Mahcubum, üzgünüm :(

Bence konu fake değil konuyu açan arkadaş bence tam da bu karakterde birisi kocası da pek geniş mezhepliymiş var böyle tipler şahit olmasam inanmazdım

hangi ahlaki değerden bahsediyorsunuz ben anlayamadım,sizin özgürlükten anlayaşınız da yok,özgürlük her istediğinizi yapıp sonrasında eşimi çok seviyorum mu ?eşin seni koruyacağı kadar korumuş zaten ,ama sende düzelme namına birşey görememiş adam daha ne yapsın.

Eşimle ilişki halindeyken gayri ihtiyari eski eşim beni böyle.............. gibi ahlaksızca ve düşüncesizce bir söz sarfettim.

Artık dövmüyor çok sinirlendiğinde saçımı çekiyor veya Boğazımı sıkıyor o kadar.

Bööyle bi değişik bi garip. Ayrıca batı kültüründekiler o ilk paragrafı söyleyecek insanlar olmuyorlar, onun kültürle değil, kişiliğinizle ilişkisi var.

Sizin bu davranışlarınızın adı Özgürlük değil...Ne olduğunu belki başka arkadaşlar söyler.

Nekadar gerçek bilemiyorum konunuz ama eşiniz nasıl sabırlı onu görüyoruz.
Böyle erkekler kalmış dünyada demekki !

Kaç yaşındasınız acaba ?
Benim anlamadığım şey neden üst üste bukadar hata yapıp sanki çok komik ve aşılacak bir durummuş gibi eşinize anlatmaya gereği duydunuz ?
Evi her defasında terkettiniz ,ve geri döndünüz pişmanım diyip tekrar tekrar hata yaptınız.
Bilemiyorum çok çocuksa artık bunu çocuklarda yapmaz artık ama neyse !
Madem eşiniz sizi kabulllenmiş ona layık bir eş olarak başlayabilirsiniz işe
Güvenini kazanın hatalarınızdan ders aldığınızı belirtin

Konunu mu kaybettin yeni üye Çiğdem
Yoksa netten yeni biriyle tanışıp onun yanına mı gittin
Alıntı yaptım konunu kaybettiysen bildirimde gör de bul diye
Başkasına kaçtıysan da uğurlar olsun bi daha dönme

Dinlenip dinlenip dövülcek kadınsın.. ayrıca ne mok konuştuğunu da bilmiyon bi diyosun evliyken başkalarıyla ilişkim oldu en sonda da yazmışın eşimi aldatmadım diye.. bi kadın olarak bu kadarını bana bi adam yapsa gözünün yaşına bakmadan boşardım... gerçekten saçlarınızı yolasım geldi

Adama yatakta eski sevgilim beni böyle şeyetti mi dediniz? Adam o dakka da bosayabilirmiş sizi.

Kızlar fake bu kesin fake böyle bir adam olabilir mi ya. Akıllara zarar bir peygamber sabrı olması lazım haşa Üstelik birde yeni üye peh

nedense ben sizin bunlari yaşadığınızi ama Çiğdem değil onun eşi olduğunuzu erkek olarak yazmak yasak oldugu icin boyle yazdığınızi herkesin cigdeme tuuu pis diyip eş için helal demesini istemissiniz yani size...egolar egolar.. ben böyle hissediyorum.

Allahtan hiç aldatmamissin

Kızlar fake bu kesin fake böyle bir adam olabilir mi ya. Akıllara zarar bir peygamber sabrı olması lazım haşa Üstelik birde yeni üye peh
Kaç sene önceydi hatırlamıyorum tv de syretmiştim.. adamı karısı en yakın arkadaşıyla aldatmış adam da bunu öğrenince kadın artık olamayız deyip adamı terketmiş.. adam da tvye çıkmış yalvarıyodu kadına nolur geri dön diye ağlıyodu... olabilitesi var gibi geldi.. bi de şöyle kadınlara böyle iyi adamlar denk gelmiyo mu ayar oluyorum ayar

Gerçekseniz mide bulandırıcı bir karaktersiniz.
Yok gerçek değilseniz işiniz gücünüz yok da böyle bir senaryoyu nasıl yazdınız?
Böyle olmasa da buna benzer erkekler mevcut.
Adam gerçek olabilir de sizin gerçek olmamanızı umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…