• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi manevi çöküntüdeyim

Haklısın ama benim babam sevgilimin ailesi kadar yüklü borç altına sokmaz
Kredi ödemem bitti diye yeni bişeye sokmaya çalışır
Mesela geçen geldiğinde sana bi araba alalım biraz ben kredi çekerim biraz sen demişti bende çok isterim ama ödemem münkün dğeil
Maasin kadar biniyor iste baban da.Yuksek olsa ex gibi yuksek borca sokardi bence.Araba alma bence
Durumun dolayisiyla musait degilsin.Daha cok masrafin olur.

Yalnız aradaki fark şu benim babam kendi için istemiyo geçen bahsini geçridği konu bana araba almaktı
Kredin de bitiyo sana bi araba alalım biraz sen çekersin biraz da ben demişti
Bu şartlarda çekemem
Ayrıca ben onun gibi milyarlarca borç altına girmem büyük konuşmayayım da
Baban bence kendi icin istiyor.Gelir nasilsa bir ara.Kendi de kullanir illa.Parani sana birakmak istemiyor.Illa buyuk birseye gitsin istiyor.Ama hep kendi karar veriyor.Oysa sen kendin degerlendirmek isteyeceksin belki.Gencken giyinip kusanacaksin belki.Ceyiz alacaksin.

Günaydın kızlar
Sürekli konu açar oldum ama canım çok sıkkın sizden başka kimsem yok dertleşmek istedim sadece
Kendimi çok yalnız yorgun bitkin hissediyorum
Çok saçma biliyorum ama işyerinin camından atıveresim geliyor kendimi birkaç gündür :KK43:

Bildiğiniz üzere sevgilim olacak adamla ayrıldık oda dünden razıymış zaten
Hoş bu sefer pişman olsada dönmycem diye kendimi sıkı sıkı tembihlemiştim
Kafada bitirmiştim ama yinede insan arasın sorsun bin pişman olsun sürünsün istiyo
Ama yok halinden memnun bense herseye rağmen aptal gibi salak gibi acı çekiyorum

İşyerinde deseniz 6-7 aydır ruh gibi vakit geçiremiyorum hele şu 3-4 gündür akşam edemiyorum

Maddi anlamda da darlandım ödemelerim çok haddinden fazla
1.600 tl maaş alıyorum
300 tl kredi ödüyorum bu ayla birlikte 2 taksitim var
330 tl geri ödemeli öğrenim kredim başlıyo bu ay ödemem gereken 2 sene boyunca (ailemin haberi yok)
300 tl her ay yol parası veriyorum köyden gidip geliyorum
330 tl bu ay açıköğretim sınav parası yatırcam ama kredi kartından geçip diğer ay ödemeyi planlıyorum
200 tl her ay işyerine kestinti oluyo ailem için 3.000 para almıştım işyerinden onu maaşımdan kesiyolar
Patron ağustos da maaşına zam yaparım 1800 olur dmeişti hiç sesini çıkartmadı bende utanıyorum diyemiyorum
Normalde sene sonuna kadar işyerinden aldığım 3.000 tl yi ödeyecektim ama maaşıma zam olmayınca yan yattı hepi topu 800 falan ödedim
Hangisine yanayım bilmiyorum çok şükür işin var kelebek ya olmasa diyorum bazen ama yine de sitem etmeden duramıyorum sabahları kalkerken gözlerimden yaş geliyor bazen

Saçma sapan yolunda gitmeyen bi hayatım var mutsuzum
O kadar yol parası veriyorum ama O paraya rezil oluyorum yollarda soğukta kışta donuyorum uykusuzluk desen cabası
Millet 9 da işyerine gelirken ben 6.30 da kalkıp 1 saat yol çekiyorum 7:45 de işyerinde oluyorum
Onlar daha yatağında uyuyo
Ağlamak istiyorum kızlar ya :bicak:
Maas zamminizi isteyin. Hakkiniz
Gerisi zamanla yola girer. Cok sikintidaysaniz. Ihtiyac kredisi cekip butun borclari kapatin taksit taksit tek krediyi odeyin. Kredi kartiniz varsa oradan taksitli nakit avans cekersiniz faiz oranlari normal krediye gore daha avantajli oluyor.

patrona söyle bi zahmet zam yapsın. ağlamayana meme yok. ya yol parası versin ya zam yapsın. 1600 maaş alan insanın 300 yol parası vermesi çok saçma.

Maas zamminizi isteyin. Hakkiniz
Gerisi zamanla yola girer. Cok sikintidaysaniz. Ihtiyac kredisi cekip butun borclari kapatin taksit taksit tek krediyi odeyin. Kredi kartiniz varsa oradan taksitli nakit avans cekersiniz faiz oranlari normal krediye gore daha avantajli oluyor.
İhtiyaç kredisinde müthiş bi faiz var
Daha biraz önce bi banka aradı kredi için bi sorayım dedim 7 bine 36 ay vadeli 9.000 tl diyor aylık taksit de 250 ne anladım ben ondan
Zaten benim kredi 21 ay vadeli aylık 330 tl taksit
En iyisi patrondan zam isteyip krediyi de paşa paşa zamanında ödemek

Back
X