- 18 Şubat 2023
- 407
- 377
- 23
- Konu Sahibi Kardelen96
-
benim akrabam var kiz inglz. ögret otelleri magazaları var. oğlanın hic birseyi yok ev aldi babasi oğluna takısını, düğününü yaptı. cok mutlu ailesi hayır dedi kız başkasi olmayacak dedi. birbirlerine saygılılar cok severler. babası işlerin başına koydu damadını yabancı ya emanet etmektense sen takip et dedi. kız tarafi damadı el üstünde tutuyor.Siz olumsuz bakıyorsunuz yani benim duruma
siz tek öğretmen maaşı ile ev kira olmasa bile standardi vs unutunDemedim çalışamayabilirim dedim dönem dönem
Yakın gelirden kastınız eşlerin geliri miYorumlarda dengi dengine durumunu beğenmeyenler olmuş ama hayatın maalesef gerçeği bu yakam standartı yüksek alışmış kişi ne kadar sevse de bir gün o hayatı olmadığı için sevgi mevgi hak getire durumuna düşüyor.
O yüzden birbirine yakın gelirde olmak en iyisi..
EvetYakın gelirden kastınız eşlerin geliri mi
Öğretmen maaşı ile kamuda çalışıyorsa kurslar şu bu 22-23 bin falan alır en fazla. Uzman öğretmenlikle 2.300 bin TL fark eder. Özelse zaten hiç söylemek istemiyorum Allah yardımcınız olsun. Aslında her durumda sizin de çalışmanız gerekebilir. Hem sizin açınızdan da iyi olur sosyalleşmiş olursunız kendinizi iyi hissedersinizDemedim çalışamayabilirim dedim dönem dönem
kamuda 23 bin aliyolar mı ya ?Öğretmen maaşı ile kamuda çalışıyorsa kurslar şu bu 22-23 bin falan alır en fazla. Uzman öğretmenlikle 2.300 bin TL fark eder. Özelse zaten hiç söylemek istemiyorum Allah yardımcınız olsun. Aslında her durumda sizin de çalışmanız gerekebilir. Hem sizin açınızdan da iyi olur sosyalleşmiş olursunız kendinizi iyi hissedersiniz
Soru bu değil ki ama aileyle potansiyel eşin maddiyat farkı
Herkes almıyor tabii DYK egzersiz ve İYEP tarzı şeylerle o kadar almak mümkün. Meslek dersi öğretmenleri daha fazla kazanıyor.kamuda 23 bin aliyolar mı ya ?
iyi alıyorlarmış haftada kaç saat ?
o dediğiniz şeylerin ne olduğunu bilmiyorumHerkes almıyor tabii DYK egzersiz ve İYEP tarzı şeylerle o kadar almak mümkün. Meslek dersi öğretmenleri daha fazla kazanıyor.
Kendi kazandığınızı yemiyor musunuz ailenizin kazandığını mı yiyecek eşiniz?Soru bu değil ki ama aileyle potansiyel eşin maddiyat farkı
Ek ders ve kurslara göre değişiyor o. 30 saate giren bir öğretmen 20 bine yakın alır. 25 saat giren 17 alır. 10 saat maksimum kurs alsa 3 bin de oradan gelir kamu için.o dediğiniz şeylerin ne olduğunu bilmiyorum
edebiyat öğretmeni mesela Max ne kadar alır sizce?
Ben edebiyat öğretmeniyim tam adamına sordunuzbu arada tanıdığım bir adet bile edebiyat öğretmeninin olmamasindjdksks gece gece neden böyle saçma seyleri merak ediyosam
düz 16 giren 13 filan alıyor herhalde ,Ek ders ve kurslara göre değişiyor o. 30 saate giren bir öğretmen 20 bine yakın alır. 25 saat giren 17 alır. 10 saat maksimum kurs alsa 3 bin de oradan gelir kamu için.
Evet 15 saat normal maaş karşılığı giriyor. 30 saat 4 güne toplanıyor genelde, biraz yorucu tabii.düz 16 giren 13 filan alıyor herhalde ,
30 da cokmus ya düz mesai gibi sabahtan akşama gel yapsan 4. gün anca bitiyor.
Ben edebiyat öğretmeniyim tam adamına sordunuz
iyi denk getiririm hepEvet 15 saat normal maaş karşılığı giriyor. 30 saat 4 güne toplanıyor genelde, biraz yorucu tabii.
Gerçekten zor yine de çok seviyorum mesleğimi. İnsanlarla uğraşmak genel olarak çok zor hale geldi Türkiye’deiyi denk getiririm hep
kolaylıklar diliyorum öğretmenlik hele şu an çok zor bir meslek Z kuşağı ile.
Siz çalışıyor muydunuz baba evindeki standartların altına düşmem dememiş miydinizBen edebiyat öğretmeniyim tam adamına sordunuz
Çalışıyorum evet :)Siz çalışıyor muydunuz baba evindeki standartların altına düşmem dememiş miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?