- Konu Sahibi superherogirl
-
biz sokak kızımızki sevgilimiz arabasının arkasına bağlayacak sürüyecek 4 teker için bunlara katlanacağız. sınırı fazla aşmışsınız bayan. açmıyız açıktamıyız 4 teker değil son model olsa ne olur eski olsa ne olur. herşeyden önce bu forumdaki bayanların çoğu çalışan ve kendişne yeten bununlada kalmayıp ailelerine evlerine yeten kadınlardır. (hem maddi hem manevi) bazı konularda elbette bir taş üzerine bir taş koymyı fazla şeyler alıp yaşamayı isteriz ama gururmuzu onurumuzu yerlerde sürükleyerek te ortaya atmayız kendimizi. çevrenizde böyleleri çok olacak ki bunları yazmışsınız.
Arkadasin bahsettigi siddet gordukleri halde, aldatildiklarini bildikleri halde ayrilmayip devam ettiren kisiler.
Yani neyapayim cok seviyorum, ayrilirsam ölürüm üzüntüden diyenler var onlari
kasdetmis.
Nereye cekmissiniz arkadasin dediklerini!!!
Ahh ah herşey yolunda gidiyor derken...Abisi,ablası falan oturuyorduk sevgilimle.Abisinin maddi durumu çok çok iyi.Ablasının küçük kızı sevgilimin abisinden Ipad istedi karne hediyesi olarak.Sevgilimin de uzun zamandır almak istediği yüksek model bir araba vardı.Sevgilimin abisi yeğenim Ipad istiyor,sevgilin bilmem ne marka araba istiyor sen ne istersin diye sordu bana şaka yollu.Birşey istemem abi,kardeşine alacağın arabanın yarısını say isteğime dedim.Sevgilim hıı oldu dedi.Ben de bozuldum,başka odaya geçtim.Eve gelince neden bozdun beni abinin yanında dedim.Arabanın yarısını neden istiyorsun birşey istemiyorum teşekkür ederim deseydin dedi.Sözümü kestin kesmeseydin birşey istemiyorum abi kardeşine alacağın arabanın yarısını say isteğime diyecektim dedim.Sonra sen de o arabayı ikimiz kullanırız diyecektin demi dedi.Sinirlendim ben yüzsüz değilim abinden neden birşey isteyeyim ki dedim.Lafımı kesmeseydin duyardın dedim.Neymiş ben maddiyatçıymışım yarısını istermişim arabanın.Gerizekalı manyak lafımı kesmeseydin duyacaktın ben birşey istemem arabanın yarısını say isteğim olarak diyecektim.Anlamıyor beyinsiz!Ben maddiyatçıymışım ben.Aldığı tek gülle,küçük bi gülümsemesiyle mutlu olan benim ben.Çok kırıldım ayrıldım.Haketmedim ben bu kötü sıfatı yaa Allah kahretsin kahretsin işte yaaa...
Ahh ah herşey yolunda gidiyor derken...Abisi,ablası falan oturuyorduk sevgilimle.Abisinin maddi durumu çok çok iyi.Ablasının küçük kızı sevgilimin abisinden Ipad istedi karne hediyesi olarak.Sevgilimin de uzun zamandır almak istediği yüksek model bir araba vardı.Sevgilimin abisi yeğenim Ipad istiyor,sevgilin bilmem ne marka araba istiyor sen ne istersin diye sordu bana şaka yollu.Birşey istemem abi,kardeşine alacağın arabanın yarısını say isteğime dedim.Sevgilim hıı oldu dedi.Ben de bozuldum,başka odaya geçtim.Eve gelince neden bozdun beni abinin yanında dedim.Arabanın yarısını neden istiyorsun birşey istemiyorum teşekkür ederim deseydin dedi.Sözümü kestin kesmeseydin birşey istemiyorum abi kardeşine alacağın arabanın yarısını say isteğime diyecektim dedim.Sonra sen de o arabayı ikimiz kullanırız diyecektin demi dedi.Sinirlendim ben yüzsüz değilim abinden neden birşey isteyeyim ki dedim.Lafımı kesmeseydin duyardın dedim.Neymiş ben maddiyatçıymışım yarısını istermişim arabanın.Gerizekalı manyak lafımı kesmeseydin duyacaktın ben birşey istemem arabanın yarısını say isteğim olarak diyecektim.Anlamıyor beyinsiz!Ben maddiyatçıymışım ben.Aldığı tek gülle,küçük bi gülümsemesiyle mutlu olan benim ben.Çok kırıldım ayrıldım.Haketmedim ben bu kötü sıfatı yaa Allah kahretsin kahretsin işte yaaa...
çok bozuldum ya,pis laf sokmuşsun:)ısrarcıyım komik kızsın...konu açıyosun,yorum yapıyoruz,istediğin yorum olunca,"ay saol bebeim,aynennn maddiyatçı diılım beeeaan",istemediğin yorum olunca "seviyesislik yapman"
napalım hayatım?
"ay gerçekten sevgilin ayıp etmiş,sen tabiki abisine arabanın yarısını da bana say diebilicaksın,ne münasbet,sevgilin o senın,hem de çok iyi işi arabası olduğunu her fırsatta dile getırdığın bir sevgılı,sonuna kadar nasiplenmelisin herşeyından"
mutlu oldunmu canım:)seviyeliyim dimi artık?
bence de orada arabanın yarısına talip olmuşsun
hem maddiyatçısın, hem de saygısız
sevgiline kullandığın hakaretler ne kadar çirkin
pardon eski sevgilin
ayrılmakla gayettt güzel yapmışsın canım.sevgilin asıl ac gözlü olan aslında bütün insanlar maddiyatcıdır bunda yanlıs bişey yok ac gözlü olmak baska bişey ama.her insan geleceğini düşünerek maddiyatcıdır heralde bu da normal.sevgilin seni gercekten sevmiyormus.sevseydi benim olan senindir tabiki de benim olan her seyden sende yararlanacaksın derdi.iyi yappmışsın boşver.Allah hayırlısını versin zengin olsa neye yarar yedirmedikten sonra. az olan paylasır, cok olur zırnık göstermez zaten öyle öyle zengin oluyorlar ya.
Ayy çok mutlu oldum canım çok sağol yaa:)Rahatladım resmenSenin fikirlerine ihtiyacım yok,seni kınayan yalnız ben değilim burada:)Neyseee
özel mesajla sana "sen ona bakma cnımmm,pea hep bööle yapıyo,çok uyus bişi, takma sen, ne maddiyatçsııı,şaka yapmışsın iştee"
diyenler mi kınıyo beni...ayyy çok üzülürüm ama senin gözündeki yerim çok önemliuyuyamam sonra
niye istediği cevabı alamayan kişiler direkt böyle yapıyo acaba?pışpışlanmak için konu açıyosunuz,ama herkes aynı fikirde olmayabilir değilmi?pışpışlamak zorundamıyım?gerçek düşüncem bu benim mad-di-yat-çı-sın:)
kendi ırıbımı bile kullanmamı istemiyorverilmek istenen mesaj ne bu cümlede?(binim arabam var,onun parasına muhtaç diilim ki ben) kaynak: bi üst mesaj
özel mesajla sana "sen ona bakma cnımmm,pea hep bööle yapıyo,çok uyus bişi, takma sen, ne maddiyatçsııı,şaka yapmışsın iştee"
diyenler mi kınıyo beni...ayyy çok üzülürüm ama senin gözündeki yerim çok önemliuyuyamam sonra
niye istediği cevabı alamayan kişiler direkt böyle yapıyo acaba?pışpışlanmak için konu açıyosunuz,ama herkes aynı fikirde olmayabilir değilmi?pışpışlamak zorundamıyım?gerçek düşüncem bu benim mad-di-yat-çı-sın:)
kendi ırıbımı bile kullanmamı istemiyorverilmek istenen mesaj ne bu cümlede?(binim arabam var,onun parasına muhtaç diilim ki ben) kaynak: bi üst mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?