Maddi sıkıntılar beni çok üzüyor :(

eve 2 maaş giriyor

sen diyelim 750 eşin de 1500 alıyor ...

kiranız da 550. geriye 1700 kalıyor...

ve eğer ki krediniz borcunu cartınız curtunuz yoksa ...1700 tl mi yetmiyor?:26:

700 tl faturalar ve mutfak alışverişine gitse geriye 1000 tl kalıyor...yetmiyor mu:26:?

şimdi okudum sanırım dükkan eşinizin ...kirası suyu elektriği de ödeniyor ...birde alınan para günlük sanırım...

günlük alınan paradan hayır yok ama bak onu çok iyi anlarım pufff diye uçar o para anında....

Son düzenleme:

Merhaba :) bi gelişme paylaşmak istedim sizinle. Durumumuzla alakalı. Eşim işinde değişiklik yapabilir. 2 gündür bunun üzerinde düşünüyor ve konuşuyoruz. Daha öncede böyle bir seçeneği düşünmüş, ama ertelemiştik. Eşimin asıl mesleği bayan kuaförlüğü ama 3-4 yıldır ara vermiş erkeğe geçmişti. Bu dükkanın bizi geçindiremeyeceğine, potansiyelinin bukadar olduğuna ikna ettim onu. Şimdi eski çalıştığı yerlerle (bulunduğumuz şehrin bilindik bayan kuaförlerinde çalışmış daha önce) irtibata geçecek, yada başka bayan kuaförleriyle. Az da olsa en azından gelirimiz belli olacak bu şekilde. En azından aldığı maaş kiramızı ve faturalarımızı ödemeye yetecektir. evimizide zaten taşıyacaktık işine yakın biyere taşıyacağız. Bende çalışıyorum sonuçta. bi süre 1-2 sene kadar bu şekilde idare edicez. Sonrası için daha güzel planlarımız var. Ama eşim tereddütlü dükkanı bırakıp gideceği için. Oda istiyor düze çıkmak, ama bitaraftanda kuşkulu. 1-1,5 ay içinde bu değişikliği yapmayı planlıyoruz. Vazgeçecek diye çok korkuyrum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba :) bi gelişme paylaşmak istedim sizinle. Durumumuzla alakalı. Eşim işinde değişiklik yapabilir. 2 gündür bunun üzerinde düşünüyor ve konuşuyoruz. Daha öncede böyle bir seçeneği düşünmüş, ama ertelemiştik. Eşimin asıl mesleği bayan kuaförlüğü ama 3-4 yıldır ara vermiş erkeğe geçmişti. Bu dükkanın bizi geçindiremeyeceğine, potansiyelinin bukadar olduğuna ikna ettim onu. Şimdi eski çalıştığı yerlerle (bulunduğumuz şehrin bilindik bayan kuaförlerinde çalışmış daha önce) irtibata geçecek, yada başka bayan kuaförleriyle. Az da olsa en azından gelirimiz belli olacak bu şekilde. En azından aldığı maaş kiramızı ve faturalarımızı ödemeye yetecektir. evimizide zaten taşıyacaktık işine yakın biyere taşıyacağız. Bende çalışıyorum sonuçta. bi süre 1-2 sene kadar bu şekilde idare edicez. Sonrası için daha güzel planlarımız var. Ama eşim tereddütlü dükkanı bırakıp gideceği için. Oda istiyor düze çıkmak, ama bitaraftanda kuşkulu. 1-1,5 ay içinde bu değişikliği yapmayı planlıyoruz. Vazgeçecek diye çok korkuyrum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Hayırlısı olsun.Bak gördün mü mutlaka bir kapı açılıyor.
Senin adına çok sevindim.Heyecanın yazından hissediliyor.
İnşallah herşey istediğin gibi olur.

Hayırlısı olsun.Bak gördün mü mutlaka bir kapı açılıyor.
Senin adına çok sevindim.Heyecanın yazından hissediliyor.
İnşallah herşey istediğin gibi olur.

Amin canım inşallah. Bende çok korkuyorum ya tahminmizden kötü olursa diye ama bundan kötü olmaz heralde,düzenli maaş aldığı taktirde. Bide işte vazgeçecek diye korkuyorum :/ Mübarek 3 aylardayız hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…