Mahalleyi birbirine kattılar...

Eşinizin doğu görevi çıktı mı
Ben olsam tayin ister yçtayin yerimide kimseye söyletmwzdim
Ne yüzle torun görmek istiyorsunuz
Beddua ettiğiniz torunu mu görmek istiyorsunuz der
Bir daha kapıma gelirlerse kafalarından aşağı bulaşık suyu dökeceğim söylerdim

Valla eğer barıştık neden böyle yapıyorsunuz derlerse bizi mahalleye rezil ettiniz durup durup sizi sorup nasıl insanlar bunlar diyorlarmış bizi konu komşuya rezil ettiniz deyin çekilin.

Dogru ya bu kadar ustumuze gelirlerse bende gidiyim anlatiyim zaten orda millete laf soz olur diye etraflarından çekiniyorlar
Bu hikayede en çok kızdığım kişi anneniz
Basbayağı sizi paspas yapmış karşı tarafa hemde yzde yüz haklı olduğun konuda

Ben olsam sülalendeki en dedikoducu kişiyi bulur ne yaptılarsa anlatırdım

Tercih yapmistik ama esim dilekce vermisti burda kalmak icin 1 sene daha kalacagiz o yuzden ya aslinda herseyi yapacagim ama kadin oyle bi tuhafki kendini yerlere atiyo hemen bisey soyleyince herkese rezil ediyo

Evet buyukler ya ne halt ederlerse etsin yine ezilen ben oluyum . Baktım eğer zorlarlarsa aynısını ben gidip onun mahallesinde yapıyım görsünler nasıl rezil ediliyormuş eninde sonunda bi cinnet geçireceğim sanırım

Rezil olduk kimse bizimle görüşmüyor sizin yüzünüzden biz sizinle görüşmek istemiyoruz deyin. Kapıya mı geliyorlar açmayın aşağı da inmeyin. Kendi kendilerine bayılsınlar
Evet keşke inmeseydi eşim manyak kadın normal arabada oturuyomus eşimi görür görmez başlamış yaygaraya kucağında küçücük bebek var ya.zaten taşınacağız yakında burdan ettikleri beddua dönüp dolaşıp kendilerini bulur insallah

Eşiniz de hata yapmış. Çocuk kucakta sokakta ya da arabada çocuk mu sevdirilir? Çağırmışsınız gelmemiş. İkna etmeyeceksiniz. Evinize çıkacaksınız

Siz sakın böyle bir şey yapmayın bunların yaptığı gibi. Eşinizin gözünde değeriniz düşer . Size tavsiyem görüşmeyin. Neden görüşmüyorsun diye sorarsa bir aile büyüğü o taraftan, herşeyi anlatın o zaman rezil olurlar. Ayrıca annenize de çok kızdım. Nasıl elini öp der bu çirkefliklere rağmen? Siz nasıl dinlersiniz? Sizin ailevi işlerinize müdahale etmemeli diyeceğim ama böyle müdahale etmemeliydi sizi savunmalıydı

Söyleyin bnu ilk telefon görüşmesinde. Ve bir daha asla yüz yüze görüşmeyin. Ararlarsa açmayın. Kapıya vursunlar isterlerse açmayın. Ama eşinizin de bu konuda yanınızda olması lazım
O zaten çok kötü oldu neler neler dediler bitti demişti babası elini uzattı öpmüyordu onuda zorla opturduler çok kırıldı çünkü

Eşiniz de hata yapmış. Çocuk kucakta sokakta ya da arabada çocuk mu sevdirilir? Çağırmışsınız gelmemiş. İkna etmeyeceksiniz. Evinize çıkacaksınız
Işte gerçekten bilemedim eşim çağırdı yukarı gelin diye babası da annen ıyi degil çıkamaz 5 dk getir dedi bende gotur beni görmek istemiyorlar zaten dedim götürdü ama bilerek yapmışlar bunu

O bu yaygara da görmemişti yoldaydı geliyodu yetişemedi bunlar hastaneden döndüğünde yanımızdaydı özür filan dilediklerini görünce de öyle konuştu bende keşke sende o ara yanımızda olsaydın böyle bişey istemeseydin dedim ama geçti kafam yerinde de değildi yani iğne vurdular ben o kalp carpintisiyla kötüydüm bebeğimi emzirdigimi bile söylemeyi unuttum hepsi sonradan aklıma geldi önceden sagdiğim sütleri veriyorum

Dogru ya bu kadar ustumuze gelirlerse bende gidiyim anlatiyim zaten orda millete laf soz olur diye etraflarından çekiniyorlar
Ne torun ne evlat umurlarında.
Amaçları sizi rezil edip huzur bozmakmış.
O yüzden iletişimi tamamen kesin.
Torun umurlarında değil ki hasret çeksinler. O yüzden evladınızı da göstermeyin, birkaç sene.

Allah kimseyi kaynananızın durumuna düşürmesin ya. İnsan torununa beddua ediyorsa daha fazla alçalamazdı sanırım. Ama üzülmeyin belki çok argo olacak ama itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış

Ne torun ne evlat umurlarında.
Amaçları sizi rezil edip huzur bozmakmış.
O yüzden iletişimi tamamen kesin.
Torun umurlarında değil ki hasret çeksinler. O yüzden evladınızı da göstermeyin, birkaç sene.
Aynen öyle bebek kucagindayken akli basında olan.biri bagiramaz bilerek yukarı çıkmamışlar içten pazarlıklı insanlar

Haklısınız bunun daha ötesi yok kesinlikle

Bi de el mi öptünüz?
Feriştahı gelse o eli öptüremezlerdi bana, keşke siz de öpmeseydiniz.
3 aylık bebeğimin yanında, kendini yırtarak bağıracak ayıları aile diye kabul etmem. Ufacık kuzuyu nasıl korkutmuşlardır ve umurlarında da olmamış kendi embesil davalarının(!) derdindeyken.
Hakaret yemeniz bir yana, bir de beddua var ki "Sizin de oğlunuz var, Allah ondan çıkarsın" diye, rezillik ötesi.
Böyle insanları silerim.net
Torun morun da göstermem.

Herkes edebini haddini, ağzının kçının ayarını bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…