maddiyat ? ben mi yanlış düşünüyorum ?

Mmmm bence çok rahat.siz bitti deyin kenara atin ama gizli. :) yoksa sizden evliyken daha çok ister.ne bileyim erkeğe yapmıştır anıyorum ben.kadi n hesabını biliyor da erkek neden bilmiyor

işte bende farkındayım, kendime kızıyorum ya fesat mıyım diye o yüzden
Hayir fesat degilsiniz ama durumu tekrar dusunun :) sonucta artik evlisiniz ve herseyiniz ortak. Sizde para kalmasa ve ondan yardim isteseniz verir miydi? Cevabiniz evetse hic sikinti yok bence :)

Dışarda yiyene kadar annesinden kardeşinden yapmasını isteyebilir tek porsiyonluk paketleyip koyar dondurucuya
o da olmadı makarna bile yapamıyosa marketlerde dondurulmuş gıda hatta porsiyonluk yemekler var aç paketi ye

Kolaya kaçıyo bilet alıcak param olmasa aç dururum yine istemem

Hayir fesat degilsiniz ama durumu tekrar dusunun :) sonucta artik evlisiniz ve herseyiniz ortak. Sizde para kalmasa ve ondan yardim isteseniz verir miydi? Cevabiniz evetse hic sikinti yok bence :)
yani şöyle söyleyeyim bilmiyorum aynı örneğe girer mi ama.. bir ara birazcık birikmişim vardı ailemin de o dönem paraya ihtiyacı oldu onlara verdim bende. kesinlikle lafını etmedi hatta tabi ki vereceksin ailen zor durumda dedi. öyle para hesabı yapan biri değil. tek sorun karşımda güçlü bir erkek görmek istemem.

Mmmm bence çok rahat.siz bitti deyin kenara atin ama gizli. :) yoksa sizden evliyken daha çok ister.ne bileyim erkeğe yapmıştır anıyorum ben.kadi n hesabını biliyor da erkek neden bilmiyor
evlendikten sonra maaşımı sana getirip vereceğim sen tut hesabımızı diyor

Bilemedim ben onu
Evlenecekmişsiniz zaten her şeyinizde ortak... Gerçekten bilemedim

inanın ki bende rahatsızım bu konuyu kafaya takışımdan. yani kendime yakıştıramıyorum. eşya konusundaki tavsiyeleriniz için de teşekkürler, düşünmek lazım bu durumu.

O zaman sorun ne ki..
Keşke erkek arkadaşım da benim yardım etmeme izin verse.
karşımda her anlamda güçlü bir erkek istemem tek sorun..
işte siz şimdi keşke diyorsunuz ya o olay ondan sonra bi gözünüze batmaya başlıyor ki sormayın :) ya da ben yanlış düşünüyorum..

Benim hiç sevdiğim bişey değil açıkçası.
Düşünce yapım şu, ''Param da olsa, o benden istemesin,ben zorla ona vereyim.'' Hani hoşlanmasın,ona para vermek için,ben onu ikna ediyim.Yine veririm,maddi bişey değil bu.

inanın ki bende rahatsızım bu konuyu kafaya takışımdan. yani kendime yakıştıramıyorum. eşya konusundaki tavsiyeleriniz için de teşekkürler, düşünmek lazım bu durumu.
Hayır hayır, est. Yakıştırmak/yakıştırmamak gibi bir şey yok, o şekilde anladıysanız/anlaşıldıysam kusura bakmayın lütfen.

Belki şu an aynı ev içinde değilsiniz diye garip geliyordur size, ben kendi evliliğimden yazayım size.

Eşimle kredi kartlarımız ayrı, herkesin maaş kartı kendinde. Kartlar kesildiğinde, ödenecek tutar belli olduğunda borcumuzu biliriz. Genelde ben kendi kredi kartımın bir kısmını ya havale ederim eşime ya da direkt kendim yatırırım.

Kendi kartımdan sırf kendime harcamıyorum, eşime, kendime aldıklarım, köpeğimizin ihtiyaçları, eve aldığım eşya (gıda yok) bu tarz harcamalar. Kalan maaşımı da sadece paramız yetmediyse eşime destek çıkmak için ben teklif ederim; eşimin talebi olmaz.

Belki bizde istemeye gerek kalmıyordur, çünkü birbirimizi yoklarız paran var mı, kalmadıysa söyle şeklinde.

ooo cok alıstırmıssın bu ne böyle arabayı alıcaksa alsın ödesin sen olmasan ne olucaktı demekki alamaıcaktı takıldıgında yardım ederim baska bisey her ay araba taksidi ödemek baska bisey adam bence seni sömürüyo yani ne bicim erkekler türedi pess valla

Limoncu kızıyorum sana artık ki ben sana destek olan bir insandım.

Evlenmiş bu insanlar, alınan mal ortak. Senin rızan olur muydu mal ortak olacak ama parası sadece senden çıkacak?

Eve tornavida almıyorlar, kaç bin liralık araba alıyorlar, elbette ortak ödenecek.

Araba konusu mantıklı ve güzel bir hareket olmuş. Arada sıkışırsa sizden para istemesinde de bir gariplik yok ama siz ondan daha fazla maaş almıyorsanız onunla onu kırmadan güzelce konuşarak birlikte yaşayacağız ben nasıl ay sonunu getirebiliyorsam sen de getirmek durumundasın diyebilirsiniz. Sömüren karakterde biriyle 6 yıl geçirmemiş olmanızı umarak yazıyorum bunları. Belki bu ara dozu ayarlayamamıştır, insanlık hali olabilir. Ama para idaresi önemlidir.

araba alıcagına evine esya alsın onun taksitlerini ödesin bi tarafı yoksa araba almasın arkadasım bak kız yarı taksidi ödüyo bu devirde kim verir her ay 1000 lira ki onlada bitmiyo yani yazdı kız ucak parası cart parası curt parası erkek dedigin benim bildigim para istemez yani ki aynı evin icindede degilller daha dügün günü bosanan bile var umarım bu arkadasımız pisman olmaz

Ya nikahı yapmışlar zaten düğün olsa ne olmasa ne...

arabayı kendi kullansın ohh birde üzerine senden tekrar para istesin bence kaçarak uzaklaş valla zararın neresinden dönersen kar. benimde başıma bu tarz bir şey geldi bunun %1'i kadar ama dayanamadım yani düşün.yarın ayrılsanız sen kendine harcamayıp adama yerdiğine yanarsın söyliyim

zaman ayırıp ayrıntılı yazmışsınız sağ olun :) evet aynı evin içinde olsak zaten konusu olmayacak bu olayın diye tahmin ediyorum.
sizin yönteminizde güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…