Maddi sıkıntılardan bıktım artik

Benim anlamadığım maddi sıkıntı varken adamın neden farklı bir işte çalışmadığı?
Belli ki şu an yaptığı işte yetemiyor.
Niye yeni arayışlara girmiyor?
Bilmiyorum ya ben erkek olsam gerekirse haftasonu ek iş yaparım,haftaiçi başka iş yaparım.
Meslek de önemli değil gazetede bir sürü ilan var,giderim garsonluk yaparım,anketörlük yaparım ama karımı,bebelerimi zor durumda bırakmam.

Harcamadan yasamaya calısıyoruz, Cocuklar varsa tasarruf yapma sansınız da cok az.. Eşiniz iş programı cok rahatsa ek iş yapmasını önerebilirsiniz.En azından işi olmadıgında gelir saglayabilecegi düzenli bi işi olsun yarı zamanlı calıssa falan..

Herkes aynı durumda bankaya kredi borcu olmayan kredi kartı olmayan yok.Ama inan lüks yaşıyoruz.Allahtan annen sizde kalıyo bide bakıcı problemin yok.Ben doğum iznine çıktım nasil olacak diye hergün hesap kitap yapıyor.Ne borç bitiyor ne ihtiyaç .....

Aile destegımız yok cnm nerde ufak bir miras işimiz var ev almak için ona güveniyoruz bizde olur inş. Siz kaç yıldır oduyorsunuz ev kredisini cnm

Erkekler bu konuda genel anlamda rahat. Hele birde kadın sesini çıkarmıyor, eşini düşünerek hiçbir şey istemiyorsa o kadının vay haline.

Benim annem yıllarca babamdan hiçbir şey istemedi. Çocuk aklımca ona akıl verirdim. Anne iste alsın, kıyafet iste, tatil yapmak istiyorum de, gezmek istiyorum de, iste ki saçma sapan yerlere harcama yapmasın derdim çünkü babamda para vardı. Annem aksine bize alır kendine hiçbi şey almazdı, istemezdi. Daha sonra babam tüm mal varlığını iddaada yedi. Daha yeni yeni borçları bitmeye başladı. Tam 5 senedir babamın iddaa zırvalığına çalışıyoruz ailecek.

Onu bunu bilmem arkadaş. Erkeğin sırtından borcu eksik etmeyeceksin. Diğer türlü daha iyi olmuyosun gözünde. Belki biraz acımasızım bu konuda ama yaşadığım şeyler bana bunu öğretti. Bu düşüncem ile konu sahibesinin konusunun alakası yok ama eşi rahat biriyse yapabileceği pekte bi şey yok bence.

Herkes zor durumda herkes aynı şartlarda buradaki bayan arkadaşlar hep böyle zaten gelir artıkca ihtiyaç ta artıyor zaten arz ve talep gibi allah herkesin yardımcısı olsun

Evet biraz onun sıkıntısıni yaşıyorum zaten

Bilmiyorum kavgaya varmadan sonuç üstüne gidemiyorum maalesef o düşünmeli artik

Annemin gözleri yüzde 5 görüyor ki çocuklar iki tane benim süt izni de bitmek üzere amirlerimle tartışır oldum artık bu konuyu

Ahh cnm ben yokken bebeklere de bakıyor düşün yanii

Yok cnm ya herkes kendinden sorumlu herkesin kendince sıkıntısı var Allah herkesin yardımcısı olsun

Bir bebeğin ne masrafı olacak be güzelim benimki iki tane yinede idare ediyoruz

Sen dahada zordasin cnm benim yaaaa

Antalyada aynı sanki millet evini kiraya vermiyor satıyor eli yüzü düzgün daire kiralar 1000 tl

Parayi alıp kokla dağıt yapiyoruz

Canim memurlar 2000 tl alıyor evet 1000 tl evkirasi borçlar krediler elde kaldı sifirrttrrrr

Adaletsiz düzen maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…