- 12 Ağustos 2025
- 346
- 1.342
- 28
- Konu Sahibi Kurkmantolumado
insanların yanında seni aşağılıyor, harcadığın paraya karışıyor, sen hala bu adamı neden yanında tutuyorsun????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Astrolojik harita herkeste farklı işlese bile oğlak para ve çalışmak ile anılır. Örneğin yengec anaç olması ikizler değişken ruh haliyle.Oğlak burcuyum..oğlak burcu işler yolunda gitmezse diye hep kontrollü gider..ama bu kontrolü kendi üstünde yapar başkasının üstünden değil
Evi erkek geçindirir argümanına asla katılmıyorum öncelikle. Modern dünyada çalışan kadınlar olarak bunu dersek o zaman erkeklere ben çalışayım evi geçindireyim sen de evin her işini yap deme hakkı vermiş oluruz.Biz veremiyoruz işte çünkü benim yaptığım bütün harcamalar ona göre gereksiz .Kozmetik üst baş kişisel bakım vs olmasa da olur
Dayim tipik bir Oğlak erkegi. Yaptıklarını sıralıyorumOğlak evet hiç sekmez
Yok canımmmm,bende oğlak burcuyum ama tutumlu dışında asla öyle değilim kaliteyi severim gayette harcarım fazlasıyla ,gerekli durumlarda tutumlu olurum o ayrı ,üstelik yükselen de oğlak, erkekleri farklı oluyor galiba oğlağın hiç denk gelmedim ama hep olumsuzun olumsuzunu duyuyorum evlerden ırak.Oğlak evet hiç sekmez
O zaman ömrünüz bagirmakla geçecek. Hala adamı burada normalleştirmeye çalışıyorsunuz ya pessBeni bırakıp gidemedi memlekete eski konulardan hatırlarsınız yanlış olduğunu anlayıp beni bekledi ben tepki gösterince. Her şey benim tepkilerimle ilerliyor .Ben ses çıkarınca doğru yolu buluyor
Gelip eşim bana öyle diyecek boşanmazsam bana da yazıklar olsun.Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
şimdi adamın lafları tutumu uslubu bir de birikimi nerede katlanmış mı batmış mı bunları bilmemeniz hiç hoş değilElli küsür .10 bin tl harcıyorum kendime
Yüzde kırk yanlış olmuş 2 katim alıyor .altını da son 2 senedir yapıyorum çok cüzi her ay alıyorum ama .eve maasimin yarısını harcıyorum ortalama.şimdi adamın lafları tutumu uslubu bir de birikimi nerede katlanmış mı batmış mı bunları bilmemeniz hiç hoş değil
katlanmış mı batmış mı demem şundan siz altın alıyormuşsunuz o beğenmiyormuş ya e ev fila da yok o zaman o ne alıyor? coin mi mesela?
ancak 50 bin para kazanıp 10 bini üste başa parfüme süse takıya vs. vermek de bence çok makul değil -bu şahsi görüşüm tabi.
siz biraz abartıyorsunuz sanki? her ay her ay da kıyafet kozmetik alınmaz ki. özellikle ev vs. yokken..hadi işe yeni başlarsın yeni doğum yaparsın eskiler olmaz bi sebep olur bi süre alınır da 4 senedir hep de alınmaz ama...(şimdi ben daha fazla harcıyorum diyenler gelecektir)
adam da bunu aleyhinize kullanıyor diye düşünüyorum
bir de 50 binden 10 bin zaten kendinize aldınız.
eve ne kadar veriyorsunuz da kalana altın aldınız? altın mesela 4 senede ne kadar aldınız ?
şöyle ki adam sizden %40 fazla alıyorsa 70 bin alıyor. toplam 120 bin mi gelir yani bildiğiniz kadarıyla?
kira faturalar market benzin yol vs ne kadar tutuyor?
Kafada var galiba kimin için çalışacakmış başka pardon ,yatırım yapmaya mı evlenmiş seninle veya işçi mi almış fabrikasına ki buna da bedel ödenir,öyle erkeğe erkek demem birde çocuk olmayacak ben mi seni besliycem desene şunaBen seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
yani evi erkek geçindirir diye bir dünya bence de yok amaBen seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
2 kişi çalışıyorsa birinin maaşının birikime ayrılması normal burda bi sorun yok zengin insanlar değilsiniz belli ki adam ev almak istiyor burası da güzel.Beni müsrif olarak görüyor. Çalışan bir insan olarak kaliteli ve çeşitli giyinmek istiyorum herkes gibi üstelik kendi paramla .Ama ben birikim yapıp her şeyimi bir amaca yoneltip üzerime başıma almiyorsam sen de alamazsın diyor dolaylı yoldan
İşte birbirinize denk değilsiniz aynı kafa yapısında değilsiniz onu baştan seçecektiniz ya o sizi olduğu gibi kabul edecek ya siz ona uyum sağlayacaksınızSorun benim harcamayı seviyor olmam .Çok mecbur kalmadıkça harcamamaliyim ona göre. O zamanda ben mutsuzum. Hiç birikimim olmasa bile bana bu şekilde davranması reva mı ?
Acaba kira çok mu yoruyor?herşeyden kısıp biran önce ev mi alalım diyor bu adam?ama yine de bu kadar baskı iyi değil..evi de kendi üzerine yapar kesinBirikim yapıyor ev için maaşına neredeyse hiç dokunmuyor zorunlu giderler dışında
40 ı noluyor peki sadece tüm giderleriniz 10 ise normal makul benceElli küsür .10 bin tl harcıyorum kendime
yani şimdiYüzde kırk yanlış olmuş 2 katim alıyor .altını da son 2 senedir yapıyorum çok cüzi her ay alıyorum ama .eve maasimin yarısını harcıyorum ortalama.