- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Sagolun hiç zerre utanmaları yok zaten dün bile o kadar olaydan sonra hiç bişey olmamış gibi konuştular ya herşey beklenir böyle insanlardanBen okurken benim kalp atışım bile değişti sizin değişmesi çok normal.Allah yardımcınız olsun. Ben olsam bı daha gorusmezdim
Malesef bana da kafayı yedirdiler aklıma geldikçe elim ayağım titriyo nasıl yaptım o adamın üzerime yurumesine annesinin beddua ede ede kendini yerlere atmasına rağmen ellerini öptüm okadar pişmanım ki çok bunaldım...Yuhh ya bu ne ya karı koca kafayı yemişler..
Keşke şimdi bile kızıyorum anneme o adamın bagira bagira üzerime yürümesine ragmen ellerini öptüysem tepemize çıksınlar artık dedim hala elim ayağım titriyor 25 yaşındayım ama bunların yaşattığı stresle yüksek tansiyon hastası oldumKeşke o bağırma anına denk gelselerdi..
Keşke şimdi bile kızıyorum anneme o adamın bagira bagira üzerime yürümesine ragmen ellerini öptüysem tepemize çıksınlar artık dedim hala elim ayağım titriyor 25 yaşındayım ama bunların yaşattığı stresle yüksek tansiyon hastası oldum
Sagolun en iyisi öyle yapmak bırakırlarsa tabiEvladım yapacağın tek şey,bu insanlarla olan selamı kesmek bu kadar..
Görüşmeyi kes..
Sagolun en iyisi öyle yapmak bırakırlarsa tabi
Annenizin ne kuvvetli hatrı varmış evladınıza bedddua eden kadının elini öp deyince öpüp sonra pişman olmuşsunuz. Siz böyle ılımlı yollayınca onlar tekrar ayılıp bayılır artıkKızlar ben önceden de konu açmıştım kayınvalide kayınpeder görünce ile ilgili sorunları en son ben uzak kalma kararı almıştım. Çok uzun oldu ama lütfen okuyun
Özet gecmek isterdim ama önceki konularımı okursanız anlarsınız neden uzak kalmak istedigimi buraya linkini bırakırdım ama nasıl yapılır bilmiyorum.
Biz konuşmuyoduk eşim de bende ben telefonları acmiyodum. eşim açma bir süre demişti çünkü aradıklarında devamlı aramızı bozmaya çalışmalar ve hakaret etme boyutuna geliyodu. Dün kapıya dayandılar torunumuzu gorecegiz diye(ama amaclari o degil buraya gelmek icin biz gelelim ozaman annesigilde kalsin oda ogluyla demislikleri var yani torun umurlarında degil)eşim kızdı başta neden mesaj atmadınız her zaman atardınız diye sonra gelin görün madem dedi ama onlar çıkmak istemediler aşağı indir görelim dediler bende madem beni görmek istemiyorlar tamam görür görsünler dedim yine ıyi yaklaştım.
Eşim indi bi kaç dk sonra bağırış çağırış ortalik yikiliyodu basta anlamadim evimizin yonu arka tarafa baktigi icin sonra hemen indim başlarına millet toplanmış annesi kendini yerlere atıyo beddualar ediyo sizin de oğlunuz var Allah ondan çıkarsın diye ve daha neler neler. Babası eşime şerefsiz ve daha ağza alınmayacak hakaretler ediyo
Sonra babası beni gördü baktim kucağında oğlum var almak için yürürken o bağıra bağıra üzerime yürüdü o an kafayı yedim bağırdım ver oğlumu diye başta çekti vermedi sonra tekrar bağırınca verdi eşimde hemen geldi babasına kızdı sen nasıl bagiriyosun diye bebegim okadar korkmuski sesi çıkamadı hiç daha 3 aylik.
Sonra bu bayağ sürdü annesine diyoruz çıkalım yukarda konuşalım biz size çıkın dedik diye yok kendini yerden yere atıyo bizi almıyorlar eve diye ,bizde millete açıklamaya çalışıyoruz biz çıkın dedik ama çıkmadılar diye.
Sonra baktım bu kalkmiyo yerden hala bayilmalar ayilmalar ambulans çağırıldı hemşire baktı kalbinde tansiyonunda bi sıkıntı yok ama gitmek istiyosan yine götürelim dedi yani yalandan yapmış her şeyi resmen hastahanede tum tahlilleri yapmışlar hiç bi sorun çıkmamış .
Sonra gittiler hastaneye yine eşim yanlarında oldu geldiler hiç bişey olmamış gibi .
ben artık dayanamadım tansiyonum yükselmiş kalp çarpıntısı başladı acile gittim iğne vurdular kalp grafiğinde kalp atışlarım düzensiz çıkmış birde bebeğimi emziriyorum bu stresle ua kesilirse diye korkuyorum.
Neyse eve geçtik hastahaneden annemde vardı hiç bişey yokmuş gibi davrandılar ozur dilediler o kadar hakarete bedduaya ragman ben sinirlendim konuşmak istemiyorum dedim ancak annem benim hatrima konuş dedi
diyorlarki bugünün üzerine çizik atalım hiç bişey yokmuş gibi ıyi olalım dediler ee ben nasıl unutuyum bunları giderken de ellerini uzattılar eşim öpmek istemedi benim annem öp dedi sonra bana da dediler bende öptüm o kadar pişmanım ki bizi buraya rezil ettiler ellerini öptüm bide sanki teşekkür eder gibi
napiyim kızlar nolur yardımcı olun uyuyamadım sinirimden yasattiklarindan....
HaklısınızEşine çok iş düşüyor burada.
Doğru diyosunuz düşündükçe kahroluyorum ama inanın iğne etkisindenmiydi kafam resmen uyuşuktu hiçbirşeyi anlamiyodum bile o yüzden bi süre sonra büyük pismanligim başladı keşke bağırıp çağırıp delirseydim de uzak tutsaydimAnnenizin ne kuvvetli hatrı varmış evladınıza bedddua eden kadının elini öp deyince öpüp sonra pişman olmuşsunuz. Siz böyle ılımlı yollayınca onlar tekrar ayılıp bayılır artık
Aynen durmam lazım biraz önce bebegim uykudayken birden korkarak ağlamaya başladı ilk defa boyle bisey oldu dünkü o bagirmalardan etkilendi mi bilmiyorum bu bile benim için bi neden arayıp bende onlara bağırıp çağırmak istiyorum bu nedenden ama işte yine oyun yaparlarAllah sabır versin. Uzak durun bu insanlardan kim ne derse desin kemdinizi yıprattığınızla kalırsınız. Bebeğinizi huzurla büyütün. Esiniz de her şeyin farkında zaten
O arada zımba gibiymişsin hiç bir şey çıkmamış hastanede söylediler deseydin keşkeKızlar ben önceden de konu açmıştım kayınvalide kayınpeder görünce ile ilgili sorunları en son ben uzak kalma kararı almıştım. Çok uzun oldu ama lütfen okuyun
Özet gecmek isterdim ama önceki konularımı okursanız anlarsınız neden uzak kalmak istedigimi buraya linkini bırakırdım ama nasıl yapılır bilmiyorum.
Biz konuşmuyoduk eşim de bende ben telefonları acmiyodum. eşim açma bir süre demişti çünkü aradıklarında devamlı aramızı bozmaya çalışmalar ve hakaret etme boyutuna geliyodu. Dün kapıya dayandılar torunumuzu gorecegiz diye(ama amaclari o degil buraya gelmek icin biz gelelim ozaman annesigilde kalsin oda ogluyla demislikleri var yani torun umurlarında degil)eşim kızdı başta neden mesaj atmadınız her zaman atardınız diye sonra gelin görün madem dedi ama onlar çıkmak istemediler aşağı indir görelim dediler bende madem beni görmek istemiyorlar tamam görür görsünler dedim yine ıyi yaklaştım.
Eşim indi bi kaç dk sonra bağırış çağırış ortalik yikiliyodu basta anlamadim evimizin yonu arka tarafa baktigi icin sonra hemen indim başlarına millet toplanmış annesi kendini yerlere atıyo beddualar ediyo sizin de oğlunuz var Allah ondan çıkarsın diye ve daha neler neler. Babası eşime şerefsiz ve daha ağza alınmayacak hakaretler ediyo
Sonra babası beni gördü baktim kucağında oğlum var almak için yürürken o bağıra bağıra üzerime yürüdü o an kafayı yedim bağırdım ver oğlumu diye başta çekti vermedi sonra tekrar bağırınca verdi eşimde hemen geldi babasına kızdı sen nasıl bagiriyosun diye bebegim okadar korkmuski sesi çıkamadı hiç daha 3 aylik.
Sonra bu bayağ sürdü annesine diyoruz çıkalım yukarda konuşalım biz size çıkın dedik diye yok kendini yerden yere atıyo bizi almıyorlar eve diye ,bizde millete açıklamaya çalışıyoruz biz çıkın dedik ama çıkmadılar diye.
Sonra baktım bu kalkmiyo yerden hala bayilmalar ayilmalar ambulans çağırıldı hemşire baktı kalbinde tansiyonunda bi sıkıntı yok ama gitmek istiyosan yine götürelim dedi yani yalandan yapmış her şeyi resmen hastahanede tum tahlilleri yapmışlar hiç bi sorun çıkmamış .
Sonra gittiler hastaneye yine eşim yanlarında oldu geldiler hiç bişey olmamış gibi .
ben artık dayanamadım tansiyonum yükselmiş kalp çarpıntısı başladı acile gittim iğne vurdular kalp grafiğinde kalp atışlarım düzensiz çıkmış birde bebeğimi emziriyorum bu stresle ua kesilirse diye korkuyorum.
Neyse eve geçtik hastahaneden annemde vardı hiç bişey yokmuş gibi davrandılar ozur dilediler o kadar hakarete bedduaya ragman ben sinirlendim konuşmak istemiyorum dedim ancak annem benim hatrima konuş dedi
diyorlarki bugünün üzerine çizik atalım hiç bişey yokmuş gibi ıyi olalım dediler ee ben nasıl unutuyum bunları giderken de ellerini uzattılar eşim öpmek istemedi benim annem öp dedi sonra bana da dediler bende öptüm o kadar pişmanım ki bizi buraya rezil ettiler ellerini öptüm bide sanki teşekkür eder gibi
napiyim kızlar nolur yardımcı olun uyuyamadım sinirimden yasattiklarindan....
Vallahi sizde onları rezil edin o zaman terbiyesiz cahillerEvet düşündük taşınacağız da başka yere eşim adresi vermeyelim dedi ama annemlerin evini biliyolar eşimin işini biliyolar yine rezil ederler
Bende çok kızgınım hala keşke dinlemeseydimAnnenize çok kızdım.
Eşimde istemiyo çünkü onu da rezil ettiler polis geldi benim eşimde polis babası diyo ki polislere bu da polis ama şerefsizin teki insan oğluna öyle der mi kimse içimizde yaşadığımızı bilmiyo ki herkes bizi kötü evlat kötü gelim yaptiRezalet. Tamamen görüşmeyi kesin. Eşinizle uygun bir dille konuşun. Sokakta kendini yerden yere atıp bayılmak da neyin nesi?
Evet malesef ama yine saygılı davrandım o kadar pisliklerine rağmen sustum en son ki bu görünce olayından sonra acmiyodum telefonlarını o yüzden de bu olayı çıkardılar.keske deseydi de şimdi bu pişmanlığı yaşamasaydım kesinlikle diyeceğim buna da tamam diyip geçersem tepemize çıksınlar hakediyorumdurEski konularınızı okudum da durum felaket. Bu insanların yüzüne bakmamanız lazım asıl. Resmen üstünüzde hakimiyet kurmaya çalışıyorlar. Torun falan işin bahanesi.
Anneniz neden size baskı yapıyor ki? Asıl sizi koruması "kızımı sokakta bulmadım ben onun evinde ona efelik yapamazsınız çocuklara huzur verin. Torun falan umurunuzda değil sizin" demesi lazımdı..
Nitekim bebeğe rağmen kıyameti koparmış reziller.
Hadi boş bulunup el öptünüz ama etkili bir konuşma yapmanız lazım telefon açıp. "Bundan sonra hiç de öyle iyi falan olmayacak. Çok fazla şeyi tükettiniz siz. Annemin baskısıyla elinizi öptüm ama bizi rezil ettiniz herkese. Bir süre hiç görüşmeyelim en iyisi bu" deyin..
Aynen öyle ya ben gitmedim tabi onlarla hastaneye zorla kendini götürdü hiçbirşeyin yok kendini bırakıp duruyosun demişler. Ben fenalastim tansiyonum 14.8 olmuş kalp grafisi filan çektiler düzensiz çıktı keşke ben atsaymışım kendimi yerlere .o kadar pişmanım ki o iğnenin uyusukluguyla mi nedir sonradan kafam yerine geldiO arada zımba gibiymişsin hiç bir şey çıkmamış hastanede söylediler deseydin keşke
o cahillere ödül verir gibi bir el öpmüşsün yaptıkları rezilliğe cevap olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?