Mahalleyi birbirine kattılar...

Malesef en büyük hatayı yaptım bide diyo ki istemesende ben oğlumdan torunundan vazgeçmem hem beddualar hakaretler ediyo hemde böyle diyo bir saat dışarda kendini yerlere attı neler neler diyerek çoğunu anlamadim utanmaz utanmaz bagiriyodu

Yani başta beni istememişlerdi ama eşim kendi yaptı herseyini filan evlendik. Beni de evimizde kalmak için oğlumla birlikte annesigile gitsin biz kalalım diyince ben telefonlarını filan acmiyodum ondan sonra patlak verdi
Anladım şimdi sizin sevginize saygı duysalardı eminim sizde boyle davranmazdınız onların sinirleri bence tamamen oğullarına ama kabak size patlamış allah kolaylık versin

Anladım şimdi sizin sevginize saygı duysalardı eminim sizde boyle davranmazdınız onların sinirleri bence tamamen oğullarına ama kabak size patlamış allah kolaylık versin
Evet söyledim bana en basta güzel yaklaşsalardı ben ona göre davranırdım onca şeye rağmen yine saygı gösterdim ama neler neler yaptılar amin inşallah

O bedduayı edemez insan. Bakın hakaret demiyorum; manyağa bağlar ok hakaret küfür yardırır bir yere kadar anlarım ciddiyim; zaman, özür ve gayretleri ile geri dönüşü sağlanabilir. Ama o bedduayı ancak kalbi bk biri yapabilir anlatabiliyor muyum? Size söver de torununa, o masum yavrucağa tek kötü söz edemez. Bunu edebilen biri de bitmiştir arkadaşım.

Neyse, elinizde kalanlara yoğunlaşın; el öptünüz diye eskisi gibi olacak değilsiniz. Bir şey diyecek olurlarsa "Annemin hatırına öptüm elinizi, yoksa değil dudağımı sürmek, tükürmem bile" dersiniz kestirir atarsınız, görüşmezsiniz. Dönüşü olmayan bir yol değil yani.

Madem esin seni destekliyor neden birde aşağı inip insanlara açıklama yaptınız? Soğuk kanlı olun birak yerde tepinirken sinsi bir gülücük atkı komik durumda olduğunu anlasin .birde kendiniz hastanelik olmussunuz kimin için acaba? Nekadar unutmadığını takmadigini görürlerse daha çok delirirler bırak kendi b...larında boğulsunlar.

Işte inmek zorunda kaldım öyle bi bagiriyolardi ki ve herkese bunlar bizi eve almıyor biz nerden geldik kapida kaldik diye iftira atiyolardi resmen amaclari bizi rezil etmekmis gerçektende çok komik hiçbirşeyi cikmadi kadının benden sağlam zaten yerlere atarken onun yanına gitmedim bile .ben çok strese girdim onların yüzünden bu hale geldim haklısınız hele bi hiç bişey olmamış gıbı arasınlar ozaman sayacağım bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…