- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Adama iftira mı atılmış ne olmuş umursamadan burada asıp kesen yargılayan hükmü veren insanlardan olmakla ya da onları savunmakla da olmuyor. O kişi siz misiniz bilmiyorum ama üyeye kocası sapıkmış diye yorum hakkı tanınmadığını yazdım. Hala arkasındayım.yoo yoo o konuda sahiden çok duyarlıydınız ama şu an katili destekleyen birini savununca olmuyor istikrar bozuluyor çoğunluk nereye siz oraya
Güvenmediğim biriyle evli kalmam. En baştan beri acaba olmadı içimde.. konuyu da bana özelden bile msj atıp soranlar için açtım. . Vee içimi dökmek için. .Ya bu konu nereye gidiyo kk affetmeyen kadinlar timi yine is basinda. Ben anlayamadim ama insallah sucsuzdur esiniz. Cok agir bir itham. Siz de fazla guveniyo gibisiniz kimseye bu kadar guvenmeyin derim
Adama iftira mı atılmış ne olmuş umursamadan burada asıp kesen yargılayan hükmü veren insanlardan olmakla ya da onları savunmakla da olmuyor. O kişi siz misiniz bilmiyorum ama üyeye kocası sapıkmış diye yorum hakkı tanınmadığını yazdım. Hala arkasındayım.
İnsan sanal da olsa birbirini üzmemeli bence sizden helallik almalılar benim de hakkımı helal etmediklerin var insanlar anlamadan dinlemeden karşısındakini üzülmeye hakkı yokKızlar aylardır size bu konuyu açmak için bekliyordum. .
Kısaca özet geçecek olursam eşim bikaç ay önce karakola çağrılmıştı. 13 yaşındaki bi kız çocuğu davacı olmuş beni taciz etti diye.. gerekçe olarak yanımdan arabayla geçerken dondurma yalar gibi yaptı demiş. Bundan bir ay sonrada beni arabayla takip etti ben napıcak diye durunca o devam etti demiş. Zaten aynı sokakta oturuyormuşuz arabayı bulup plakayı alıp şikayetçi olmuşlar. Çok zorlu günler yaşadık. Buraya destek almak için konu açtım ama o kadar üstüme gelindi. Diğer forumlarda bile beni görenler sen sapığın karısı değil misin diye üstüme geldi..Siteden ayrılmayı, üyelik iptalini düşündüm.
Bugün mahkeme günüydü. Bu süreçte karşı taraftan kimseyle bi iletişim kurmadık. Eşimin babası,2 erkek kardeşi hep beraber sabahtan gittiler. Ben küçük bebeğim olduğu için gidemedim. Davaya pedegogta girmiş. Daha öncede görüşmüşler zaten.. mahkeme bekleme yerinde eşimi tanımamışlar bile. Eşim kızı zaten tanımıyor. Hakim kıza olayı sormuş. Çelişkili ifadeler kullanmış. Eşime sormuş eşimde benim hergün işe gidip geldiğim yol. Kızı tanımam etmem evli barklı adamım diye kendini açıklamış. Avukat bile tutmadı benim kendimi savunacak bi durumum yok diye. .
Kızın psikolojisinin bozuk olduğunu söylemiş pedegog. Teog stresiyle böyle bişey yapmış. Eşimi sadece bi iki saniye gördüğünü söylemiş. Kızın annesi şikayetçi değiliz diyip Özür dilemişler. Kızının korktuğu için şikayetçi olsun diye dayısı zorlamış. Çıkışta tekrar Özür dileyip helallik istemişler.
Ben aslında bize bunları yaşattıkları için eşime davacı olması için diretecektim. Ama küçük kız diye yinede kıyamadım. Eşimi mahkemeye ağlayarak gönderdim. Geldiğinde yine ağlayarak sarıldık. Üstümden büyük bir yük kalktı ama kaç aydır yaşadıklarımızın hesabını kim vericek?? Benim aklımda soru işareti bile yoktu. Sadece bu süreçte ne yapmamız gerek diye konu açmıştım. Ama burda mahkeme kuruldu ve eşim suçlu bulundu. Ondan boşanmadığım için herşeye müstahak görüldüm.
Sonuç olarak eşimin masumluğu ispatlandı. Hem sizlere sonucu haber vermek ve üstüme gelenlerin neler yaşadığımı anlaması için yazdım ve içimi döktüm..
Ya bakin yaralarinizi desmek istemiyorum asla ama zamaninda bu adamdan dayak yemissiniz her evde olur deyip normal deyip affetmissiniz bosanmalardan donmussunuz. Simdi de acaba olmadi hic diyosunuz. Ben burdaki kadinlari hiiic ama hiiic anlamiyorum.Güvenmediğim biriyle evli kalmam. En baştan beri acaba olmadı içimde.. konuyu da bana özelden bile msj atıp soranlar için açtım. . Vee içimi dökmek için. .
Şimdi diğer konuya tekrar baktım da sizin tepkiniz başka bir şeye iken(üyenin katil ve öldürülen kadınla ilgili yorumu onu da aldattığı gerekçesiyle suçlu bulması) bir anda bu üyenin kocasına vs getirmişsiniz lafınızı. Ortada kesinleşmemiş bir durum varken işte üyeyi "tacizci kocasıyla" itham etmek.. bu belaltından vurmak oluyor bence benim de tepkim buna yoksa kişisel olarak benim de sizinle hiçbir problemim yok. Ve o "duyar konum"da bakış açım değişti demiştim bunda sizin yorumlarınız da çok etkiliydi. Neyse bu konuyu daha fazla sabote etmeyeyim. Teşekkür ederim.benim sizinle derdim yok normalde de beğenirim yorumlarınızı benim tepkim konu sahibinin taraflı anlatışına
onu dediler bunu dediler diyor da ben de bunu bunu dedim diyemiyor
Şimdi diğer konuya tekrar baktım da sizin tepkiniz başka bir şeye iken(üyenin katil ve öldürülen kadınla ilgili yorumu onu da aldattığı gerekçesiyle suçlu bulması) bir anda bu üyenin kocasına vs getirmişsiniz lafınızı. Ortada kesinleşmemiş bir durum varken işte üyeyi "sapık kocasıyla" itham etmek.. bu belaltından vurmak oluyor bence benim de tepkim buna yoksa kişisel olarak benim de sizinle hiçbir problemim yok. Ve o "duyar konum"da bakış açım değişti demiştim bunda sizin yorumlarınız da çok etkiliydi. Neyse bu konuyu daha fazla sabote etmeyeyim. Teşekkür ederim.
benim sizinle derdim yok normalde de beğenirim yorumlarınızı benim tepkim konu sahibinin taraflı anlatışına
onu dediler bunu dediler diyor da ben de bunu bunu dedim diyemiyor
canım eşimden şiddet gördüm. şimdi olmasa da eğilimi var doğru.. ama bunlar pedofili olmasıyla bir mi? eşimi affettim barıştım ama her ailede olur böye şeyler kafasında değilim. ama böye bişey yapacağına inansam evli kalmazdım. anlaşılmıcak bişi yok..Ya bakin yaralarinizi desmek istemiyorum asla ama zamaninda bu adamdan dayak yemissiniz her evde olur deyip normal deyip affetmissiniz bosanmalardan donmussunuz. Simdi de acaba olmadi hic diyosunuz. Ben burdaki kadinlari hiiic ama hiiic anlamiyorum.
3 ay beklemişim sonuçlanmasa neden açıp sonuçlandı özür dilediler yazim.. merak edip özelden soranlar oldu ve evet kocamı ve dolayısıyla kendimi temize çıkartıp sizin yaptığının muamelyi bir daha bana yapamasınlar diye açtım konuyu.. iyi geceler..aslında şu an hepimiz farazi bi durum üzerinden konuşuyoruz hiç birimiz sonucu görmedik ben süreci bildiğimden hemen sonuçlanması bana imkansız geliyor ama oladabilir sonuçlanadabilir iftiracı insanlar yok değil. konu ssahibi sonucu paylaşınca her sekılde dilerim özrümü bundan asla gocunmam. ama olmayan bi sonuç üzerinden daha fazla yorum yapmak istemiyorum. iyi geceler
3 ay beklemişim sonuçlanmasa neden açıp sonuçlandı özür dilediler yazim.. merak edip özelden soranlar oldu ve evet kocamı ve dolayısıyla kendimi temize çıkartıp sizin yaptığının muamelyi bir daha bana yapamasınlar diye açtım konuyu.. iyi geceler..
15 gün bekleyin hanımefendi... laf falan soktuğum yok.. kendinizle karıştırmayın lütfen..e dediniz de ne oldu hala belirsiz. demin sonucu paylaşıcam demediniz mi paylaşır öyle sokarsınız lafınızı
böyle havaya konuşuyorsunuz
15 gün bekleyin hanımefendi... laf falan soktuğum yok.. kendinizle karıştırmayın lütfen..
çocuk mocuk dinlemez dava açardım diyenlerin vicdanı taştan yapılma galiba. hiç mi 12 yaşında olmadınız? tabi ki her 12 yaşında olan iftira atmıyor ama hangi aile yok yere böyle bişey yapar, bi düşünün o evde neler yaşanıyor. yazık günah .
Çocuğa değil de en azından ona akıl veren dayıya dava açılabilirdi.
üstüne bi de evlerine bırakmışlar ne davası
inanın doğru.. arkadaşı teklif etmiş.. bırakim mi diye.. acımışlar.. bana kalsa bende dava açardım..Gercekten mi? O kismi okumamistim. Bana sacma geldi ya. Dusunsene bir sure beni zan altinda birakacaklar, herkes sapik olarak bakacak, karim ailem insan icine cikamayacak, insanlara surekli kendimi aciklamaya calisicam. Ustune aklandigimi ogrenemeyenler olacak. Ben de eve birakicam... Yok yani mumkun degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?