Mahcubum, üzgünüm :(

Ruh sağlığınız yerinde mi ?

Ben mi yanlış okuyorum yoksa sen en başından aldatarak konuya girip, aldatmak düşüncesi aklımdan bile geçmedi ile mi bitirdin? Kahvemi getirin bana beynim yine yandı valla

Valla şiddete karşıyız ama kışkırtmamak ta lazım. . Bu ne iğrenç bir hayat bunun adı özgürlük değil bu arada

Konu sahibi nerelerde aceba bence konu fake yani insanin böyle bir kadin ve buna sabreden rahat bir adamin varligina inanasi gelmiyor. Bide hiç işi gücü yok heralde bunlarin uzun uzun gerçek dışı hikaye yazmışlar.

bir de yazının sonuna doğru onu hiç aldatmadım aklıma bile getirmedim mi yazmış ben mi anlayamadım. Bu nasıl iş

Bu adama rahat günyüzü göstermek istiyorsanız, boşanın lütfen. Siz eşinizi haketmiyorsunuz.

ne hayatlar var yahu.ben şok.böyle erkekler var mıymış? bizimkiler bi hatası olsa da ayrılsak diye bakar.

Konu sahibi ilk eşini aldatmış. Yeni yani şimdiki eşi durumu öğrenmiş. Yinede bazı tutarsizliklar var..ailemi çok sever diyor sonra da zaten gorusmuyorlar diyor.
Konu sahibi senin karakterinde birini arkadaş olarak bile tanımak istemem.düşün ki sen o adamın hayat arkadaşısın. Bu hale gelmenin senin özgür yasamanla alakası yok.şahsiyetsiz tavırlar içine işlemiş senin.
Saçma sapan hareketlerin var.normal değilsin. Bizimla hiç degilsın..

ilişki anında eski eşini mi andın yorum dahi yapmayayım iyi dövdüğüyle kaldı diyecem beni taşlayacaklar neyse Şiddete Karşıyız.

Cidden "En positif uye" sensin

Valla benim eşim benden daha rahat büyümüş.
Ama internetten iki adamla tanışıp "aramızı düzeltmek için" konuşsam o bile döverdi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…