Mahkeme sonucu

Ailesinin bi suçu yok ki dedi. Kızında pskilojisi bozuk. Özür dilemişler falan.. acımış bıraktırmış.. şimdi burdan yürüyüp para verip susturdular mı diceksiniz??

Konunu hatirliyorum arkadasim gözunuz aydin aklanmis esin sukur.yok yere ceza da alabilirdi

Ya sicilinde çıkarsa ilerde

Aileyi tehdit edip, zorla şikayeti geri aldırmış derlerse

Ben kesinlikle karşı dava açılsın derim, manevi tazminat 1 tl karşılığında

Nasıl bu iftirayı sindirdiniz, asla peşini bırakmazdım.

kız küçük, masum, saf.

Peki aile? Niye hep beraber gidilmemiş karakola?

Düpedüz iftira. Hala şüphesi olanlar, ama hukukçuyum, ama hukuk bilgim var, ama mahkeme ortamı gördüm reröre..

Anlattıklarınızdan yorumum bu.

Cok gecmis olsun.
Ergenlerde malesef bi suclama psikolojisi var.
Sorunlu oldugunu pedagog soylemis zaten.
Hatta baska bir topicte bugun birini bilmem ne orgutune uye diye ihbar etsem mi diye sacma bir konu vardi buyur burdan düşün.
Esinde sende konusunu dahi acmadan hayatiniza dönün. Tekrar cok gecmia olsun

Cnm maalesef zaman kötü.. benim kızımda bana söylese belki bende şikayetçi olurdum bilemiyorum. Onlarda çok özür dilemişler, pişman olmuşlar ne bilim.. Eşim kaö aydır içinde bu olayların. . Bitsin gitsin istedi..

Bir çok örnek sayabilirim aramızdaki insanlar epey hasta çok sağlıklı görünselerde bazısı kıskanç hastalığına kapılmış bazısı hırsız bazısı yalancı yani hangi birini saysam inan insan iyilik yapmaktan korkuyor , anlatılacak yazıya dökülecek çok şey var toplum nasıl düzelir bilmiyorum genel ahlak bakımından bir çöküş var sanki ,

İleriyi düşünmek zorundasınız.
İş, arkadaş, esnaf, aile...

Eşin okusun bence burayı. Kadınlar karşı dava diyor.

Demek bir bildiğimiz var

Zekzek sensin değil mi? Konunu ve üzerine nasıl gelindiğini çok iyi hatırlıyorum hatta bikaç üye ismi de var hatrımda. Asıp kesmeye bayılıyor bu dediğim üyeler.

Sonrasında benim açtığım ırmak konusuna yorum yapma hakkı bile tanımamışlardı sana, sen sapığın karısı kendi kocana bak önce ona yol vermeden ne konuşabilirsin, üye ismini değiştirmekle tanınmayacağını mı sandın vs şeklinde üslupsuz yorumlar olmuştu. Kk nın hanım ağaları(!)... Şimdi o ağalar azıcık da olsa utanacaklar mı? Tabi ki hayır.. yazıklar olsun.

Inan polemik yaratmak istemesem geçen konudaki hakaret eden herseki etiketlicem ama neyse. .

etiketlemene hiç gerek yok ben cevabımı vereyim. sayfalardır olmayan sonuç üzerinden yazıp çizmişsiniz. buraya mahkeme sonuç kağıdından beraat yazan kısmı çeker paylaşırsınız özrümü diler helalliğimi de isterim. şimdi onu bunu dediler bunu dediler diye yazıp duruyorsunuz ama önceki konunuzda kızın daha önceden de böyle bişey yaptığını amacının para olduğunu yazmıştınız. ve gayet de kemalim yapmaza getirmiştiniz. kusura bakmayın bu mahkemeler öyle bir iki ayda çözülmüyor bizzat başıma geldi oradan biliyorum.üstelik 13 yaşında da değilim gayette 30'uma merdiven dayadım. üstelik ben beni taciz eden kişiye vurduğum için de ceza aldım. neden biliyor musunuz? bana dokunamadığı kendime dokundurmadığım için. sokak sokak takip edildim sözlü tacize uğradım ama bana dokunmadığı için bunlar suçtan sayılmadı. benim şansım tacizcimin yarı boyumda ve yaşlı olmasıydı. mahkemelere arkadaşlarımla gitmek durumunda kaldım çünkü onun ailesi de tıpkı sizin gibi iftira attığımı söylüyorlardı. her neyse konu ben değilim zaten kadınlar kulubunde bir kadının ya da çocuğun desteklenmesi için ya kaynanasından şikayet etmesi ya da eşi tarafından aldatılması gerekiyor sanırım. ben artık erkeklerin bu kadar taciz odaklı yaşamasını anlıyorum çünkü sizler yetiştiriyorsunuz onları. diğer konunuzda da 13 yaşındaki çocuktan ziyade büyük bir kadından bahseder gibi bahsetmiştiniz. mantığınız alıyor mu bir insan çocuk taciziyle suçlanacak ama avukat bile tutmayacak hakkını aramaktan korkacak. ya da böyle bir iftira atan kişiyi ve ailesini mahkeme çıkışı evine bırakacak. maalesef akışa uygun değil. ırmak bebek konusuna da değinmişsiniz orada da yorum yapmıştım çünkü bir kadının ve çocuğun öldürülüşünü savunmuştunuz. sonradan değiştirdiğiniz ama mesajlarınız duruyordur. bu konuyu sadece diğer konuya nispet olarak açmışsınız. bakın benim kocam masummuş demek için ben inanmadım mahkemenin sonuçlandığına. burdan böyle yazdığınız kadar kolay değil karşı tarafın şikayetini alması da yetmiyor yani kamu davası açılıyor. neyse siz kemalinizi savunmaya devam edin inşallah mahkemeniz gerçekten sonuçlandığında sizin için hayırlısı olur.

Eski konunu biliyorum. Gecmis olsun. Bence bir ozurle o ailenin siyrilmasi komik. Size DAVA actilar yok yere... Allah korusun tum serlilerden

kimse kknın hanımağası değil ama belli ki bazıları muhtarı. demek ki ırmak konusunu açmakla iyi niyetli olunmuyormuş. konu sahibi senin duyar! konunda ırmağın kardeşini ve annesini öldüren babasını savunmuştu. hepiniz kadınsınız evladınız kardeşiniz var ama bayılıyorsunuz erkekleri savunmaya. konu sahibinin kocası için demiyorum ama gözünüzle görseniz kadını haksız çıkarırsınız. şaşırmıyorum.

Benim kuzenimin bir davası olmuştu Tüketici Mahkemesi'nde. Baro avukat falan atamadı. Kaç kez kendi başına girip savunma yaptı, en son artık avukat tuttu davanın sonlarına doğru. Ve kendi tutana kadar kimse de "Niye avukat tutmadın" demedi bunu da belirteyim. Fakültelerde teoride belki avukat atandığı söyleniyordur ama pratikte örneğini görmüşlüğümüz yok.

Sizsiniz bana sapığın karısı diyen.. siz şimdi bana beraat kağıdını çek inanıcam demişsiniz ama öbür konuda kıza sonuna kadar inanıp bi güzel bana hakaret etmiştiniz. Üstelik ben katili savunmadım. Eğer eşlerden biri diğerini aldatırsa ve bu sebepten eşine zarar verirse indirim uygulanıyor yazmıştım. Evet mesajım duruyo açın bakın. Siz orda konuyu saptırıp beni küçük düşürmek için uğraşıyorsunuz. . Beraat kağıdı 15 gün sonra alınacak. İnanıp inanmamanız umrumda değil ama çeker atarım paşa gönlünüz kırılmasın.. lütfen bu konuda da polemik çıkartıp sabote etmeyin..

Yav he he biz kadın düşmanı..
Haberlerde bile ilk anda cinnet geçirdi diye verilmişti ben de konuyu sıcak sıcağa açtığımda adam cinnet geçirdi de kendinde değildi de şeklinde yazıp sonra düzeltmiş edit şeklinde eklememi yapmıştım. İş Kendi canına gelince aklı başına geldi heralde deyip birlikte saydırmıştık adama. Benim "duyar! konum" sayesinde benim bakışım değişmişti mesela pedofili hakkında aklıma gelmeyecek şeyler ve tedbirlerden bahsedilmişti... ama rahatlayacaksanız ok yılın en kadın savunucusu siz olun tutan yok...

Son düzenleme:

üşenmedim yazdıklarımı kontrol ettim sapığın karısı dememişim ama siz kocanıza bunu layık görüyorsanız bilemem
sayfalarca isim vermeden laf atıyorsunuz sonra polemik çıkmasın diyorsunuz neyse
kağıt geldiğince paylaşırsanız helallik isteyeceğim

yoo yoo o konuda sahiden çok duyarlıydınız ama şu an katili destekleyen birini savununca olmuyor istikrar bozuluyor çoğunluk nereye siz oraya

Ya bu konu nereye gidiyo kk affetmeyen kadinlar timi yine is basinda. Ben anlayamadim ama insallah sucsuzdur esiniz. Cok agir bir itham. Siz de fazla guveniyo gibisiniz kimseye bu kadar guvenmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…