- Konu Sahibi superherogirl
-
Keşke ben birşey istemem teşekkür ederim deseydiniz ya. Ne demek arabanın yarısını isteğime say falan.
Öyle bir insan değilsinizdir belki ama o cevabınız öyle görülmüş. Benim erkek arkadaşıma dayım sorsa oda arabanın yarsısını sayın dese varya, ben ondan ayrılırım asıl. Orda denmesi gereken şey teşekkür ederim abicim deyip geçseydiniz keşke.
abisi de hemen "oooldu canım giderim galeriye parmağınla göster yeter" diyecekti dimi?çok komik bi kızmışsın ya:) çok belli nasıl yutkunarak istediğin aslında... valla sen bence kendini biraz tart kesin kararım benim de evet maddiyatçısın... artı olarak kelimelerin falan çok yersiz ya,öküz falan...sevgilin nasıl katlanıyor acaba?
abisi de hemen "oooldu canım giderim galeriye parmağınla göster yeter" diyecekti dimi?çok komik bi kızmışsın ya:) çok belli nasıl yutkunarak istediğin aslında... valla sen bence kendini biraz tart kesin kararım benim de evet maddiyatçısın... artı olarak kelimelerin falan çok yersiz ya,öküz falan...sevgilin nasıl katlanıyor acaba?
Bakın cevap yazan herkese söylüyorum.Benim ailemin durumu zaten iyi.Banane ya abisi kime ne alırsa alsın beni alakadar dahi etmiyor.Paraya önem verseydim zaten yüzsüzlüğe vurup abi şunu istiyorum diye söylerdim.Canım sıkıldı paylaşmak istedim etmediğiniz laf kalmamış.Konum bir derdim var sayfasında,gelin beni iğneleyin falan değil yani.Derdime ortak olacaksanız yazın bir daha bi zahmet.Sonuçta ne ben sizi tanıyorum ne de siz beni tanıyorsunuz.Ben sevgilim kendisine özel birşey aldığında mutlu olan bi insanım.Onun parasına bakacak birisi de değilim.Öğrenciyim ama yaz tatilinde kendim çalışıp paramı kazanıyorum.Onun sahip olduğu sevdiği birşey için ben ondan kat kat mutlu olurum.Sonuçta eşim değil ve parası beni ilgilendirmiyor.Çok nadir benimle ilgili para harcamasına izin veririm.Hediyeler ve özel durumlar hariç.Banane onun cebindekinden alla alla yaa.Evli değiliz bana karşı bi sorumluluğu yok.Hahha sanki ben arabanın yarısına say dedim ya adam da beni galeriye götürüp araba beğendirecek.Herşeyin bi sınırı var ve ben bunu gayet iyi biliyorum.Sizin saçma sapan fikirlerinize ihtiyacım yok sonuçta tanışmıyoruz.Canım sıkıldı yazdım.Sevgilim beni yanlış anladı daha doğrusu ben yanlış anlattım belki.Üslubunuza dikkat edin bence.Saldırıyormuşsunuz gibi geliyor biraz.Yardımcı olmayacaksanız SUSUN bence,sadece SUSUN.Derdim var sayfasında insanları daha fazla strese sokmayın.
öncelikle bi bravo diyim.
burda öyle kızlar tanıdım ki sevgilisi arabanın arkasına bağlayıp sürüklese bile ayrılmazlar.
siz gururlu davranıp en doğru olanı yapmışsınız.
arabasının tümünü tepe tepe kullansın.
aslında söylemek istediğini yanlış kelimelerle dile getirmişsin. ben senin ne demek istediğini anladım. ona alıyosun o yeter bana gibilerinden birşey söylemek istemişsin ama kelimeleri yanlış seçmişsin. kız burda içini döküyor samimi bulduğu bi ortamda sevgilisine kızgınlığını döküyor, yüzüne demiyordur heralde öküz falan diye) ki zaten çocuk çikolatasını gülünü vs. düşünüyomuş. tabi sevgilinin tavrı da yanlış. hemen anlamadan dinlemeden maddiyatçı yaftasını yapıştırmış. birdaha konuşursanız tekrar güzelce açıkla. ben arabanın yarısını istedim gibi bi görüntü çizdiniz, aslında sana alınsa bana alınmış gibi hissederim ben de onu demek istedim diye bi de böle açıkla bakalım )
Kullansın bence de.Oldu bitti geçti.Dün çok ama çok sinirliydim şu an biraz iyiyim şükür.Ya bir de bu ilk değil.Malı çok kıymetli.Laptopum bozulmuştu slayt ödevim vardı rica ettim bir günlüğüne onun laptopunu alamazsın dedi.Internet kafede yapmıştım ödevimi,düşün canım.
hayret bisey sanki arabanin yarisini ustume yap dedin gibi davranmis...
Seviyen seviyesizliğini belli ediyor.Sen kimsin ki bana komik sıfatını kullanmaya cesaret edersin.Üslup farkı...
Ahh ah herşey yolunda gidiyor derken...Abisi,ablası falan oturuyorduk sevgilimle.Abisinin maddi durumu çok çok iyi.Ablasının küçük kızı sevgilimin abisinden Ipad istedi karne hediyesi olarak.Sevgilimin de uzun zamandır almak istediği yüksek model bir araba vardı.Sevgilimin abisi yeğenim Ipad istiyor,sevgilin bilmem ne marka araba istiyor sen ne istersin diye sordu bana şaka yollu.Birşey istemem abi,kardeşine alacağın arabanın yarısını say isteğime dedim.Sevgilim hıı oldu dedi.Ben de bozuldum,başka odaya geçtim.Eve gelince neden bozdun beni abinin yanında dedim.Arabanın yarısını neden istiyorsun birşey istemiyorum teşekkür ederim deseydin dedi.Sözümü kestin kesmeseydin birşey istemiyorum abi kardeşine alacağın arabanın yarısını say isteğime diyecektim dedim.Sonra sen de o arabayı ikimiz kullanırız diyecektin demi dedi.Sinirlendim ben yüzsüz değilim abinden neden birşey isteyeyim ki dedim.Lafımı kesmeseydin duyardın dedim.Neymiş ben maddiyatçıymışım yarısını istermişim arabanın.Gerizekalı manyak lafımı kesmeseydin duyacaktın ben birşey istemem arabanın yarısını say isteğim olarak diyecektim.Anlamıyor beyinsiz!Ben maddiyatçıymışım ben.Aldığı tek gülle,küçük bi gülümsemesiyle mutlu olan benim ben.Çok kırıldım ayrıldım.Haketmedim ben bu kötü sıfatı yaa Allah kahretsin kahretsin işte yaaa...
öncelikle bi bravo diyim.
burda öyle kızlar tanıdım ki sevgilisi arabanın arkasına bağlayıp sürüklese bile ayrılmazlar.
siz gururlu davranıp en doğru olanı yapmışsınız.
arabasının tümünü tepe tepe kullansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?