• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi sorunlar

Cogu erkek artik gecinmek icin evleniyor. Resmi ev arkadasi. Hem toplum onunde evli barkli duruyorlar hem ev duzenleri oluyor boylece. Evli olmasalar ayri eve kiraya cikamayacak tipler evlenip karilarina kredi karti gibi davranip ev almaya calisiyor. Igrenc tek kelimeyle. Ben cok net bosanirdim. Bunu da sanirim burada ilk kez yaziyorum. Kalsin tek basina da gorsun bakalim gecinmeyi. Hele ki sana soyledigi laflar... yok bosanmazsan da adam aynen devam eder ve bi sey denmez artik cunku sen izin vermis oluyorsun.

Sevmiyorsa neden evlendi anlayamıyorum ben hep aynı bendim
Bak yazdim neden evlendigini, gormedin diye tekrar alintiladim. Senin kocan da o yazdigim tiplerden bence

Nickinizi görünce eski konularınızı hatırladım. Boşanın kardeşim ya eziyet görmek hoşunuza mi gidiyor...
Beni bırakıp gidemedi memlekete eski konulardan hatırlarsınız yanlış olduğunu anlayıp beni bekledi ben tepki gösterince. Her şey benim tepkilerimle ilerliyor .Ben ses çıkarınca doğru yolu buluyor

Beni bırakıp gidemedi memlekete eski konulardan hatırlarsınız yanlış olduğunu anlayıp beni bekledi ben tepki gösterince. Her şey benim tepkilerimle ilerliyor .Ben ses çıkarınca doğru yolu buluyor
Ha yaşadığınız şeye şükür ediyorsunuz yani.🙄

Maddi olarak kayba gireceği için beni bosamadi o zaman şimdiye kadar sadece bunun için?
Sizce ne için olabilir?
Sevdiği için boşamıyor diye düşünmüyorsunuz herhalde.
Öyle olsa eşyaları ben aldım, sen git nereye gidiyorsan demez.
Derdi para, eşyalar, kafasında kurduğu şeyler.
Sevgi bu kadar anlaşılması zor bir şey değil.

Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
Yuh artık yaa o resmen para getireck kaz almış eve öyle düşünüyor. Çevreniz nsil blmyrm ama bunca hakarete bunca aşağılamaya nasıl maruz kaldnz ve siz doğrusu bu mu bilmyrsnz üzüldüm gerçekten.
Bir aile danışmanına gidin ve durumu gozlerinz önüne sersin yoksa bir ömür maddi manevu manipüle olursnz

Asla her şeyin benim itmemle ve beni yipratarak ilerlediğini anlatmaya çalıştım. Ona doğru gelen şeyler bana çok tuhaf geliyor
Ya kardeşim ne itmesi adam seni sevmiyor ya sevmiyor. Değer vermiyor. Böyle evlilik olmaz.

Eşim benden çok daha fazla kazanıyor o yüzden her şeyi o ödüyor. Ben sadece kendim için çalışıyorum diyebilirim(tatil vs alıyorum aslında). Ama eve bir şey alacaksam da parasını istemem, markete gider alışverişi yaparım istemem o kadarı da abartılı geliyor. Şartlar eşit veya benzer olsaydı giderlerin tamamını bölüşmek daha adil olurdu. Geriye kalan paralarımızla da birikim için bir yüzdelik belirler onu toplardık üzerine kalanı da isteyen gönlünce harcasın derdik. Bence normal olan bu.

Beni müsrif olarak görüyor. Çalışan bir insan olarak kaliteli ve çeşitli giyinmek istiyorum herkes gibi üstelik kendi paramla .Ama ben birikim yapıp her şeyimi bir amaca yoneltip üzerime başıma almiyorsam sen de alamazsın diyor dolaylı yoldan
yani eşinizin sizden daha iyi maaş aldığınızı belirttiniz konunuzda. Maaşınız ne kadar bilmiyorum ama bir insan illaki kendine bir şeyler almak isteyebilir. Eşiniz fazla tutucu olabilir mi? Üstelik siz kendi maaşınızla alıyorsunuz. Bilemedim ben eşinizi bu konuda fazla katı buldum.

O zaman konforunu bozup donuna kadar alınca anlar inşallah nasıl bir yanlış yaptığını
Donuna kadar nasıl alacaksınız?
Öyle bir dünya da yok.
Gerçekçi olup, kazandığınız parayı birikim adı altında kendisine vermeyin kafi.

O zaman konforunu bozup donuna kadar alınca anlar inşallah nasıl bir yanlış yaptığını
Hala yanlış yaptığını anlaması derdndesnz bazıları iflah olmaz gerçekten.
Büyük harfle mi yazsak bilmyrz ama yakın çevrenizde bu şekilde evlilikler ve aileler olduğu için size bu evlilik tanıdık ve güvenilir geliyor. Siz yakında çocuğumla bana şunu yaptı diye konu açarsnz!!
Bir silkeninin hayata 1 kere geliyrsnz!!!

Back
X