- 4 Haziran 2018
- 298
- 416
- 18
- 36
HaNgi sehirdesiniz bilmiyorum beledilerin oyin gruplari ve nezaket okullari var oraya goturun devletin de kresi var yari ozel oluyor aylik 200 e falan geliyor orayi arastirin iki bicuk yas cok gec degil uzulmeyin benim iglumda iki yasinda konustu oncesinde sadece anne baba mama diyordu birden acildi sizde cok konusun tekefon tablet televizyon izletmeyiMerhaba,
2,5 yaşında çocugum var ancak konuşamıyor hala bugun onunla ilgili doktora gittim doktor kreşe vermemi söyledi ancak kreşler dünya para.Kendim çalışıyorum annem bakıyor.Kullandıgı kelime adeti en fazla 10.doktor kesinkle otizm veya pskiyatri durumu yok ama yaşıtları ile olması gerek okula gitmeli diyor nasıl yaparım nasıl ederim evde onu tablettn tvden uzak tutarım akıl verin
Merhaba,
2,5 yaşında çocugum var ancak konuşamıyor hala bugun onunla ilgili doktora gittim doktor kreşe vermemi söyledi ancak kreşler dünya para.Kendim çalışıyorum annem bakıyor.Kullandıgı kelime adeti en fazla 10.doktor kesinkle otizm veya pskiyatri durumu yok ama yaşıtları ile olması gerek okula gitmeli diyor nasıl yaparım nasıl ederim evde onu tablettn tvden uzak tutarım akıl verin
Yarım zamanlıya mı 800 TL dediler. Iyice soyguncu olmuşlar.devlet 36 aydan sonra alıyor biz daha 27 aylıgız zaten tam zamanlı değilde haftada 2-3 gun saatlik vermek istiyorum.daha konuşamadıgı için ezilmesini istemiyorum oralarada
ilginiz için çok teşekkür ederim ancak inanın bana çok uzak burası ben anadolu yakasındayım hemde uç kısımlardagrupanya'dan sizin için günlük (3 saat) 29 liraya oyun grubu buldum. Hem de İstanbul'un göbeğinde:
Link burada
Bir değerlendirin istanbuldaysaniz. Haftada üç gün gitmez,bir gün gider. Nasıl durumunuzu uydurursaniz
Bende katılıyorum söylediklerinize.kızımında hiç arkadaşı yoktu.camdan geçen çocukları görüp ağlardı.oda geç konuştu.şimdi oğlum var ablası sürekli konuşuyor yanında kuzeni filan da var ama 2.5 yaşında daha yeni yeni konuşmaya başladı.bence telaş edecek üzülecek bir durum yok.zaten çocuk ömrü billah okula gidecek merak etmeyin.O şımarmiş biraz.Sallanmak nedir koca çocuk.Sizi kullanıyor.
Enerjiyi atması, yaşıtlarıyla olması başka bir konu.Tabi ki iyi olur.Ama imkanlarınız yoksa
ortadan yarılacak haliniz de yok.Ona göre plan yapar, giderlenirizi ayarlamaya çalışır,
o arada araştırır bir yere gönderirsiniz.
Neden boyle yaziyorsunuz yasi kucuk daha cocuk konusamadan bezi mi biraksinlar bizde 3 yasinda ogrendik hazir oldugundaO sizin bileceğiniz iş malesef.
10 yaşına da gelse bezli olduğu için kimse onu okula almaz. Peki dil egzersizleri falan denemiyor musunuz evde?
Benim oglanda 27 aylik bi kac kelime konusuyor dedikleri anlasilmiyor pek iciniz rahat olsun telasa kapilmayin erkek cocugu biraz daha gec konusurmus hemMerhaba,
Merhaba,
Ben öyle birşey demedim.Neden boyle yaziyorsunuz yasi kucuk daha cocuk konusamadan bezi mi biraksinlar bizde 3 yasinda ogrendik hazir oldugunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?