Maddi sorunların sonu gelmeyecek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farkında değilim size de laf anlatamayacağım kalbinizin ekmeğini yiyin

Ay bırakın bu Seda Sayan laflarını ya. Şimdi banlanıcam yine de duramıycam konuşmadan da. Sırtımı devlete dayadım eve 8-9 bin para giriyor ama evlenirken kaynanamlar yardım etmedi sıkışığım. Ben kalbimin ekmeğini yiyim sizin de gözünüz doysun yani. Asgari ücretle çocuk okutanlar ne yapsın acaba?

Ay bırakın bu Seda Sayan laflarını ya. Şimdi banlanıcam yine de duramıycam konuşmadan da. Sırtımı devlete dayadım eve 8-9 bin para giriyor ama evlenirken kaynanamlar yardım etmedi sıkışığım. Ben kalbimin ekmeğini yiyim sizin de gözünüz doysun yani. Asgari ücretle çocuk okutanlar ne yapsın acaba?
Okumadan yazın terbiyesizlik edin ben asgari ücretli bir babanın çocuğuyum be şartlar altında okudum hem çalıştım hem okudum . Kapı gibi derecemi yapıp atandım sonuna kadar hakkım olan parayı alıyorum( 8-9 bini kim alıyor bilmiyorum zira bu ülkede iki memur maaşı 6 bin civarı ) . Ama yine de edebim el vermez sizin gibi birine çalışsaydın da senin de olsaydı demeye zira sizin gibi haddini bilmez saygısız değilim . Yaşadıklarımın bir tanesini anlamayacak kadar dar zihşnlisin hakkımı helal etmiyorum sana . Bir insanı klavye başından kıramazsın. Bendeki yüreğin bir gramı sende olsa zaten dilin bu kadar zehir saçmazdı . Gidin yolunuza .

Ayrıca eşimin ailesi yardım etmedi de bu hale geldim mi yazdım ben hak yemeden önce bir oku önce .

ozaman konuya düzgün şekilde yazsaydın. bende ona göre yorum yapardım.eksik yazıyorsunuz konuları eksik açıyorsunuz sonrada laf söylüyorsunuz. sakın yorumlar falan deme. herkes bir sürü sayfa yorumu okumak zorunda değilki. konunu düzenleyedebilirdin ayrıca
Konumda zaten yazıyor ki okuma anlama sorunun varsa ne yapayım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X