle ne ara ailenden gizli evlilik aşamasına kadar geldin de yüzük aldın

ha sevgili olmadık diyordun ne kadar sürede bu insanlar senin evlenicek kız olduğunu anladılar

benim korkum sonunda mutsuz olmam.6 eve millete takmş onlr ailemn babamn benim değil

evlilik söz konusu olunca zaten genelde hiç sorunsuz olan yoktur başında sonunda ortasında mutlaka sorunlar çıkar kaynana sorun olur adamın gözü dışarda olur kadın eve bakmaz nebilim bi sürü sorun olabılır yanı kimse boşanmak için evlenmıyo ama kader işte bilinmez senin sorununda adamın aşırrrııı yakuşuklu aşırırr zengün olması oluversın

arkadaşalra lütfen hakkını yemeyin
dünden beridir ''makarna benim konum değil''
diye sorulara cevap veriyo arkadaşımız
ben yeterince aydınlandım şahsen
makarna başkasının konusu :51:

off masal anlatma bana uykum gelmedi daha :ssz:

soruma hala cevap vermedin

3 tane erkekle ne ara ailenden gizli evlilik aşamasına kadar geldin de yüzük aldın

ha sevgili olmadık diyordun ne kadar sürede bu insanlar senin evlenicek kız olduğunu anladılar

ya arkadaş kuyumcular çarşısında yaşıyo
yada dünya güzeli ki bir gören ikinciye yüzüğü getiriyo:44:

konu sahibi azcıkta taktik verse kkda evlenmedik hatun kalmıycak:21:

aslında konu kapatılmasın sabitlensin hatta

bekar arkadaşlarımız bi konuya uğrasın derslerini alsınlar notlarını çıkarsınlar

finalleri veremezse sonra eve kaldım konusu açsınlar

not:bütünleme yoktur:27:

Son düzenleme:
Back
X