- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 38
- Konu Sahibi peteklibal
-
bu aralar arabayı satmayı düşünüyor zaten (ikimizde zorlanıyoruz artık taksit öderken çünkü)Bir de madem eline para geçti ve çar çur etmek istemedi, senin de tutumlu olduğunu biliyor; sana diyebilirdi "hayatım sende dursun ya da sen bir yatırımda bulun" diyebilirdi ya da altın/döviz alabilirdi.
Hmmm pişman oldunuz konuyu açtığınıza, adam birden masum göründü gözünüzebu aralar arabayı satmayı düşünüyor zaten (ikimizde zorlanıyoruz artık taksit öderken çünkü)
satıp sana vereceğim tüm parayı sende dursun sen idare et diyor. ilerde maaşımı sana vereceğim sen idare et diyor.
yani ben belki de yanlış aksettirdim adamı, buradaki bazı yorumları görünce ona karar verdim.
hani nasıl anlatsam para derdine düşmüş biri değil sadece araba borcu bizi zorladığı için mecburiyetten istemek zorunda kalıyor. benim hoşuma gitmeyen erkeğin maddi anlamda benden beklentisi olması. yani kuru ekmek bile yiyor olsa istemesin benden para. ben zorla vermeye çalışayım. ki veririm de. benim için hiç sorun değil böyle şeyler. sonuçta 6 senemizi verdik birbirimize. hayatımızı birleştirdik.
adamın masum görünmesinden ziyade bazı yorumlar çok uç yapıldığı için yanlış mı aksettirdim diye düşündüm.Hmmm pişman oldunuz konuyu açtığınıza, adam birden masum göründü gözünüze
Ben adam hakkinda para yiyici diye düşünmedimbu aralar arabayı satmayı düşünüyor zaten (ikimizde zorlanıyoruz artık taksit öderken çünkü)
satıp sana vereceğim tüm parayı sende dursun sen idare et diyor. ilerde maaşımı sana vereceğim sen idare et diyor.
yani ben belki de yanlış aksettirdim adamı, buradaki bazı yorumları görünce ona karar verdim.
hani nasıl anlatsam para derdine düşmüş biri değil sadece araba borcu bizi zorladığı için mecburiyetten istemek zorunda kalıyor. benim hoşuma gitmeyen erkeğin maddi anlamda benden beklentisi olması. yani kuru ekmek bile yiyor olsa istemesin benden para. ben zorla vermeye çalışayım. ki veririm de. benim için hiç sorun değil böyle şeyler. sonuçta 6 senemizi verdik birbirimize. hayatımızı birleştirdik.
Ayni seyi bende dusundum evet araba satilacak ama satilana kadar sefasini adam cefasibi sen cekmis oluyorsun ve bide cok gereksiz araba medir yani ev borcu olsa neyse ayyy bilemedim ama seni yiyor resmen ...O araba almış keyfine göre kullanıyor sefa sürüyor hazır yiyip içiyor birde senden para istiyor bence burada çok büyük bir ayıp var kalan parası hazır yeme içmesine yetmiyorsa hazır yiyip içmesin bilet almak fatura ödemek nedir yani gerçekten kullanılıyorsun gereken yardımı yapıyorsun daha fazla seni sömürmesine izin verme.
Belki de sürekli sürekli oldugu için rahatsız hissetmişsinizdir doğrudur yani.karşımda her anlamda güçlü bir erkek istemem tek sorun..
işte siz şimdi keşke diyorsunuz ya o olay ondan sonra bi gözünüze batmaya başlıyor ki sormayın :) ya da ben yanlış düşünüyorum..
Esit olmasi gerektigine ben de inanıyorum ama mesela ben kira, fatura, taksit ödüyorum; evimin isini yapıyorum, ise gidip geliyorum, insanlara zaman ayiriyorumooo hanımlar kolay gelsin lafa gelince kadın erkek eşit diyoruz ama bu gibi konular açıldı mı hemen erkek dediğin'le başlayan tonla klişe kalıp laflar sıralanıveriyor.. yıllarca kadınlar erkeklerden geçinirken sorun yoktu da şimdi evli bir çiftin bütçe paylaşımı sorun mu oldu?
hani evlilikte senin paran benim param olmazdı?
güçlü erkek görmek istemek ne demek konu sahibi? kadın-erkek eşit değil diyorsan o zaman ona göre erkekle nikahlanacaktın.
bu tarz çifte standartlarınız cidden rahatsız edici..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?