Maddiyatçıymışım...

Savunma yapmış olabilirim evet.Soru soruyorlar cevap veriyorum ben de.Arabayı çalışıp alsın dediler çalışıyor zaten alabilir de yani.Bir gülle mi geçiştirdi dediler bir gülle geçiştirmiyor cimri dediler değil yanıma gelirken boş gelmez en azından sevdiğim çikolatayı alır gelir.Insanların sevgilimin nasıl bir insan olduğunu anlaması için açıklama yapma gereği duydum.Evet görgüsüzlük yaptılar,kırıldım,ayrıldım ve bitti.Çünkü paraya önem veren bir insan değilim bi sarılsa yeterdi.Saygısızlık etti,olmadı.

Onun yaptığı öküz altında buzağı aramak resmen.Ya ben birşey isteyecek olsam neden senin istediğin arabanın yarısına kanaat edeyim.Gider beğendiğim arabayı söyler ondan istiyorum abi derim.Yüzsüz maddiyatçı bir insan olsam.Ama görecek o gününü.Çok kırdı beni.10 gün sonra Izmir'e de gidiyorum tatil için yokum 2 buçuk ay sürünsün az görsün.Gece gece sinir etti ya yarın sınavım var bi de öküz

bizde maddi sıkıntı yaşadık işlerin az olduğundan dolayı eşim çok üzülüyodu şimdi işleri açıldı hani mutlu oluyorum onun adına ne kadar kazandın ne aldın diye o olsa sormazmı hanginiz sormassınız eşinize bende sordum hemen bana dedi akbaba gibisin bişey lazım olduğunda paran varmı diye soruyorum hemen bağırıyo var param ne olmuş ne yapıcan şaşırdım ne yapıcağımı arada 3 çocuk var onlar olmassa ne yapıcağımı biliyorumda iyi yapmışsın sen ben yapamıyorum işte

Araba hakkinda mecazi anlamda bisiler demissin de o neden bu kadar buyutmus. Sonucta sevgilisiniz senlik benlik olmamali kaldi ki illa ki evlilik dusunmussunuzdur o zaman ne olacakti sanirim arabayi hic vermeyecekti sana...

Olmayan arabanin kavgasini yapmis seninle, cok garip gercekten :) ...

İyi etmişsin ayrılmakla sonra her seferinde yüzüne vuracaktı. Sanki arabayı al benim üzerime geçir demissin

Keşke ben birşey istemem teşekkür ederim deseydiniz ya. Ne demek arabanın yarısını isteğime say falan.

Öyle bir insan değilsinizdir belki ama o cevabınız öyle görülmüş. Benim erkek arkadaşıma dayım sorsa oda arabanın yarsısını sayın dese varya, ben ondan ayrılırım asıl. Orda denmesi gereken şey teşekkür ederim abicim deyip geçseydiniz keşke.

Malesef böylee odun erkekler var.Beniim erkek arkadaşımda bir gün oturduk konuşuyoruz durdu birden hiç alakasız bir şekilde benle mesleğim için birlikte değilsin dimi? dedi.Benn şok oldum tamam iyi bir mesleği var fakat bununla ilşkimizin alakası olmadığını benim için herşeyden önce gelen şeyin karakteri ve benim ona verdiğim değerin önemli olduğunu söyledim.Ne kadar kaale aldı bilinmez.Çok kızmıştım bende.

Ortada olmayan, baskasinin hediye edecegi araba icin yapilan kavga.
Iyi etmissiniz ayrilmakla.
Saygi bitmis sizin aranizda, saygi olmayan yerde sevgi olmaz, baska nedenlerle birliktelik olur.
Birde bu kadar görgüsüzlük, maddiyat lafi, kavgalari pes.

Son düzenleme:
öncelikle sevgilin için kurduğun öküz salak gibi benzetmeler çok yanlış. bende anlattığından nişanlınla aynı yola çıktım. bişey istemem demek ayrıdır sevgiliminkinin yarısı kadar yeter demek ayrıdır. bence sevgilin haklı. burdan maddiyatçı denmez belki ama bende bişeyler çaktırmaya çalıştığını düşünür rahatsız olurdum. bencede ayrıllmakla iyi etmişsin çünkü ne konuşmasını biliyosun nede hitap etmesini diye düşünüyorum sanırım yaşın küçük...

Sizin maddiyatçı olup olmadığınızı bilemem,kimseyi ilgilendirmezde zaten ama gözüme çarpan şu oldu...

Ortada gevrek gevrek "yok şuna i pad alacağım,kardeşime araba alacağım,sen ne istersin" gibi soru soran bir zihniyet nasıl bir zihniyettir?!

Bana bu sorular şaka yollu bile sorulsa bile son derece rahatsız olurdum,kaldı ki hiç hoş değil bu tür davranışlar.

Dilenciye soru sorar gibi,ne bu yahu ne kadar ayıp...Saygısızlık resmen.

Kaldı ki bu tarz paylaşımlar aile içinde olmalı,ne diye ulu orta konuşurlarki...Görgüsüzlük ve çapsızlıktan başka bir şey değil.

Yerinizde olsam benim cevabım çok daha farklı olurdu.

Son olarak; kişi kendini nasıl bilirse karşındakinide öyle bilirmiş.Buyur burdan yak.

Son düzenleme:

ben de sevgilin gibi düşünüyorum kusura bakma ama,hoş değil ya arabanın ysrısını say,şaka yollu bile olsa...bence sen sevgilini bozmuşsun sevgilin seni değil...teşekkür ederim düşünmen yeter gibi birşey söyleyebilirdin saçma olmuş...bu arada dikkatimi çekiyo her konunda muhakkak sevgilinin maddiyatından bahsediyosun...eminmisin maddiyatçı olmadığın?olabilirsin yani bence bu sorun değilki, maddiyat da lazım sonuçta...ama sanki ben de maddiyatçı olduğun izlenimini aldım.

abisi de hemen "oooldu canım giderim galeriye parmağınla göster yeter" diyecekti dimi?çok komik bi kızmışsın ya:) çok belli nasıl yutkunarak istediğin aslında... valla sen bence kendini biraz tart kesin kararım benim de evet maddiyatçısın... artı olarak kelimelerin falan çok yersiz ya,öküz falan...sevgilin nasıl katlanıyor acaba?

aslında söylemek istediğini yanlış kelimelerle dile getirmişsin. ben senin ne demek istediğini anladım. ona alıyosun o yeter bana gibilerinden birşey söylemek istemişsin ama kelimeleri yanlış seçmişsin. kız burda içini döküyor samimi bulduğu bi ortamda sevgilisine kızgınlığını döküyor, yüzüne demiyordur heralde öküz falan diye ) ki zaten çocuk çikolatasını gülünü vs. düşünüyomuş. tabi sevgilinin tavrı da yanlış. hemen anlamadan dinlemeden maddiyatçı yaftasını yapıştırmış. birdaha konuşursanız tekrar güzelce açıkla. ben arabanın yarısını istedim gibi bi görüntü çizdiniz, aslında sana alınsa bana alınmış gibi hissederim ben de onu demek istedim diye bi de böle açıkla bakalım )

valla ben konu sahibinin yazdığını okur okumaz tıpkı yazdığınız gibi "ona alıyosun o yeter bana" gibi bir şey anladım.
bence niyet önemli. sevgilisi az çok tanıyordur konu sahibini ne demek istediğini burdaki yorum yapan arkadaşlar yanlış anlayabilir ama sevgilisi anlamalıydı. maddiyatçı nedir ya? doğum gününde araba alcağını çocuğun sevgilisinin yanında ballandıra ballandıra anlatan abi ile evde misafir varken ıpad isteyen yiğen maddiyatçı olmuyor da konu sahibi mi maddiyatçı oluyor. pes doğrusu.

Son düzenleme:

aynen katılıyorum.sen çocukmusun da şaka da olsa sana soruyor ne alayım diye.komik olmuş.erkek arkadaşın da bozulmuş olsa bile susabilirdi.hıı oldu falan demesi.sanki çocuklar alınacak şey için kavga yapıyorlar gibi.senin kararını da kutluyorum.anlasın kendine söylenen her lafı kabul edemeyeceğini.barışsanız da laflarına dikkat eder artık

şakaya şakayla karşılık vermek ne zamandır maddiyatçılık yada yüzsüzlük oluyor...
bunun içinde kavga edilmezki...
valla ayrıldın madem biraz süründür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…