Madem çalışmıyorsun niye okudun

Belli ki okunmadığı için kendini kötü hissediyor ama bu psikolojik olarak bi kamuflaj yöntemidir.
Ama ben de kimsenin psikolojisini düzeltmek için dogmadim bir iki üç sonra kibar ve sakince lafımı söylerim hiç bir şey olmamış gibi devam ederim

Eşi yokken gidersiniz ,kuzen sizin ne işiniz var eşiyle ,
Keyfim benim diyin yapıştırın cevabı,cahille evlenmemek için okudum diyin

Bir daha söylerse okumasam senin gibi her şeyin para için yapıldığını sanardım, keşke sende okusaydın da aradaki farkı anlasaydın derdim.

Bozulursa bozulsun, insanlar yıllarca emek veriyor ya atanamıyor ya iş bulamıyor yada asgari ücret karşılığında sömürülme teklifi alıyorlar. Hadsizce sizi küçümsemesine izin vermeyin, belki siz tersleyince o sizden kaçar artık.

Haklısınız, üniversite sırasında ve sonrasında çok fazla kursa gittim, çok fazla ülke gezdim gezmeye de devam ediyorum. 2 yabancı dilim var. Yüksek lisansa hazırlanıyorum. Evet, çok haklısınız; lisans tek başına bir anlam ifade etmez ama üstüne birşeyler katmak için gerekli vizyonu elde edebilmeyi sağlar.
Ozellikle esleri ile kafa yapilari uymayanlar demissiniz o yuzden bir sey diyemiyorum cunku boyle bir sorunum yok.

Herkesin karakteri, evliligi, beklentileri farklidir sonucta bunlari esinizle konuabilirisiniz.iletisim belki bir seyleri degistirir.

Kaile bile almayın.Ağzı olan konuşuyor.

Bunun senin icin bir tercih oldugunu, kendisinin de farkli bir yol tercih ettigini her iki tercihinde elestirilecek noktasi olmadigini soylemelisin.

kuzeninizle konuşun, uygun bir dille anlatın bu durumdan rahatsız olduğunuzu böyle devam ederse artık onlara gitmeyeceğinizi söylerseniz olayın ciddiyetini belki anlar

Bir daha "eee sen niye okudun "diye sorarsa "etrafımdakilere böyle aptal saptal sorular sormamak için okudum "de herşey para değil kültür mesela de okuyan birinin 10 katı maaş da alsan asla o kafada olamazsın sen de aslında bunları sana uzunn uzun anlatırım ama anlamazsın" de bunlarıda hiç sinirlenmeden gülümseyerek söyle sonrada kuzenine dön farklı bi konu aç

bir gün köpekler bir yarış düzenlemiş çita ile yarışacaklarmış tutturmuşlar biz daha hızlı koşuyoruz diye ,neyse efenim yarış düdüğü çalmış köpekler yardırmış koşuyor o da ne çita yerinden kımıldamıyor,eee hadi koşsana çita bak köpekler yarışı btirecek diyorlar,çitadan cevap geliyor...

şu an kendimi size kanıtlamaya çalışmak kendime yaptığım bir hakaret olur..
bazen kendini ifade etmene gerek yoktur kendine olan saygını korumak için..
saygılarımla..

Bu cumleyi neredeyse her gun cevremdeki bir suru insandan duyuyorum. Ama bana bunu soyleyenler giciklik olsun diye degil gercekten uzuldukleri icin soyluyorlar. Universiteyi bitirdigim ulkede yasasaydim coktan baslamistim meslegimi icra etmeye. Ama turkiyeye yerlestim onume bir suru sinav cikardilar. Saliverdim yillarca. Ama aklim basima geldi benim. Madem o kadar emek verdim madem beni ben yapan seylerden biride benim uzmanlik alanim bende pesinden gidecegim. Emeklerimin ve kapasitemin heba olmasina izin vermeyecegim. Sizin calisip calismamaniz sizin karariniz tabiki ama hem kendinizi daha iyi hissetmeniz acisindan hemde boyle dangalozlarin agzina malzeme olmamak icin egitiminizle ilgili birseyler yapmaya calisin. Bunun para kazanip kazanmamakla alakasi yok kisinin kendini daha verimli hissetmesiyle alakali daha daha cok.

Bence ne tak ne de cevap ver, lüzumsuzun teki.
Güvenlik görevlisi olduğuna göre eşi vardiyalıdır büyük ihtimalle.
Kuzenine söyle, eşi yokken görüşün.

Eşi orada olduğu zamanlar değilde eşi yokken ziyaret ederdim. Eğer eşi ile aranız bozulursa, bu kuzeninizle olan ilişkinizi de etkileyecektir. Boş verin. Eşi yokken buluşun kuzeninizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…