Maddiyatçıymışım...

Arkadasin bahsettigi siddet gordukleri halde, aldatildiklarini bildikleri halde ayrilmayip devam ettiren kisiler.
Yani neyapayim cok seviyorum, ayrilirsam ölürüm üzüntüden diyenler var onlari
kasdetmis.
Nereye cekmissiniz arkadasin dediklerini!!!

tekrar okuduğumda yanlış anladığımı farkettim kusura bakmayın...msj sildim.

Lütfen ikili polemiklere girmeyiniz, saygısız yorumlardan, hakaretlerden kaçınınız, her açılan topikte kural hatırlattırmayın artık rica ediyorum...

Gercekten şaşırdım okuyunca pire birden deve oluvermiş (hatta ortada bişey yok ki yaa)ve istenmeyen sonuçlar cıkmış ortaya... ilginç gercekten dediğğinizdde hiçbir art niyet yok ve nasıl anlaşılmışsınızz cidden üzülmeye bile değmezz..

zaten aldığı tek gülle ufak bi hediye ile mutlu olan bizler en ufak bişiyde maddiyatçı damgası yeriz :S oysa ki ne kızlar va sevgililerine neler neler aldıran ama onlardanda ii si yok valla :s el üstündeler

bence de orada arabanın yarısına talip olmuşsun
hem maddiyatçısın, hem de saygısız
sevgiline kullandığın hakaretler ne kadar çirkin
pardon eski sevgilin

ayrılmakla gayettt güzel yapmışsın canım.sevgilin asıl ac gözlü olan aslında bütün insanlar maddiyatcıdır bunda yanlıs bişey yok ac gözlü olmak baska bişey ama.her insan geleceğini düşünerek maddiyatcıdır heralde bu da normal.sevgilin seni gercekten sevmiyormus.sevseydi benim olan senindir tabiki de benim olan her seyden sende yararlanacaksın derdi.iyi yappmışsın boşver.Allah hayırlısını versin zengin olsa neye yarar yedirmedikten sonra. az olan paylasır, cok olur zırnık göstermez zaten öyle öyle zengin oluyorlar ya.

Ayy çok mutlu oldum canım çok sağol yaa:)Rahatladım resmen Senin fikirlerine ihtiyacım yok,seni kınayan yalnız ben değilim burada:)Neyseee

bence de orada arabanın yarısına talip olmuşsun
hem maddiyatçısın, hem de saygısız
sevgiline kullandığın hakaretler ne kadar çirkin
pardon eski sevgilin

Hıhı evet yaa muhtacım ya ben o burnu kalkık insanların parasına yarısına talip oldum şekerim:)Bugün arayıp sorucam hatta ne zaman alıyoruz benim üstüme yapın diye:)Tanımadığınız insanlara yafta yapıştırmak en BASITi.Kolay gelsin:)

Ya neden öyle yaptı bilmiyorum aslında.Arabalara karşı bi zafiyeti var biliyorum,ayrıca bayanlar trafikte zor duruma düşürülüyor.Normalde kendi arabamı bile kullanmamı istemiyor,yatıyor araba anlayacağın.Hiç kıyamazdı bana hep sorardı bi ihtiyacın var mı diye yok derdim hep.Kendim alırdım ihtiyaçlarımı,öyle düşündürmedim yani hiç.Kendi ailesi gibi yüzsüzlük yapıp da sıralamadım isteklerimi,ki söylenmez zaten evli olsak bile.Ne kadar ayıp olur.Hani derler ya söz insanı vezir de eder rezil de diye.Yanlış anlaşılma oldu yani.Neyse hayırlısı ya ne diyeyim.

Ayy çok mutlu oldum canım çok sağol yaa:)Rahatladım resmen Senin fikirlerine ihtiyacım yok,seni kınayan yalnız ben değilim burada:)Neyseee

özel mesajla sana "sen ona bakma cnımmm,pea hep bööle yapıyo,çok uyus bişi, takma sen, ne maddiyatçsııı,şaka yapmışsın iştee"
diyenler mi kınıyo beni...ayyy çok üzülürüm ama senin gözündeki yerim çok önemliuyuyamam sonra

niye istediği cevabı alamayan kişiler direkt böyle yapıyo acaba?pışpışlanmak için konu açıyosunuz,ama herkes aynı fikirde olmayabilir değilmi?pışpışlamak zorundamıyım?gerçek düşüncem bu benim mad-di-yat-çı-sın:)

kendi ırıbımı bile kullanmamı istemiyor verilmek istenen mesaj ne bu cümlede?(binim arabam var,onun parasına muhtaç diilim ki ben) kaynak: bi üst mesaj

Son düzenleme:

Sen yalnız kalmışsın belli:)Yalnızlık canını sıkmış gelip burada saldırıyorsun insanlara:)

Aahh aaah.. Bakmayın mesaj sayımın az olduğuna ben kk yı üniversite 3ten beri takip ederim yani sessiz takipçilerdenim. O zamanlar daha bi anlayışlıydı herkes sanki, kelimler dahah bir özenli seçilirdi şinmdi ise çoğu konuda polemikler yaşanıyor ne üzücü..

Güzel arakadaşım ben senin demek istediklerini anladım, sıkma canını.. Sevgilin ayıp etmiş hemde laptopu vermemekle çok daha büyük ayıp etmiş senide tebrik ediyorum ayrıca. Gururlu insanları çok takdir ederim dilerim sorunu çözersiniz mutluluklar dilerim..

Daha araba alınmadan yaptığına bak , arabası olsa selam da vermez herhalde toz konmasın arabaya diye

Kendisi maddiyatçı bence.. Hemen ciddiye alıp size ortak sandığına göre..

Siz doğru olanı yapmışsınız, çok çirkin bi suçlama bu.

üslupunuz hiç hoşuma gitmedi..
insanları sırf eliştirmek için birşeyler lütfen yazmayın..(yazı kirliliği)
elbette sizi eleştirmek bana düşmez..ama bu konunun takipçisiyim.(ve yazdıklarınızla kirli bir görüntü veriyorsunuz ortama)
eleştirirsiniz elbette ama size düşen oranda eleştirirsiniz haddinizi aşmadan..

pea
arkadaşım özel mesaj atmışsın mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum.
ben kımsenin yandaşı falan değilim.böyle değerlendirmen çok yanlış..
ve surekli mesajlarında igneleyici ve kışkırtıcı cümleler kullanıyorsun.
benim niyetim senle kavga etmek değil..sadece uslubunun yanlış olduğunu söylemek..

saygılarımla...

Bana da, "yarısını say isteğime" biraz tuhaf geldi.
Maddiyat anlamında değil ama, anlamsız geldi yani .
Keşke, "hiçbir şey istemem" deyip çekilseydin.

Veeee Bütün yorumları okudum, üstüne gelen bir yorum göremedim. Bir kişi haricinde.
Fazla hassassın herhalde.
Fotosentezin seviyeli yorumuna verdiğin cevap ; "saçma sapan fikirlerinize ihtiyacım yok" .
Seni "komik" ilan eden bir bayana sinirlenmişsin sonra.
Sen birini "saçma sapan" ilan ederken, niye seviyeyi düşünmedin ?
Komik diye itham edildiğinde mi aklına geldi , seviye?
Buraya yorum yapan kimse, senin istediğin cevapları vermek zorunda değil.
Herkes kendi düşüncesini belirtir.
Senin düşüncene uymayan düşünce, "saçma sapansa" , bir daha konu açma buraya .
Allah Allah ...

Son düzenleme:
seviyeden bahsedilecekse, önce bi insana öküz lafı yakıştırılmamalı.

bence, abisiyle geçen konuda sevgilin abisine mahcup olmuştur, haklıdır.

benim erkek arkadaşım, abime böyle bişey söylese ben de utanırım. ( şaka olarak da söylense )

maddiyatçı mısın değil misin bilmem, ama öyle hissettirmişsin.

laptop olayında cimriliğinden değil de, belki açık resim falan varsa ondan vermek istememiştir.

o kadar da ' öküz' değildir herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…