Mahkeme sonucu

ben direkt söylüyorum sayfalarca isim vermeden hedef gösterip kaçak dövüşen sizsiniz
yarası olan gocunur diye bi laf duydunuz mu benim üstüme gelen tek kişi siz değilsiniz ama bi tek siz üstünüze alınıp cevap verdiniz.. eve de bırakmışlar acayıp napim yani.. arkadaşı teklif etmiş eve bırakim diye.. eşimde tamam demiş..

ben dava açalım diye akşamdan beri söylüyorum istemiyo. daha fazla uğraşmak istemiyor. arkadaşı acımış eve bırakim mi demiş eşimde tamam demiş. inandırıcı olmasa da doğru

Konu sahibi sen bu konuyu kapattir yoksa sinirlerin daha cok yipranacak.

Sana tavsiyem kimseye bir sey ispatlamak zorunda degilsin. Kendine inandirmaya calisma. Baska konularda satasan olursa yonetime sikayet et cevap verme.

Burasi sanal alem herkes istedigi gibi konusuyor. Bu kadar takilirsan cok yipranirsin.

ben size önceki konunuzda tepki verdim mi verdim ırmak konusunda verdim mi verdim
siz de bu konuları referans göstererek yorumlar yaptınız mı yaptınız bunun hangi tarafı gocunmak
ben yorum yapanlardan biriysem cevabımı da yazarım
bu arada uyapa anında düşüyo sonuçlar bilginiz olsun da

doğru söylüyorsun canım ama kapattırsam kaçtı diceklerççç

inanın doğru.. arkadaşı teklif etmiş.. bırakim mi diye.. acımışlar.. bana kalsa bende dava açardım..

Bakin bir cocuk hirsizlik yapar ozur diler affedilir. Dovus kavga olur ozur diler affedilir. Mala zarar verir ozur diler affedilir. Ama bu iftira yahu. Insan hapis yattigina yanmaz adinin lekelendigine yanar. Boyle bir durumun affedilmesi imkansiz...

Gelmis gecmis olsun.

ben cevap vermeyin demedim ki.. bu konuları referans göstererek yorum yapmak? lütfen artık benimle polemiğe girmeyin. bdv de dişinize göre konular bulun. sizin yüzünüzden bi ban yedim bi daha istemiyorum. iyi geceler..

doğru söylüyorsun canım ama kapattırsam kaçtı diceklerççç

Derlerse desinler aldiris etme sen aldiris edip aciklama yaptikca da inanmayip daha uzerine gelecekler.

Zaten soylediklerinin yalan veya dogru olmasi bizi baglamaz. Koca senin kocan senin icin rahatsa sorun yok.

Olay mahkemeye tasinmis hakim dogru karari vermistir.

Burada biz inansak ne inanmasak ne?

Ailesinin bi suçu yok ki dedi. Kızında pskilojisi bozuk. Özür dilemişler falan.. acımış bıraktırmış.. şimdi burdan yürüyüp para verip susturdular mı diceksiniz??
Bunu siz dediniz. Ama olasılık. Yoksa 13 yasindaki bir kızın psikolojisi bozuk diyelim kaldı ki Teog sınavı insanlari iftiracı yapmaz bu aile niye hic kızına sormamis mı? Sonucta aile sikayetci olmus esinizden kız tek başına degil elbet. Ben sadece fikrimi soyluyorum kiz teoga girecek psikolojisi bozuk aile de mi Teoga girecek?

Başlarım öyle psikolojiye sizde davacı olsaydiniz. Bizde çocuk olduk kimseye böyle iftiralar atmadik .
Bence bunun bedelini çocukta odemeliydi hapis cezası zaten olmazdı para cezası olurdu.
Birdaha yeltenemezdide. . Şimdiki çocukların aklına dikkat çekmek için bu geliyorsa tuhaf... eşiniz ne duruma düşmüş yazık ailesi cevresine karşı. Kararinizdan vazgeçip şikayetci olun.zaten aklı böyle şeylere çalışan çocuk teog falan kazanamaz.

Yoooo niye dava etmiyorsunuz ki? Yok yaşı küçükmüş de bilmem ne. Elin tanımadığı bilmediği evli barklı adamına, hem de taciz etti diye iftira atarken küçük değildi ama! Yalama hareketine kadar biliyor baksana! Çok şey yazarım da buraya, hadi neyse. Ben olsam iftira atıp aile huzurumu bozmaktan mahkemeye vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…