Hemen iptal ettirdik harcamalar yapılırken eşime bildirim gitmiş o bana ulaşana kadar harcamışlar zaten ben kullandım sanmış önce neyseki daha fazla harcamadan kapattık peki internetten alışverişi yaptıysa onuda ıspatlayabilirmiyizBenim bildiğim ispat ederseniz iptal edilebiliyor.
Ödemek zorunda kalmayacağınızı düşünüyorum.
Neden hemen iptal ettirmediniz Kartı?
Kart bilgilerini paylaşmayız kimseyle ama eşim internetten yapar alışverişNerden yapılmış muhtemelen bilgi vardır. Kart bilgilerini kiminle paylaştınız? Dolandırıcılık resmen bu.
bili$im suçlari bilur ehrhalde bunu kimin nasil yaptigniKart bilgilerini paylaşmayız kimseyle ama eşim internetten yapar alışveriş
Ben bilmiyorum eşim biliyodur .Çok geçmiş olsun kesinşikle peşine düşüp savcılığa gidin.bir de hangi siteden oldu bilgilendirir misini? Ben de internetten bazen alışveriş yapıyprum en azından o sitelerden yapmayız
Sitenin mğşteri hizmetlerine mail attırın alışveriş yapıldığına dairHemen iptal ettirdik harcamalar yapılırken eşime bildirim gitmiş o bana ulaşana kadar harcamışlar zaten ben kullandım sanmış önce neyseki daha fazla harcamadan kapattık peki internetten alışverişi yaptıysa onuda ıspatlayabilirmiyiz
Önce hangi site olduğunu öğrenmek lazım iki harcamada internet faturası bir alış veriş varSitenin mğşteri hizmetlerine mail attırın alışveriş yapıldığına dair
Ah şimdi anladım mesela site yerine şöyle yazıyor demi Kalem Bilmemne hizmetleri adına kesilmiş fatura.Onu bi nete yazsanjz çıkabilir aslında.brn mesela recete.com diye bi siteden alışveriş yapınca faturası Çevre Bilmemne Hizmetleri A.Ş. Diye çıkkıyorÖnce hangi site olduğunu öğrenmek lazım iki harcamada internet faturası bir alış veriş var
Yok bankamatikten çekilmemiş fatura ödenmiş iki tane birde 8€ bişey alınmışİspatlayabilirsiniz alışveriş yapılan bilgisayarın ıp numarasını tespit ederler o saatler de o bilgisayarda olmadığınızı kanıtlarsınız eğer bankamatikten para çekildiyse de bankamatik kamerasından kimin çektiği anlaşılır.
Evet olabilir ama inan ben bakamadım kart eşimin adına ben kullanıyodum bilgiler ona geliyo sinirlendi canı çok sıkkın durumlarda malum.Ah şimdi anladım mesela site yerine şöyle yazıyor demi Kalem Bilmemne hizmetleri adına kesilmiş fatura.Onu bi nete yazsanjz çıkabilir aslında.brn mesela recete.com diye bi siteden alışveriş yapınca faturası Çevre Bilmemne Hizmetleri A.Ş. Diye çıkkıyor
Bankanızı arayıp Konuşun derim.Hemen iptal ettirdik harcamalar yapılırken eşime bildirim gitmiş o bana ulaşana kadar harcamışlar zaten ben kullandım sanmış önce neyseki daha fazla harcamadan kapattık peki internetten alışverişi yaptıysa onuda ıspatlayabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?