Mahkeme sonucu

Konu gerçe.. keşke gerçek olmasaydı. Aynı anlattığım gibi oldu. Ayrıca kız ilk defa pedagog la görüşmüyor daha öncede görüşmüş. Kıza baro avukat atamış ama eşimin yoktu. 3 ay size kısa gelebilir ama değil. Ayrıca karşı taraf Özür dileyip şikayetini geri aldı. Ortada ne bi delil ne şahit var. Sadece 13 yaşında bi kızın ifadesi.. Üstelik psikolojisi bozukmuş.

O halde özür... konuyu okudum tamamen ama rumuza dikkat etmedim. Haklısınız.

Geçmiş olsun hanımefendi. Burada linç etmeye hazır bir güruh var maalesef anlamadan dinlemeden.

Çok geçmiş olsun canım.
Bu hayatta iftiraya ugramak kadar kötü birşey yoktur heralde. Bırak yaşadıgın hayattaki cevreyi, burada bile insanların böyle eleştirip, çeşitli ithamlarda bulunması bile korkunç. Çok sevindim suçlamalardan kurtulmasına.
Gelmiş, geçmiş olsun.

Olmaz demiyorum. Ama küçük bir ihtimal. Avukat tutmazsaniz barodan cmkdan avukat verirler. Kendinizi illa savunmaniz gerektiginden degil, bosanma davalari icin de veriyorlar., yani avukat istemek sizin hukuki hakkiniz. Çünkü mahkeme süreci sadece o salonda kurulan cümlelerden ibaret degil. Celse aralarinda dosya sunmak gerekiyor vs. Avukat olmadan bunlari yapmak biraz zor.

Kesin teşhis için yüzleştirmek gerekebilir. Ama boyle bir ihtiyaç yoksa, asla cagirilmaz mahkeme salonuna. Avukatlarin gelmesi yeterlidir. Belki teşhis için çağırmış olabilirler, o da direk mahkeme salonunda mi yapılır tam emin olamadim

Ayy yemin ederim bu sabah ben diger konuna bakmistim acaba guncelleme falan yazdi mi sonuç ne oldu diye, ozelden de bu konuyu sormaya cekindim
Simdi cok sevindim cok gecmis olsun canim

canım geçmiş olsun çok talihsiz bir olay gelmiş başınıza Allah iftiradan korusun herkesi ,burdakileri niye taktın bu kadar diycem ama haklısın insanlar çok insafsız ,acımasız olmuş sanal ortamda bile olsa karşı tarafı kıracaklarını düşünmeden desdursuz sallıyorlar..
Görüp göreceginiz bu olsun Allah başka dert vermesin inşAllah ucuz atlatmışsınız yine

Çok ama çok geçmiş olsun canım rabbim daha beterinden saklasın ne biçim ülke olduk ya başımıza heran herşey gelebilir

Şöyle olmuş sordum eşime.. ilk kızı, annesini, avukat ve Pedagog girmiş. Sonra eşimi çağırmışlar. Sorular sormuşlar kendini açıklamış. Kızın annesi orda özür dilemiş, şikayetçi değiliz demiş. Kızda şikayetçi değilim demiş. Çıkışta tekrar özür dilemişler. Araçları yokmuş eşim arkadaşıyla evlerine bıraktırmış.

canım kusura bakma ama bide eşin maaşını felan da verseydi

Gözün aydın canım. Hamdolsun kurtulmuşsunuz.
Üzme canını birbirinize daha da bağlanmanıza sebep olmuş bu olay da.

Sizin esiniz kizin ailesi ile anlasmis olmasin. Yoksa niye eve kadar biraktiriyor. Boyle bir iftiradan sonra hem de. Bu iste bir tuhaflik var. Ben olsam karsi dava acardim. Yada en azindan hesap sorardim boyle hicbir sey olmamis gibi eve bırakma cok ilginc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…