Maddi sıkıntılardan bıktım artik

Malesef

Canim memurlar 2000 tl alıyor evet 1000 tl evkirasi borçlar krediler elde kaldı sifirrttrrrr

sanki memurlara özellikle piyasadan düşük ücret veriyolar yani. yıllardır memur da memur. özel sektör daha beter .

eşiniz düzenli bi işe girsin. tek çözüm bu şu an için.

Ben olsam sağlam kavga ederdim.
Gerçi çalışmayı sevmeyen adamla evlenmem.
Bu özellikler bekarlıktan belli oluyor.
Etsem ne olacak ki bebeklerim huzursuz olacak bosanma faciası sonra ahhhh ahh

sanki memurlara özellikle piyasadan düşük ücret veriyolar yani. yıllardır memur da memur. özel sektör daha beter .

eşiniz düzenli bi işe girsin. tek çözüm bu şu an için.
Doğru düzenli ne geldiğini bilirseniz ona göre davranırsınız.Benim eşimde geçen yıl bir esnaflık mecarasına atıldı, şimdi onun ceremesini çekiyoruz.Ben özel sektörde çalışıyorum çok yüksek değil maaşım , o esnaflık yaptığunda nerdeyse hiç para kazanmadı .Tüm evi ben çekip çevirdim.Şimdi o da düzenli bi işe girdi ama 5 yıllık ödememiz gereken kredi borçları ve bebişimiz olacak bakalım nasıl halledeceğiz.

Parayi alıp kokla dağıt yapiyoruz
Memurun iscinin asgari ucretlinin hali hep zordu bundan sonra da daha zor olacak malesef
Cok insan ve gereksiz nufusa bagliyorum ben olayi
Ulkemizde bu kadar luzumsuz nufus olmasa biz de bu duruma dusmezdik

17 yıldır ilk defa bu ay kredi kartım sıfır gelecek ,düşünün artık ve daha yeni artıya geçip para biriktiricem inşallah
Ahh cnm Kıyamam ben sana üzme tatlı canını canın sağolsun da allah yardimci olsun kardesim

biz kadinlar batmis siz esnaflikta hikaye olmuş artık maalesef

Es durumundan gelir yakında masraflardan duser

Memurun iscinin asgari ucretlinin hali hep zordu bundan sonra da daha zor olacak malesef
Cok insan ve gereksiz nufusa bagliyorum ben olayi
Ulkemizde bu kadar luzumsuz nufus olmasa biz de bu duruma dusmezdik
Daha da göç alıyor ülkemiz maalesef

Aminnnn nerden kısabilsem patlak veriyor

Daha da göç alıyor ülkemiz maalesef
Evet geçen hastaneye gittim normal doğum düşünüyorum, özeller genelde sezeryancı biliyorsunuz.Devlet normal doğuma teşfik ediyor diye son kontrollere gideyim devlete dedim , gitmez olaydım hep suriyeliler sanki onlardan başka doğuran yok.Ve herhangi bir ücret ödemiyorlar.Allahım bilir ama bu imkanlarda nasıl fırsat buluyorlarda çocuk yapıyolar.Kısacası sureliyeliler iyice gözüme battı ve devlete bi daha asla gitmem.

Canimm benim rapor al git yanında kal bari bi süre es durumundan tayin işte sonra

ben üniversite personeliyim malesef öyle bi durumum yok
tayin de yok bizde.
ben sadece eğitim görmeye başka şehre gönderilicem 4 seneliğine
ama o da eşimin olduğu şehir olur mu olmaz mı belli değil.

Ben Hatayliyim normalde Hatay sanki olmuş bir Halep görsen içler acısı kuma olarak alınan Suriyeliler mi dersin ne ararsan

ben üniversite personeliyim malesef öyle bi durumum yok
tayin de yok bizde.
ben sadece eğitim görmeye başka şehre gönderilicem 4 seneliğine
ama o da eşimin olduğu şehir olur mu olmaz mı belli değil.
Ya da o gelecek es durumundan yanina

Bu biraz da hayat standartlarıyla alakalı bir durum. Benim eşim memur. Bir çocuğumuz var. İkincisi yolda. Kiradayız biz de. Ekstrem durumlar hariç eksiye düşmeyiz pek. Hatta bir miktar kenara da atarız her zaman olmasa da. İkinci bebeğin masrafları için şimdiden 200-300 kenara atmaya başladım. Son aylarda yüklü miktarlar harcayıp sıkıntıya girmeyelim diye. Velhasıl ucu ucuna da olsa memur maaşı standart bir hayatı karşılıyor. Gönül daha fazlasını ister tabi ama kendimizden düşüklere bakınca binlerce şükür. Asgari de olsa ikinci maaş bize daha çok birikim şansı verirdi. O da bebeği büyüttükten sonra inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…