Maddiyatçıymışım...

2 gün sonra barışıcaksın zaten ne kendini nede sevgilini üzme :) birde abisine canınızın sağlığını isterim deseydin daha uygun olurdu gibi

ÇOK iyi yapmışsın öncelikle böyle seviyesiz bir insandan ayrıldığın için bu senin karakterini gösterir..
bu olayın üzerine hala devam ediyor olsaydın ..suan seni kınıyor olurdum..

burdaki bayanlarada şaşırmamak elde değil..
konu sahibi zaten abisinin şaka yollu birşey söyledigini biliyor..
bunun karşılıgında tüm ciddiyetini takılıp arabanın yarısını ver mi diyor çok ayıp ya..
nasıl bir düşünce tarzına giriyorsunuz gerçekten mantığım almıyor....

Bakın cevap yazan herkese söylüyorum.Benim ailemin durumu zaten iyi.Banane ya abisi kime ne alırsa alsın beni alakadar dahi etmiyor.Paraya önem verseydim zaten yüzsüzlüğe vurup abi şunu istiyorum diye söylerdim.Canım sıkıldı paylaşmak istedim etmediğiniz laf kalmamış.Konum bir derdim var sayfasında,gelin beni iğneleyin falan değil yani.Derdime ortak olacaksanız yazın bir daha bi zahmet.Sonuçta ne ben sizi tanıyorum ne de siz beni tanıyorsunuz.Ben sevgilim kendisine özel birşey aldığında mutlu olan bi insanım.Onun parasına bakacak birisi de değilim.Öğrenciyim ama yaz tatilinde kendim çalışıp paramı kazanıyorum.Onun sahip olduğu sevdiği birşey için ben ondan kat kat mutlu olurum.Sonuçta eşim değil ve parası beni ilgilendirmiyor.Çok nadir benimle ilgili para harcamasına izin veririm.Hediyeler ve özel durumlar hariç.Banane onun cebindekinden alla alla yaa.Evli değiliz bana karşı bi sorumluluğu yok.Hahha sanki ben arabanın yarısına say dedim ya adam da beni galeriye götürüp araba beğendirecek.Herşeyin bi sınırı var ve ben bunu gayet iyi biliyorum.Sizin saçma sapan fikirlerinize ihtiyacım yok sonuçta tanışmıyoruz.Canım sıkıldı yazdım.Sevgilim beni yanlış anladı daha doğrusu ben yanlış anlattım belki.Üslubunuza dikkat edin bence.Saldırıyormuşsunuz gibi geliyor biraz.Yardımcı olmayacaksanız SUSUN bence,sadece SUSUN.Derdim var sayfasında insanları daha fazla strese sokmayın.

Seviyen seviyesizliğini belli ediyor.Sen kimsin ki bana komik sıfatını kullanmaya cesaret edersin.Üslup farkı...

Pes! diyorum pes cidden

Son düzenleme:
belki içinden en ufak birşey geçirmeden kurduğun bi cümle ......ama kelimeler böyledir herkes herşeyi farklı algılayabilir bak burdada aynısı olmuş onun için en iyisi yoruma açık cümleler kurmamak

Bu ne hiddet bu ne celal sakin ol lütfen herkes burada seni haklı bulmak zorunda değil.Zaten kimse sana maddiyatçı demedi ki sadece söylediğin söz yanlış anlaşılmış dendi.

Madem bu kadar gururuna dokundu ayrılmakla en iyisini yapmışsın;yoksa daha çok yanlış anlaşılırdın.

öncelikle bi bravo diyim.
burda öyle kızlar tanıdım ki sevgilisi arabanın arkasına bağlayıp sürüklese bile ayrılmazlar.
siz gururlu davranıp en doğru olanı yapmışsınız.
arabasının tümünü tepe tepe kullansın.

Kullansın bence de.Oldu bitti geçti.Dün çok ama çok sinirliydim şu an biraz iyiyim şükür.Ya bir de bu ilk değil.Malı çok kıymetli.Laptopum bozulmuştu slayt ödevim vardı rica ettim bir günlüğüne onun laptopunu alamazsın dedi.Internet kafede yapmıştım ödevimi,düşün canım.

Süpersin canım yaa beni o kadar iyi anlamışsın ki çok sağol.Çok üstüme geldiler forumdaki kızların bazıları.Yardım istemiştim sadece ben.

Yuh artıkk :26: o zaman ayrılmalıymışsın bence, laptop bu nedir ki yani,ödünç istemişsin alt tarafı ve keyfi de değil ödev için...

valla ayrılmakla iyi yapmışşın bence barışma da bu kadar saçma bişey görmedim arabayı üstüne alacak halin yok ya

sen de kendini görmüş, o yüzden anlayamamış dediklerini..
iyi yapmışsın. bir daha görüşme bence onla

Son düzenleme:
Seviyen seviyesizliğini belli ediyor.Sen kimsin ki bana komik sıfatını kullanmaya cesaret edersin.Üslup farkı...

çok bozuldum ya,pis laf sokmuşsun:)ısrarcıyım komik kızsın...konu açıyosun,yorum yapıyoruz,istediğin yorum olunca,"ay saol bebeim,aynennn maddiyatçı diılım beeeaan",istemediğin yorum olunca "seviyesislik yapman"
napalım hayatım?

"ay gerçekten sevgilin ayıp etmiş,sen tabiki abisine arabanın yarısını da bana say diebilicaksın,ne münasbet,sevgilin o senın,hem de çok iyi işi arabası olduğunu her fırsatta dile getırdığın bir sevgılı,sonuna kadar nasiplenmelisin herşeyından"

mutlu oldunmu canım:)seviyeliyim dimi artık?

kız sanki arabanın yarısını üzerimemi ver demişte maddiyatçı oldu yaaa kusura bakmayın kızlar bazen çok abartıyosunuz,konu sahibinin ne yazdığını iyi okuyun bence....

yanlış anlama güzelimde parası bol olanın bir tarafıda kalkık olur. baksana abiye piyango bayisi gibi o şunu istiyor birisi bunu istiyor sen ne istiorsun diyor dağıtıyor paraları sanki.. biraz görgüsüzce laf etmiş ve sizi aslında onun abisi küçük düşürmüş. ne demek benden ne istersin noel babamısın sen. herkes sana muhtaç yaşamyor gibilerinden bir laf etseydimn için şimdi daha rahat olrdu eminim.

-----------------------------------------------

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…