- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Anladim ben seni ama yapabilecegin birsey yok karakteristik ozelligi bu var boyle bir tanidigin karisi pazarcilik yapiyor gecinemiyor zor bu zamanda imkansiz tek maas 70 ede gelse ayni olacakYa ben şuan şoktayım, beni anlamışsınız gerçekten. Evet hep bir bahanesi vardı zaten de iyi ki önceden söylemişti " rahatımı bozmam, gerek yok demişti" ama bana gelince çok yorucuymuş, saatleri uzunmuş yapacak bir şey yok "borç var" oluyordu.
Kendimi enayı gibi hissediyordum. Bu evlilikte borç ödemek için ağır yükü taşımak zorunda olan ben mişim gibi.
Beni suçlayanlar demeyim de eşimin bana fazla para getirmesini istediğimi düşünenler öyle bir düşüncem olsaydı, daha önceki çalışmalarıma bakarak şuan hala çalışmak istemezdim. Belki başkası olsa bu insandan bize fayda yok deyip başının çaresine bakar.
Bir de demişsin ya başka işlere lütuf gözüyle bakar, beğenmez diye? Çok eskiden biri iş bulmuştu işte git bir görüş demişti, bizim ki konuşmalarını anlatıyor. Adama resmen beni isteme, işe alma demiş. İşinin rahatlığından bahsetmiş, durmuş.
Bir de çıkarılmaktan korkuyordu hep, o yüzden işi ona biri getirecek çıkarılmama konusunda garanti verecek ki, o iş olsun.
Ama bu sen ben is ariyorum dediginde sabah 7-alsam 9 isede illa gir demesi hakkini vermiyor borcu harci yikma hakkinida vermiyor evlilik ortak madem esin rahatini bozmadan sikismak normal seninde 8-6 is bulman icin is bulma surenin uzamasi normal olmali anlatmaya calistigim buydu
bunaldik cok bidi bidi yapti diye her ise atlama sonu yetisememekten yorgunluktan depresyon olur isine gir sen hazirlan musavirlik sinavlarina belki senden gaz alir diycem cok unudum olmamamakla Allah yardimcin olsun