- Konu Sahibi superherogirl
-
ayrıldım derken? ordan mı ayrıldınız,ilşkiyi mi bitirdiniz? :26:
sevgilin lafi baska taraflarindan anlamis senin arabaya ortak olacagini dusunmus herhalde ayrilmakla en dogrusunu yapmissin,
maddiyatci olan kendisi eger seni sevseydi benim malim senin malin derdi sanki sende hemen tamam demeyecektin iyi yapmissin bosver rahat ol...
bu erkekler ne salak ya
banane sana alınan arabadan yıyorsa çalış kendın al dıyeydın ya sınır oldum sevgılıne
Istemiyorum senin malını mülkünü arabanı hiçbirşeyini dedim.Istersem de en adi şeref..z olayım dedim.Aptal yaa aptal işte
o kadar varlıklıymış da seni bir tek güllemi geçiştirmiş.ayrıca maddiyatçı olan sen değil o bence.görgüsüzler bilmem şu şunu istiyo sen ne istersin lafa bak.hala birlikte olursan hata yaparsın.
sanada gosteris yapmislar sanki o sunu istiyo bu bunu istiyo filan,
bosver ya sen daha iyilerine layiksin,
anlamadan dinlemeden yargilamis seni,
sanki aldinda arabayi elinden gidiyorsun,
sen orda ben birsey istemem sevgilime aldigin bize yeter gibi birsey demek istemissin,
ama anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az
Aynen canım yaa aynen ben özellikle birşey istemiyorum dedim beyefendiye de 5 kez anlattım telefonda.Benim arabam zaten var öküz ben senin arabana mı kaldım.Ayy nasıl sinirliyim anlatamam yaa.
Çalışıyor alır da zaten.Doğum günü hediyesi olarak almak istedi abisi.Çok koydu yaa valla
bosver barismak istersede surundur biraz hatasini anlasin ben bile sinir oldum simdi
koy ver gıtsın bu adam çok cımrı gıbı geldı bana
sız ne zamandır çıkıyorsunuz? yanı bu adam senın karakterını bılmıyor mu?
Coook sürünecek o coook bağırdım telefonda ne malını ne mülkünü ne arabanı ne de seni...Hiçbirini istemiyorum diye.Görecek o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?