Maddiyatçıymışım...

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Ahh ah herşey yolunda gidiyor derken...Abisi,ablası falan oturuyorduk sevgilimle.Abisinin maddi durumu çok çok iyi.Ablasının küçük kızı sevgilimin abisinden Ipad istedi karne hediyesi olarak.Sevgilimin de uzun zamandır almak istediği yüksek model bir araba vardı.Sevgilimin abisi yeğenim Ipad istiyor,sevgilin bilmem ne marka araba istiyor sen ne istersin diye sordu bana şaka yollu.Birşey istemem abi,kardeşine alacağın arabanın yarısını say isteğime dedim.Sevgilim hıı oldu dedi.Ben de bozuldum,başka odaya geçtim.Eve gelince neden bozdun beni abinin yanında dedim.Arabanın yarısını neden istiyorsun birşey istemiyorum teşekkür ederim deseydin dedi.Sözümü kestin kesmeseydin birşey istemiyorum abi kardeşine alacağın arabanın yarısını say isteğime diyecektim dedim.Sonra sen de o arabayı ikimiz kullanırız diyecektin demi dedi.Sinirlendim ben yüzsüz değilim abinden neden birşey isteyeyim ki dedim.Lafımı kesmeseydin duyardın dedim.Neymiş ben maddiyatçıymışım yarısını istermişim arabanın.Gerizekalı manyak lafımı kesmeseydin duyacaktın ben birşey istemem arabanın yarısını say isteğim olarak diyecektim.Anlamıyor beyinsiz!Ben maddiyatçıymışım ben.Aldığı tek gülle,küçük bi gülümsemesiyle mutlu olan benim ben.Çok kırıldım ayrıldım.Haketmedim ben bu kötü sıfatı yaa Allah kahretsin kahretsin işte yaaa...

sevgilin lafi baska taraflarindan anlamis senin arabaya ortak olacagini dusunmus herhalde ayrilmakla en dogrusunu yapmissin,
maddiyatci olan kendisi eger seni sevseydi benim malim senin malin derdi sanki sende hemen tamam demeyecektin iyi yapmissin bosver rahat ol...

Istemiyorum senin malını mülkünü arabanı hiçbirşeyini dedim.Istersem de en adi şeref..z olayım dedim.Aptal yaa aptal işte

o kadar varlıklıymış da seni bir tek güllemi geçiştirmiş.ayrıca maddiyatçı olan sen değil o bence.görgüsüzler bilmem şu şunu istiyo sen ne istersin lafa bak.hala birlikte olursan hata yaparsın.

Istemiyorum senin malını mülkünü arabanı hiçbirşeyini dedim.Istersem de en adi şeref..z olayım dedim.Aptal yaa aptal işte

sanada gosteris yapmislar sanki o sunu istiyo bu bunu istiyo filan,
bosver ya sen daha iyilerine layiksin,
anlamadan dinlemeden yargilamis seni,
sanki aldinda arabayi elinden gidiyorsun,
sen orda ben birsey istemem sevgilime aldigin bize yeter gibi birsey demek istemissin,
ama anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az

o kadar varlıklıymış da seni bir tek güllemi geçiştirmiş.ayrıca maddiyatçı olan sen değil o bence.görgüsüzler bilmem şu şunu istiyo sen ne istersin lafa bak.hala birlikte olursan hata yaparsın.

Bir tek gülle geçiştirmedi tabi de o kadar küçük şeye bile mutlu olmuştum.Abisi alacağı için değil de herkes benden birşey istiyor sen ne istersin gibilerinden şaka yaptı

Aynen canım yaa aynen ben özellikle birşey istemiyorum dedim beyefendiye de 5 kez anlattım telefonda.Benim arabam zaten var öküz ben senin arabana mı kaldım.Ayy nasıl sinirliyim anlatamam yaa.

Aynen canım yaa aynen ben özellikle birşey istemiyorum dedim beyefendiye de 5 kez anlattım telefonda.Benim arabam zaten var öküz ben senin arabana mı kaldım.Ayy nasıl sinirliyim anlatamam yaa.

bosver barismak istersede surundur biraz hatasini anlasin ben bile sinir oldum simdi

koy ver gıtsın bu adam çok cımrı gıbı geldı bana

sız ne zamandır çıkıyorsunuz? yanı bu adam senın karakterını bılmıyor mu?

Cimri değil cidden hakkını yemek istemem o konuda ama malı kıymetli ve benim araba kullanmamı kesinlikle istemiyor.Trafikte bakarlarmış sıkıştırıp kaza yaptırırlarmış falan filan

valla canım birşey fark ettim kimsenin sevgiline en ufak bir olumsuz yorumda bulunmasını kaldıramıyorsun:) bunu eleştirmek için söylemedim doğaldır.Ben yine sen öyle değil diye savunmaya geçecek olmana rağmen yorumumu yapayım bir kere sevgilinin abisi en çok dikkatimi çeken o oldu bana paranın verdiği bir görgüsüzlüğü var gibi geldi sen onun hiç birşeyi değilsin sen ne istersin demesi ayıp sevgilinde maddiyatcı aynı görgüsüzlük ondada mevcut abisi zengin ya sen maddiyatcı olmuşsun asıl maddiyatcı kendisi

Valla tebrik ettim doğrusu zor ama doğru olanı yapmışsın.Kendi yaptığı saçmalığı bastırıp sırf üste çıkabilmek için seni ezmeye çalışmış saçma sapan bir çıkarımla.Seni hak edenler çıkar umarım bundan sonra karşına

sevgılın de mubarek lafı cımbızla cekmıs .

erkegın gercekten trıbı afrası tafrası hıc cekılmıyor yaa

bı'de ortada kı soruna bakıyorum da yazık valla .

bırsey dıyemıyorum daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…