- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.518
- 548
- 27
- Konu Sahibi bilge_nmbs
-
Hanımefendi?Niye bu kadar sinirleniyorsunuz, neyin siniri bu? Anneligime ne hakla laf söylüyorsunuz.Fikrimi yazmisim gecmsiim.ben bile unutmuşum hayatım öyle yoğun ki.kac gün önce yazdığım yorum.O an öyle yazmış gecmisim sanki benim dememle yapacak çocuk.Allah Allah ya bı girin işinize
İlk mesajınızda siz anne falan değilsiniz diyip gayette sinir bozucu yazmiştiniz.Ha birde cahilsiniz demiştiniz.Bana bunlarla gelen birine olan tahammül seviyem budur.Papatya çayi içeyim ben tamam.Hanımefendi?
Siz iyi misiniz? Gayet sakin bir üslupla yazmışım, sanırım biraz fazla gerginsiniz. Papatya çayı için, sinir alır.
İkinci yorumumu okuyup anlayabildiniz mi? Hiç anlayıp kavrayabilmişe benzemiyorsunuz da. Kimsenin anneliğine laf etmek değil niyetim demişim,durumu düzeltmişim. Ama yurdum insanı işte, yine şaşırtmadı beni. Biri ılımlı mı yaklaştı, hemen ezmeye çalış.İlk mesajınızda siz anne falan değilsiniz diyip gayette sinir bozucu yazmiştiniz.Ha birde cahilsiniz demiştiniz.Bana bunlarla gelen birine olan tahammül seviyem budur.Papatya çayi içeyim ben tamam.
Gerçekten çok gerginsiniz. Bizim fikrimizle tabii ki çocuk yapmayacak. Amaç zaten saygı çerçevesinde çeşitli fikirler alıp, süzgeçten geçirmek. Gurbette derken Ben yurt dışında zannettim.Doğuda çalışıyorum.doguda ücra bir yerde.Ekatra memelektlere giderken yol ucretlerimizde oluyor.Benim demele konu sahibi çocuk yapacak değil.Ben fikrimi yazdım geçtim.Hesabini kendi bilir
Benim konu sahibine yazdığım yorumu anneligime laf soylerek,kullanıcı adıma kadar iğneleyici konuşarak ezmeye kim çalıştı hanımefendi? İkinci mesajınızda bir kusura bakmayın ibaresi bile yok.Anneliginize laf söylemedim ama aynen şöyle yazmiştiniz "İkinci yorumumu okuyup anlayabildiniz mi? Hiç anlayıp kavrayabilmişe benzemiyorsunuz da. Kimsenin anneliğine laf etmek değil niyetim demişim,durumu düzeltmişim. Ama yurdum insanı işte, yine şaşırtmadı beni. Biri ılımlı mı yaklaştı, hemen ezmeye çalış.
Gergin değilim.Oyle yasimiş size.Cocuk uyutuyorum hızlı yazdim.Yani herkesin kendi hayatı sonuçta.Bugun böyle düşünürüm yarın farklı.Ama anne baba çocuk istiyorsa zaten hesabını yapmıştır yani.Okul çağına gelene kadar o kadar masrafları olmuyor demek istedimGerçekten çok gerginsiniz. Bizim fikrimizle tabii ki çocuk yapmayacak. Amaç zaten saygı çerçevesinde çeşitli fikirler alıp, süzgeçten geçirmek. Gurbette derken Ben yurt dışında zannettim.
Çocuk fikrini erteleme sebebi maddi kaygılar. Bizde ülke şartlarında bir çocuk yetiştirmenin takriben ne kadara mal olduğunu söylüyoruz. Tablo pek sizin öne sürdüğünüz gibi değil.
Öncelikle Allah rahmet eylesin.Basiniz sağolsun.Bu Allah ' in imtihanı bence hiç rızık derdiniz olmasın.Bir evladınız daha olsun.İyi akşamlar biraz dertleşmek istedim. Ben 26 yaşındayım 2.5 senelik evliyim. Temmuz ayında 4 aylık bebeğimi kaybettim ve çok kötü günler yaşadık eşimle. Psikolojik tedavi gördüm. Şimdi daha iyiyim. Eşimde bende çok fazla çocuk istiyoruz. Dururmumuz pek iyi değil şu an. Eşim esnaf ben çalışmıyorum. Bir kedimiz bir köpeğimiz var. Onların masrafıda çok oluyor. Bir yanım diyor işe gir çalış durum düzelsin öyle çocuk olsun. Diğer yanımın hiç sabrı yok. Çocukla yatıp çocukla kalkıyorum. Yani çocuk aç açıkta kalcak kadar kötü değiliz. Ailelerimizde maddi manevi destekçimiz. Sizce nasıl hareket etmeliyim ne düşünmel
4yıl önceki ben bekleyin derdi. öylede yaptım v e 2,5sene kadar korunduk. şimdi o kadar pişmanım ki. ne maddi durumumuz düzeliyo nede cocuk oluyo borçların üstüne daha çok tedavi masrafları eklenmeye devam ediyo. zaman kaybettigimle kaldım. normal bir ülkede bu şekilde mantıklı ve akılcı düşünüp birikim yaparak bebege daha iyi bi gelecek yaratılabilir. ama bu ülkede artık bu mümkün değil. cocuk istiyosanız hayatınızda ki insanıda iyice tanıyıp eminseniz zaman kaybetmemek lazım. dünyanın durumu belli ülkenin hali belli hiçbişey düzelmiyo. en azından genç anne olmak en iyisi. zaman geçtikce rahimde yaşlanıyo işler zorlaşiyoİyi akşamlar biraz dertleşmek istedim. Ben 26 yaşındayım 2.5 senelik evliyim. Temmuz ayında 4 aylık bebeğimi kaybettim ve çok kötü günler yaşadık eşimle. Psikolojik tedavi gördüm. Şimdi daha iyiyim. Eşimde bende çok fazla çocuk istiyoruz. Dururmumuz pek iyi değil şu an. Eşim esnaf ben çalışmıyorum. Bir kedimiz bir köpeğimiz var. Onların masrafıda çok oluyor. Bir yanım diyor işe gir çalış durum düzelsin öyle çocuk olsun. Diğer yanımın hiç sabrı yok. Çocukla yatıp çocukla kalkıyorum. Yani çocuk aç açıkta kalcak kadar kötü değiliz. Ailelerimizde maddi manevi destekçimiz. Sizce nasıl hareket etmeliyim ne düşünmeliyim
Cocuk sahibi olmayi ertelemek icin daha mantikli hicbir sebep bilmiyorumİyi akşamlar biraz dertleşmek istedim. Ben 26 yaşındayım 2.5 senelik evliyim. Temmuz ayında 4 aylık bebeğimi kaybettim ve çok kötü günler yaşadık eşimle. Psikolojik tedavi gördüm. Şimdi daha iyiyim. Eşimde bende çok fazla çocuk istiyoruz. Dururmumuz pek iyi değil şu an. Eşim esnaf ben çalışmıyorum. Bir kedimiz bir köpeğimiz var. Onların masrafıda çok oluyor. Bir yanım diyor işe gir çalış durum düzelsin öyle çocuk olsun. Diğer yanımın hiç sabrı yok. Çocukla yatıp çocukla kalkıyorum. Yani çocuk aç açıkta kalcak kadar kötü değiliz. Ailelerimizde maddi manevi destekçimiz. Sizce nasıl hareket etmeliyim ne düşünmeliyim
hanımefendi iyi de korunmadan önce hiç mi doktora gidip kontrol olmadınız?4yıl önceki ben bekleyin derdi. öylede yaptım v e 2,5sene kadar korunduk. şimdi o kadar pişmanım ki. ne maddi durumumuz düzeliyo nede cocuk oluyo borçların üstüne daha çok tedavi masrafları eklenmeye devam ediyo. zaman kaybettigimle kaldım. normal bir ülkede bu şekilde mantıklı ve akılcı düşünüp birikim yaparak bebege daha iyi bi gelecek yaratılabilir. ama bu ülkede artık bu mümkün değil. cocuk istiyosanız hayatınızda ki insanıda iyice tanıyıp eminseniz zaman kaybetmemek lazım. dünyanın durumu belli ülkenin hali belli hiçbişey düzelmiyo. en azından genç anne olmak en iyisi. zaman geçtikce rahimde yaşlanıyo işler zorlaşiyo
Hiç anlayamıyorum 33 yaşımdayım 24 25 gibiyim yumurtalık kalitem de 20li yaşlardaki gibi bence doğal beslnmek ve sporla alakalı bu durumlar bir de genetik. Çocuk yapmayı dusunmedim hiç keyfime bakıyorum çoook iş var yapacak.Bana sormadınız ama 35 ten sonra beklemek sıkıntı. Velev ki doğal yolla olmadı tedavi şu bu derken zaman geçip gider.
Ben birini 24 diğerini 32 de doğurdum. 2. Çok daha kolay büyüyor daha tecrübeliyim ama yaşla ilgili değil 2. Çocuk olduğu için
Kafanızda sorun mu var ya. Iyyyy bıktık bu çocuk ırkının üstünlüğünden . Cehalet tavannnnnn .kedinizi ve köpeğinizi sahiplendirseniz onlar için harcadığınız bebek için fazlası ile yeterli olur ayrıca alerjik etkilerinden de korumuş olursunuz bebeğinizi
Bilmem ki bende doktora gitmiştim gayet sağlıklı diyet ve spor yaptığım dönemlerdi üstelik. 29 yaşımda 2. Yi istedim 2 yıl olmamıştı. Sonra beklemediğim bşr zaman diliminde hamile kaldım. Neyse belki hayırlısı o zaman değildi. Doktor değilim zaten sadece tecrübemi ve düşüncemi yazdım. Hakkınızda hayırlısıHiç anlayamıyorum 33 yaşımdayım 24 25 gibiyim yumurtalık kalitem de 20li yaşlardaki gibi bence doğal beslnmek ve sporla alakalı bu durumlar bir de genetik. Çocuk yapmayı dusunmedim hiç keyfime bakıyorum çoook iş var yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?