birlikteyiz ancak aldıgımız maaş ev kirası ve genel harcamalara ancak yetşyor bugun görüştügüm bir okul haftada 3 gun 2 saat oyun grubuna 800 tl istediBabası nerede?
Eğer boşandıysanız söyleyin babasına okul masraflarını ödesin,çocuk büyütmek kolay değil.
verilen her komutu yerine getiriyor uyku sorunu çok büyük yatırmak imkansız uyutamıyorum hala sallanarak uyuyor doktorda enerjiyi atamıyor diyor.çok haraketkli bir çocuk hali ile annemde yaşlıKorkma benim büyük oğlum da 3.5 yaşında konuştu.Zekasında da hiç bir problem yok.
Türkiyenin en iyi teknik üniversitelerinden birini kazandı.
Devlet kreşlerine yönelebilirsiniz.birlikteyiz ancak aldıgımız maaş ev kirası ve genel harcamalara ancak yetşyor bugun görüştügüm bir okul haftada 3 gun 2 saat oyun grubuna 800 tl istedi
devlet 36 aydan sonra alıyor biz daha 27 aylıgız zaten tam zamanlı değilde haftada 2-3 gun saatlik vermek istiyorum.daha konuşamadıgı için ezilmesini istemiyorum oralaradaDevlet kreşlerini araştırdınız mı?
devlet küçük diye almıyorDevlet kreşlerine yönelebilirsiniz.
Önce bez konusunu çözmelisiniz öyleyse.devlet küçük diye almıyorhala bezliyiz
2 gün önce kuzenının yanına gitti o da 3,5 yaşında ondan hemen 2 kelime ögrenmiş 2 gundur onu tekrarlıyor aslında ögrenmeye açık ama ben veremiyorum sanırımÇocuga bakan kisi devamli cocukla konusmak zorunda. Birsey yaparken anlatabilir. Mesela "bu sogan, domates" gibi yemek yaparken. Türkiyede çok güzel resimli öğrenme kartları var. Onlardan alıp çalışın. Oglumda 2,5 yaşında. Son zamanlarda öğrenmesi hızlandı. 3 yasa dogru daha cok konusur diye düşünüyorum.
gece 2 defa bez değişiyoruz dolu kalkıyor doktor hazır olmadıgını söylediği konuşmadıgı içinde nasıl bana çişim var desin :)Önce bez konusunu çözmelisiniz öyleyse.
resimli kartları deneyecegim fikir için teşekkür ederim.Çocuga bakan kisi devamli cocukla konusmak zorunda. Birsey yaparken anlatabilir. Mesela "bu sogan, domates" gibi yemek yaparken. Türkiyede çok güzel resimli öğrenme kartları var. Onlardan alıp çalışın. Oglumda 2,5 yaşında. Son zamanlarda öğrenmesi hızlandı. 3 yasa dogru daha cok konusur diye düşünüyorum.
Oglunuz mu var orayı kaçırmıs olabılırım ama cok gördüm özellikle erkek cocuklr cok geç konusabılıyor. Hatta cook yakın cevremde ıkı erkek cocugu 4 yaslarında cok az konusma bıle denmezdı suan hepsı masallah şakır şakır konusuyorlar:) üzülmeyinverilen her komutu yerine getiriyor uyku sorunu çok büyük yatırmak imkansız uyutamıyorum hala sallanarak uyuyor doktorda enerjiyi atamıyor diyor.çok haraketkli bir çocuk hali ile annemde yaşlı
verilen her komutu yerine getiriyor uyku sorunu çok büyük yatırmak imkansız uyutamıyorum hala sallanarak uyuyor doktorda enerjiyi atamıyor diyor.çok haraketkli bir çocuk hali ile annemde yaşlı
evet oglum var :)Oglunuz mu var orayı kaçırmıs olabılırım ama cok gördüm özellikle erkek cocuklr cok geç konusabılıyor. Hatta cook yakın cevremde ıkı erkek cocugu 4 yaslarında cok az konusma bıle denmezdı suan hepsı masallah şakır şakır konusuyorlar:) üzülmeyin
O sizin bileceğiniz iş malesef.gece 2 defa bez değişiyoruz dolu kalkıyor doktor hazır olmadıgını söylediği konuşmadıgı içinde nasıl bana çişim var desin :)
maalesef evet dede annane ile büyüdü o konuda şımarıklık var birde uyku sorunu dogudugu günden beri var ve 27 aydır sallanarak uyuyor hatta bazı geceler araba ile dolaşıyoruz ancak uyuyor.O şımarmiş biraz.Sallanmak nedir koca çocuk.Sizi kullanıyor.
Enerjiyi atması, yaşıtlarıyla olması başka bir konu.Tabi ki iyi olur.Ama imkanlarınız yoksa
ortadan yarılacak haliniz de yok.Ona göre plan yapar, giderlenirizi ayarlamaya çalışır,
o arada araştırır bir yere gönderirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?