Maddiyat Farkı

Siz olumsuz bakıyorsunuz yani benim duruma
benim akrabam var kiz inglz. ögret otelleri magazaları var. oğlanın hic birseyi yok ev aldi babasi oğluna takısını, düğününü yaptı. cok mutlu ailesi hayır dedi kız başkasi olmayacak dedi. birbirlerine saygılılar cok severler. babası işlerin başına koydu damadını yabancı ya emanet etmektense sen takip et dedi. kız tarafi damadı el üstünde tutuyor.

Yorumlarda dengi dengine durumunu beğenmeyenler olmuş ama hayatın maalesef gerçeği bu, yaşam standartı yüksek alışmış kişi ne kadar sevse de bir gün o hayatı olmadığı için sevgi mevgi hak getire durumuna düşüyor.

O yüzden birbirine yakın gelirde olmak en iyisi..

Son düzenleme:
Yakın gelirden kastınız eşlerin geliri mi

Demedim çalışamayabilirim dedim dönem dönem
Öğretmen maaşı ile kamuda çalışıyorsa kurslar şu bu 22-23 bin falan alır en fazla. Uzman öğretmenlikle 2.300 bin TL fark eder. Özelse zaten hiç söylemek istemiyorum Allah yardımcınız olsun. Aslında her durumda sizin de çalışmanız gerekebilir. Hem sizin açınızdan da iyi olur sosyalleşmiş olursunız kendinizi iyi hissedersiniz

kamuda 23 bin aliyolar mı ya ?
iyi alıyorlarmış haftada kaç saat ?

bu arada tanıdığım bir adet bile edebiyat öğretmeninin olmamasindjdksks gece gece neden böyle saçma seyleri merak ediyosam

Ek ders ve kurslara göre değişiyor o. 30 saate giren bir öğretmen 20 bine yakın alır. 25 saat giren 17 alır. 10 saat maksimum kurs alsa 3 bin de oradan gelir kamu için.
düz 16 giren 13 filan alıyor herhalde ,
30 da cokmus ya düz mesai gibi sabahtan akşama gel yapsan 4. gün anca bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…