Smuwila forumun çok eski takipçilerindenim.
Baba evinde maddi olarak bolluk içindeydin bu adamla ilgili konuların da vardı.o dönem sevgiliydiniz.
Insanlar uyardı baban da vermiyordu zorla direttin evlendin ve hala mutlu değilsin
Sen bunların olacağını zaten biliyordun
.madem maddi durum çok önemli ki bence de öyle o zaman bu adamla hiç evlenmicektin.her şey baştan belliydi çünkü
Moral bozucu ne yazdımYa kadının çocuğu olmuş, kocasından da şikayet etmiyor. Kadın tavsiye istemiş, o kadar dert tasa arasında insanlar bir de böyle yargılayıcı, moral bozucu insanlarla uğraşmak zorunda değil ki kadın.
+1Şu "masraf çıkar, şu kadar liralik bilmem ne alda görsün, borca sokta akillansin" gibi tavsiyeler görüyorum ara ara. Bu adam çalışmayan bir adam degil, çalışıyor sadece maaşı az. Gercekten esinize gücünün yettiginden fazla masraf, harcama yükledikten sonra esiniz işin icinden cikmaya calisirken sizin iciniz huzurlu oluyor mu merak ediyorum?
Bu kadar para yetmiyorsa yapmasaydiniz cocuk ve calişsaydiniz keşke konu sahibi. Bence bir arkadaşın dedigi gibi biraz idare edin sonra cocugu krese verin iyle calisin.
+1
Erkek 2 işte birden calissin diyenler falan... Oldu. Maddi durum dusunulmeden cocuk yapiliyor, sonra ben istediklerimi alamiyorum diye calisan erkege baski yapiliyor.
O zaman calisacaktiniz konu sahibi. Tek maasla ne olup ne olmayacagi bellidir. Sonra es ailesinden beklentiler. Benim anne babam oldu ve tum kardeslerin uzerine olan evde ablam oturuyor. Aklin aliyor mu ki ben o evden şuan pay isteyeyim? Ustelik ben de borc oduyorum.
Sen bu kadının avukatı mısın?daha 19 yaşındasın şu an anlaman mümkün değilKadın çikolata kisti yüzünden çocuğu olması gerekmiş, aynı şey yakınımda da vardı. Ya hemen çocuk sahibi olmalı ya da ilerde çocuğu olmuyordu.
tamam Allah şifa versin de, o zaman evvela goze aldigimiz seyden dolayi kocamizla aramizi bozmayacagiz cunku adi ustunde goze almisiz.Kadın çikolata kisti yüzünden çocuğu olması gerekmiş, aynı şey yakınımda da vardı. Ya hemen çocuk sahibi olmalı ya da ilerde çocuğu olmuyordu.
Bacım onlara hayat tozpembe.anlatsan da anlamaz biz konu sahibine kötü bişey dw yazmadık. Bu çocuk yüzünden kavga çıkacak şimditamam Allah şifa versin de, o zaman evvela goze aldigimiz seyden dolayi kocamizla aramizi bozmayacagiz cunku adi ustunde goze almisiz.
Ayrica 2 aylik bebegini, dogum izni bitip de, evde bakiciya birakip gidip calisan cooooook kisi var.
Hem karnim doysun hem pastam dursun durumu olsaydi iyiydi ama olmuyor.
Hem tek maasla super gecinelim her istedigimizi alalim, hem calismayalim vs.
Çareler belli yani canim
yok canim sanki hepimiz ayda 10bin lirayla geciniyoruz. Ya da daha fazlasini isteyen gider calisir. 2 kere 2, 4 yani. Evden is yap, yok, disarda calis, yok, cocugum guvenli baglanamaz.Bacım onlara hayat tozpembe.anlatsan da anlamaz biz konu sahibine kötü bişey dw yazmadık. Bu çocuk yüzünden kavga çıkacak şimdi
Eşiniz burda yazdığınız cümlesinde haklı değil mi sizceEşimde babanızın aynısı, hiç unutmam ben şimdi başka bir yere girsem 200-300 tl daha fazla alıcam diye it gibi çalıştıracaklar, gerek yok buraya alıştım, rahatım demişti. İşi çok rahat, izin alamama sıkıntısı yok, cumtesi çalışma yok. Yemeğimi hızlı bitireyim de işimin başına geçeyim, laf olmasın derdi yok. 1 saat yemek arası var, o süreçte istese gider bir yerde çayını içer, isterse dinlenerek geçirir, 2 saatte bir 15 dk sigara arası var içen içmeyen herkesin kullanabildiği. Önerilere hayır demeye mecburum çocuk var koy kenara ver eline çıngırağı oynasın.
Benim çocuğum sürekli mızmızlanır, bağırır, bakmazsan ağlar. Her işimi koşturarak yapıyorum ben. Bakalım zaman ne göstericek bize de.
yok canim sanki hepimiz ayda 10bin lirayla geciniyoruz. Ya da daha fazlasini isteyen gider calisir. 2 kere 2, 4 yani. Evden is yap, yok, disarda calis, yok, cocugum guvenli baglanamaz.
Yine de son olarak sunu soyliyim o zaman dahasini isteme secenegin kalmiyor.
Kanaat ediver gülüm
Eşimde babanızın aynısı, hiç unutmam ben şimdi başka bir yere girsem 200-300 tl daha fazla alıcam diye it gibi çalıştıracaklar, gerek yok buraya alıştım, rahatım demişti. İşi çok rahat, izin alamama sıkıntısı yok, cumtesi çalışma yok. Yemeğimi hızlı bitireyim de işimin başına geçeyim, laf olmasın derdi yok. 1 saat yemek arası var, o süreçte istese gider bir yerde çayını içer, isterse dinlenerek geçirir, 2 saatte bir 15 dk sigara arası var içen içmeyen herkesin kullanabildiği. Önerilere hayır demeye mecburum çocuk var koy kenara ver eline çıngırağı oynasın.
Benim çocuğum sürekli mızmızlanır, bağırır, bakmazsan ağlar. Her işimi koşturarak yapıyorum ben. Bakalım zaman ne göstericek bize de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?