Maddi sıkıntılar ve çocuk problemleri

Çocuklarının Hakkını Niye o Adama Yediriyorsun? Eşin adam olsa Çocuklarının Parasına Dokunmaz.. Onun Çocukları Lüks yerlerde yemek yesin seninkiler kraker.. Hem Dinimizcede Çok Günah ve Haram...
Senin Çocuklarını Alıp Götürdümü adam akıllı bir yere... Herkesin Kendi Çocuğu değerlidir. Çocuklarını Kısıtlama... Evlendiyse adam akıllı baksın evine Karı Parası yemesin.. Eski borcuda seni ilgilendirmiyor!

Öz babalarının tek laf etmeye hakkı yok çünkü nafakayı mahkeme zoruyla hakkında hapis kararı çııkarttıktan sonra ödemeye başladı .

Nasıl alırsanız alın
Nafaka çocuklarımız için..
Hadi ev için vs için kullanmak bir derece ama o çocuklarınız için verilen ve tamamen onların ihtiyacına yönelik kullanılması gereken bir para. Bu ihtiyaç tatil de olabilir, bir otel Roof ta yemekte bir su kenarında piknikte olabilir.
Ama onların ihtiyacı ne ise o olmalıdır.
Haklı mıyım diye sormuştunuz.
Bu konuyu dert etmekte kesinlikle haklısınız.
Eşiniz ayağını yargının göre uzatsın sonra parası kalırsa kendi çocuklarına poşet dolusu kıyafet alır...
Kredikartı borcu mu yaptı, o zaman kartı oödemeli. Ödeyemiyorsa bir kerelik siz ödersiniz biz kredi kartı kullanacak kapasite de bir aile değilmişiz deyip, kırar atarsınız. Nafakadan sürekli ödemektende kurtulursunuz.

evet özlüyor onu anlıyorum ama bizi düşünmüyor
Evin masraflarını çekiyor mu? Çekiyorsa geri kalanında çocuklarına bu şekilde harcamalar yapıyorsa bence sıkıntı yok... Ama evim bütün masraflarını üzerine yıkıp, çocukları ile ilgili bu tür harcamalarda bulunuyorsa sıkıntı var...

Ne olursa olsun senin cocuklarinin nafakasini sen bile yiyemezsin adaletsizlik..o para cocuklarinin eski esin duysa nafaka iptali için başvuru yapabilir ki bence yapmali.....hatta belki cocuklarini senden almali...kocanin borclarini ödeyip arkasini toplamakla mesgulsun zira...

Son düzenleyen: Moderatör:
5 yıldızlı otelede götürmek zorunda değil canım illa daha güzel orta karar yerlerde var oraya götürür sonra sizin cocuklarıda götürür bi ara bence ayrımı yapan siz değil eşiniz .. acaba annelerinin durumu iyi demişsiniz ondan geri kalmamak için mi yapıyor ki bu da onu haklı cıkartmaz. ben olsam bende durumdan rahatsız olurdum

eşin çocuklarına suçluluk duygusuyla para harcıyordur ama sen çocuklarının nafakasını özel ihtiyaçlarınız için harcamamalısın.o para çocuklarının onlar için harca ya da biriktir.

Şu haksız bu haksız diyemem ama tek diyeceğim çocuklarının parasını sen bile harcama, onlar adına hesap aç bankaya yatır.Biz ne sıkıntılar yaşadık ona rağmen küçücük bebeğimin bayramda biriktirdiğimiz paralarına bile dokunamadık ki düşünün az az bile verilse 1 senede 2bine yakın birikti o paralar.Harcasaydım vicdan azabı çekerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…