- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Konu gerçe.. keşke gerçek olmasaydı. Aynı anlattığım gibi oldu. Ayrıca kız ilk defa pedagog la görüşmüyor daha öncede görüşmüş. Kıza baro avukat atamış ama eşimin yoktu. 3 ay size kısa gelebilir ama değil. Ayrıca karşı taraf Özür dileyip şikayetini geri aldı. Ortada ne bi delil ne şahit var. Sadece 13 yaşında bi kızın ifadesi.. Üstelik psikolojisi bozukmuş.Kusura bakmayın ama bana inandırıcı gelmedi. Hukuk mezunuyum, aktif bir çalışma hayatım yok ama olayları sizden iyi bildiğim kesin.
Esinizin kendi kendini savunması çok çok düşük bir ihtimal. Dilekleri uyaptan da gonderebildi mi eşiniz mesela? Hakimin sordugu hukuki dildeki sorulara da cevap verebildi mi? Avukatlar sizi sizin yerinize savunsun diye değil, hukuki anlamda size yardimci olsun diye varlar. Avukat tutmazsaniz baro size avukat atar.
Ikincisi, hic bir hakim o kadar küçük bir çocuğu ustelik tacizcisi olduğu iddia edilen kisinin de bulunduğu mahkeme salonuna çağırmaz. Misal çocuk gerçekten taciz edilmis olsaydi ve orda tekrar o kişiyi gorseydi, psikolojisi ne olur hic dusundunuz mu? Mahkeme bunu düşünmek zorundadir.
Pedagoglar da bir sefer görmekle asla psikolojisi bozuk diye bir tanim koyamazlar. Birden fazla bile pedagog gerekebilir. Ayrıca boyle bir dava 3 ayda sonuçlanmaz.
Benim hukuki gozlemlerim bu sekilde..
O halde özür... konuyu okudum tamamen ama rumuza dikkat etmedim. Haklısınız.Önceki mesajlarımı okumadığınız için yanlış anlamışsınız.
Boşanabilirlerdi eşi intihar bile edebilirdi bunun çocuğu yok dava açın ödesin bedelini bidaha iftira atmaz dedim.
Kızın ailesinde suç yok " Şit sen benim kızımı taciz mi ettin laf mı attın yan mı baktın " gibi sorular soramazlardı yapanda yapmayanda yapmadım der.
Aile dava açarsk kızlara güvenmiş ama bu kızın cezasını çekmesi lazım
Herkes kendince haklı ama hiç alakasıx konularda bile sen sapığın karısı değil misin denmesi çok üzdü beni. .
Geçmiş olsun hanımefendi. Burada linç etmeye hazır bir güruh var maalesef anlamadan dinlemeden.Kızlar aylardır size bu konuyu açmak için bekliyordum. .
Kısaca özet geçecek olursam eşim bikaç ay önce karakola çağrılmıştı. 13 yaşındaki bi kız çocuğu davacı olmuş beni taciz etti diye.. gerekçe olarak yanımdan arabayla geçerken dondurma yalar gibi yaptı demiş. Bundan bir ay sonrada beni arabayla takip etti ben napıcak diye durunca o devam etti demiş. Zaten aynı sokakta oturuyormuşuz arabayı bulup plakayı alıp şikayetçi olmuşlar. Çok zorlu günler yaşadık. Buraya destek almak için konu açtım ama o kadar üstüme gelindi. Diğer forumlarda bile beni görenler sen sapığın karısı değil misin diye üstüme geldi..Siteden ayrılmayı, üyelik iptalini düşündüm.
Bugün mahkeme günüydü. Bu süreçte karşı taraftan kimseyle bi iletişim kurmadık. Eşimin babası,2 erkek kardeşi hep beraber sabahtan gittiler. Ben küçük bebeğim olduğu için gidemedim. Davaya pedegogta girmiş. Daha öncede görüşmüşler zaten.. mahkeme bekleme yerinde eşimi tanımamışlar bile. Eşim kızı zaten tanımıyor. Hakim kıza olayı sormuş. Çelişkili ifadeler kullanmış. Eşime sormuş eşimde benim hergün işe gidip geldiğim yol. Kızı tanımam etmem evli barklı adamım diye kendini açıklamış. Avukat bile tutmadı benim kendimi savunacak bi durumum yok diye. .
Kızın psikolojisinin bozuk olduğunu söylemiş pedegog. Teog stresiyle böyle bişey yapmış. Eşimi sadece bi iki saniye gördüğünü söylemiş. Kızın annesi şikayetçi değiliz diyip Özür dilemişler. Kızının korktuğu için şikayetçi olsun diye dayısı zorlamış. Çıkışta tekrar Özür dileyip helallik istemişler.
Ben aslında bize bunları yaşattıkları için eşime davacı olması için diretecektim. Ama küçük kız diye yinede kıyamadım. Eşimi mahkemeye ağlayarak gönderdim. Geldiğinde yine ağlayarak sarıldık. Üstümden büyük bir yük kalktı ama kaç aydır yaşadıklarımızın hesabını kim vericek?? Benim aklımda soru işareti bile yoktu. Sadece bu süreçte ne yapmamız gerek diye konu açmıştım. Ama burda mahkeme kuruldu ve eşim suçlu bulundu. Ondan boşanmadığım için herşeye müstahak görüldüm.
Sonuç olarak eşimin masumluğu ispatlandı. Hem sizlere sonucu haber vermek ve üstüme gelenlerin neler yaşadığımı anlaması için yazdım ve içimi döktüm..
KesinlikeSanırım ben karşı tarafa dava açardım. Çok ciddi bir itham çünkü. Hırsımı alamazdım
Sizin kadar bilmeyebilir im tabi ama Boşanırken avukat tutmadım. Annemin miras davasında da avukatimiz yoktu. Birkaç davada da şahitlik yaptım. Hakimlerin anlaşılmaz dilde konuştuğu hiç olmadı. Kaldı ki ağır ceza reisi arkadaşım var. Karsi tarafin anlayacağı şekilde ifade ederiz der hukuki tanımları.
Haaa çocuk mahkeme ye çıkarılır çıkarılmaz onu bilemiyorum tabi...
Merhabalar, ben hukukçu değilim fakat geçtiğimiz aylarda 9 yaşında bir kız çocuğu mahkemeden önce tacizcisiyle karşılaşma stresine dayanamayarak kalp krizi geçirmişti. Acaba küçük kız karşılaşacağını mı düşünmüştü sadece yoksa aynı salona mı çağrılmıştı gerçekten?
canım geçmiş olsun çok talihsiz bir olay gelmiş başınıza Allah iftiradan korusun herkesi ,burdakileri niye taktın bu kadar diycem ama haklısın insanlar çok insafsız ,acımasız olmuş sanal ortamda bile olsa karşı tarafı kıracaklarını düşünmeden desdursuz sallıyorlar..Geçen konumda eşimi hemen evden kovmamı, kendini aklayana kadar eve almamı, hemen boşanmamı söylediler. Zaten içimde zerre şüphem olsa bu evliliği devam ettirmezdim. Eski konularımda eşimle aramızdaki tartışmalardan, şiddet eğiliminden bahsetmiştim. Bunlara dayanarak eşimin sapık olabileceğini söylediler.
Burdaki yorumları dinleseydim şimdi boşuna yuvamı yıkmıştım. Olay olalaı 3-4 ay oldu.
Çok ama çok geçmiş olsun canım rabbim daha beterinden saklasın ne biçim ülke olduk ya başımıza heran herşey gelebilirKızlar aylardır size bu konuyu açmak için bekliyordum. .
Kısaca özet geçecek olursam eşim bikaç ay önce karakola çağrılmıştı. 13 yaşındaki bi kız çocuğu davacı olmuş beni taciz etti diye.. gerekçe olarak yanımdan arabayla geçerken dondurma yalar gibi yaptı demiş. Bundan bir ay sonrada beni arabayla takip etti ben napıcak diye durunca o devam etti demiş. Zaten aynı sokakta oturuyormuşuz arabayı bulup plakayı alıp şikayetçi olmuşlar. Çok zorlu günler yaşadık. Buraya destek almak için konu açtım ama o kadar üstüme gelindi. Diğer forumlarda bile beni görenler sen sapığın karısı değil misin diye üstüme geldi..Siteden ayrılmayı, üyelik iptalini düşündüm.
Bugün mahkeme günüydü. Bu süreçte karşı taraftan kimseyle bi iletişim kurmadık. Eşimin babası,2 erkek kardeşi hep beraber sabahtan gittiler. Ben küçük bebeğim olduğu için gidemedim. Davaya pedegogta girmiş. Daha öncede görüşmüşler zaten.. mahkeme bekleme yerinde eşimi tanımamışlar bile. Eşim kızı zaten tanımıyor. Hakim kıza olayı sormuş. Çelişkili ifadeler kullanmış. Eşime sormuş eşimde benim hergün işe gidip geldiğim yol. Kızı tanımam etmem evli barklı adamım diye kendini açıklamış. Avukat bile tutmadı benim kendimi savunacak bi durumum yok diye. .
Kızın psikolojisinin bozuk olduğunu söylemiş pedegog. Teog stresiyle böyle bişey yapmış. Eşimi sadece bi iki saniye gördüğünü söylemiş. Kızın annesi şikayetçi değiliz diyip Özür dilemişler. Kızının korktuğu için şikayetçi olsun diye dayısı zorlamış. Çıkışta tekrar Özür dileyip helallik istemişler.
Ben aslında bize bunları yaşattıkları için eşime davacı olması için diretecektim. Ama küçük kız diye yinede kıyamadım. Eşimi mahkemeye ağlayarak gönderdim. Geldiğinde yine ağlayarak sarıldık. Üstümden büyük bir yük kalktı ama kaç aydır yaşadıklarımızın hesabını kim vericek?? Benim aklımda soru işareti bile yoktu. Sadece bu süreçte ne yapmamız gerek diye konu açmıştım. Ama burda mahkeme kuruldu ve eşim suçlu bulundu. Ondan boşanmadığım için herşeye müstahak görüldüm.
Sonuç olarak eşimin masumluğu ispatlandı. Hem sizlere sonucu haber vermek ve üstüme gelenlerin neler yaşadığımı anlaması için yazdım ve içimi döktüm..
Şöyle olmuş sordum eşime.. ilk kızı, annesini, avukat ve Pedagog girmiş. Sonra eşimi çağırmışlar. Sorular sormuşlar kendini açıklamış. Kızın annesi orda özür dilemiş, şikayetçi değiliz demiş. Kızda şikayetçi değilim demiş. Çıkışta tekrar özür dilemişler. Araçları yokmuş eşim arkadaşıyla evlerine bıraktırmış.Kesin teşhis için yüzleştirmek gerekebilir. Ama boyle bir ihtiyaç yoksa, asla cagirilmaz mahkeme salonuna. Avukatlarin gelmesi yeterlidir. Belki teşhis için çağırmış olabilirler, o da direk mahkeme salonunda mi yapılır tam emin olamadim
canım kusura bakma ama bide eşin maaşını felan da verseydiŞöyle olmuş sordum eşime.. ilk kızı, annesini, avukat ve Pedagog girmiş. Sonra eşimi çağırmışlar. Sorular sormuşlar kendini açıklamış. Kızın annesi orda özür dilemiş, şikayetçi değiliz demiş. Kızda şikayetçi değilim demiş. Çıkışta tekrar özür dilemişler. Araçları yokmuş eşim arkadaşıyla evlerine bıraktırmış.
Ya ne bilim Özür falan dilemişler. Kıza da acımış.. ben davacı olalım istersen gözleri korksun dedim ama boşver dedi..canım kusura bakma ama bide eşin maaşını felan da verseydi
Kızlar aylardır size bu konuyu açmak için bekliyordum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?