Mahcubum, üzgünüm :(

Şaka mısın?
Konu hernekadar fake olsada hangi erkek tepki göstermezki başka erkekle kıyaslama yapıldığında tövbe tövbe

Internetten tanıdığın iki adam aranızı nasıl duzeltecekti acaba?neresinden baksan saçmalık dolu..
Madem canın bir hikaye uydurmak istedi keşke biraz daha mantıklı yazaydın şekerim. .

Eşim ise aileme karşı çok samimi ve saygılıydı hatta öfkeli olduğu zamanlarda bile. Zaten ailemle hiçbir şekilde görüşmüyor görüşmekte istemiyor.
Bu nasıl oluyor peki? Hiçbir şekilde görüşmüyor ama samimi ve saygılı oluyor???????

Valla kusura bakmayın ama bunun hiiiç doğuyla batıyla ilgisi yok.Resmen cahilin ve terbiyesizin önde gidenisiniz.Yaptıklarınızı bundan başka bişeye bağlamak çok komik olur.Ne doğusu ne batısı siz olayın çok başka bi yerindesiniz.Ne konuşucağını nerde nasıl davranıcağını bilmeyen olgunluktan uzak ööööyle bir insan yani dümdüz.Gelişim sıfır.Hakaret etmiyorum baya sizin hakkınızda düşündüğüm gerçekleri söylüyorum.Bence bunları bilip biraz kendinize bişeyler katmalısınız.

Çiğdem senin yaptığını çok özüür! P...yondaki kadınlar yapmaz. Ne demek eski eşim beni .....tövbe tövbe bunuda duydum ya daha da hiçbirşeye sasırmam.
Yukarda bi arkadaşın dediği gibi saçını yolasım geldi bide boğazından sıkasım

Bu nasıl oluyor peki? Hiçbir şekilde görüşmüyor ama samimi ve saygılı oluyor???????
Samimiyetini ve saygısını telepatik yöntemlerle gösteriyor olabilir.böyle uzaktan uzaktan pembe kalpler yolluyordu galiba..bunu da yazsaydı hikayeye keşkeZaten saçmalamış ..

Batıda yetişmekle ne alaka onu kavramadım ? Eşininde doğuda gelenekçi bir aileden geldiği çok belli.. Bu yaşantının ne doğu ne batılılık hali var. bence senin ciddi destek alman bir süre insanlardan uzak durup hayatını gözden geçirmen lazım.. eşininde aynı şekilde senden boşanması ve bunları nasıl kabullenir hale geldim diye sorgulayıp psikolojik destek alması lazım.. Normal karakterde bir kadın bunları yapamaz karakterli bir erkekte öyle bir kadınla bir dakika durmaz

Bence ya fake sin yada kafayi yemissin

Buraya ilk kez böyle birşey yazıyorum.Bu konu fake! Ben inanmıyorum en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…