- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Ailesinin bi suçu yok ki dedi. Kızında pskilojisi bozuk. Özür dilemişler falan.. acımış bıraktırmış.. şimdi burdan yürüyüp para verip susturdular mı diceksiniz??Sizin esiniz kizin ailesi ile anlasmis olmasin. Yoksa niye eve kadar biraktiriyor. Boyle bir iftiradan sonra hem de. Bu iste bir tuhaflik var. Ben olsam karsi dava acardim. Yada en azindan hesap sorardim boyle hicbir sey olmamis gibi eve bırakma cok ilginc.
Konunu hatirliyorum arkadasim gözunuz aydin aklanmis esin sukur.yok yere ceza da alabilirdiKızlar aylardır size bu konuyu açmak için bekliyordum. .
Kısaca özet geçecek olursam eşim bikaç ay önce karakola çağrılmıştı. 13 yaşındaki bi kız çocuğu davacı olmuş beni taciz etti diye.. gerekçe olarak yanımdan arabayla geçerken dondurma yalar gibi yaptı demiş. Bundan bir ay sonrada beni arabayla takip etti ben napıcak diye durunca o devam etti demiş. Zaten aynı sokakta oturuyormuşuz arabayı bulup plakayı alıp şikayetçi olmuşlar. Çok zorlu günler yaşadık. Buraya destek almak için konu açtım ama o kadar üstüme gelindi. Diğer forumlarda bile beni görenler sen sapığın karısı değil misin diye üstüme geldi..Siteden ayrılmayı, üyelik iptalini düşündüm.
Bugün mahkeme günüydü. Bu süreçte karşı taraftan kimseyle bi iletişim kurmadık. Eşimin babası,2 erkek kardeşi hep beraber sabahtan gittiler. Ben küçük bebeğim olduğu için gidemedim. Davaya pedegogta girmiş. Daha öncede görüşmüşler zaten.. mahkeme bekleme yerinde eşimi tanımamışlar bile. Eşim kızı zaten tanımıyor. Hakim kıza olayı sormuş. Çelişkili ifadeler kullanmış. Eşime sormuş eşimde benim hergün işe gidip geldiğim yol. Kızı tanımam etmem evli barklı adamım diye kendini açıklamış. Avukat bile tutmadı benim kendimi savunacak bi durumum yok diye. .
Kızın psikolojisinin bozuk olduğunu söylemiş pedegog. Teog stresiyle böyle bişey yapmış. Eşimi sadece bi iki saniye gördüğünü söylemiş. Kızın annesi şikayetçi değiliz diyip Özür dilemişler. Kızının korktuğu için şikayetçi olsun diye dayısı zorlamış. Çıkışta tekrar Özür dileyip helallik istemişler.
Ben aslında bize bunları yaşattıkları için eşime davacı olması için diretecektim. Ama küçük kız diye yinede kıyamadım. Eşimi mahkemeye ağlayarak gönderdim. Geldiğinde yine ağlayarak sarıldık. Üstümden büyük bir yük kalktı ama kaç aydır yaşadıklarımızın hesabını kim vericek?? Benim aklımda soru işareti bile yoktu. Sadece bu süreçte ne yapmamız gerek diye konu açmıştım. Ama burda mahkeme kuruldu ve eşim suçlu bulundu. Ondan boşanmadığım için herşeye müstahak görüldüm.
Sonuç olarak eşimin masumluğu ispatlandı. Hem sizlere sonucu haber vermek ve üstüme gelenlerin neler yaşadığımı anlaması için yazdım ve içimi döktüm..
Cnm maalesef zaman kötü.. benim kızımda bana söylese belki bende şikayetçi olurdum bilemiyorum. Onlarda çok özür dilemişler, pişman olmuşlar ne bilim.. Eşim kaö aydır içinde bu olayların. . Bitsin gitsin istedi..Ya sicilinde çıkarsa ilerde
Aileyi tehdit edip, zorla şikayeti geri aldırmış derlerse
Ben kesinlikle karşı dava açılsın derim, manevi tazminat 1 tl karşılığında
Nasıl bu iftirayı sindirdiniz, asla peşini bırakmazdım.
kız küçük, masum, saf.
Peki aile? Niye hep beraber gidilmemiş karakola?
Düpedüz iftira. Hala şüphesi olanlar, ama hukukçuyum, ama hukuk bilgim var, ama mahkeme ortamı gördüm reröre..
Anlattıklarınızdan yorumum bu.
İleriyi düşünmek zorundasınız.Cnm maalesef zaman kötü.. benim kızımda bana söylese belki bende şikayetçi olurdum bilemiyorum. Onlarda çok özür dilemişler, pişman olmuşlar ne bilim.. Eşim kaö aydır içinde bu olayların. . Bitsin gitsin istedi..
Inan polemik yaratmak istemesem geçen konudaki hakaret eden herseki etiketlicem ama neyse. .
Zekzek sensin değil mi? Konunu ve üzerine nasıl gelindiğini çok iyi hatırlıyorum hatta bikaç üye ismi de var hatrımda. Asıp kesmeye bayılıyor bu dediğim üyeler.
Sonrasında benim açtığım ırmak konusuna yorum yapma hakkı bile tanımamışlardı sana, sen sapığın karısı kendi kocana bak önce ona yol vermeden ne konuşabilirsin, üye ismini değiştirmekle tanınmayacağını mı sandın vs şeklinde üslupsuz yorumlar olmuştu. Kk nın hanım ağaları(!)... Şimdi o ağalar azıcık da olsa utanacaklar mı? Tabi ki hayır.. yazıklar olsun.
Olmaz demiyorum. Ama küçük bir ihtimal. Avukat tutmazsaniz barodan cmkdan avukat verirler. Kendinizi illa savunmaniz gerektiginden degil, bosanma davalari icin de veriyorlar., yani avukat istemek sizin hukuki hakkiniz. Çünkü mahkeme süreci sadece o salonda kurulan cümlelerden ibaret degil. Celse aralarinda dosya sunmak gerekiyor vs. Avukat olmadan bunlari yapmak biraz zor.
Sizsiniz bana sapığın karısı diyen.. siz şimdi bana beraat kağıdını çek inanıcam demişsiniz ama öbür konuda kıza sonuna kadar inanıp bi güzel bana hakaret etmiştiniz. Üstelik ben katili savunmadım. Eğer eşlerden biri diğerini aldatırsa ve bu sebepten eşine zarar verirse indirim uygulanıyor yazmıştım. Evet mesajım duruyo açın bakın. Siz orda konuyu saptırıp beni küçük düşürmek için uğraşıyorsunuz. . Beraat kağıdı 15 gün sonra alınacak. İnanıp inanmamanız umrumda değil ama çeker atarım paşa gönlünüz kırılmasın.. lütfen bu konuda da polemik çıkartıp sabote etmeyin..kimse kknın hanımağası değil ama belli ki bazıları muhtarı. demek ki ırmak konusunu açmakla iyi niyetli olunmuyormuş. konu sahibi senin duyar! konunda ırmağın kardeşini ve annesini öldüren babasını savunmuştu. hepiniz kadınsınız evladınız kardeşiniz var ama bayılıyorsunuz erkekleri savunmaya. konu sahibinin kocası için demiyorum ama gözünüzle görseniz kadını haksız çıkarırsınız. şaşırmıyorum.
Yav he he biz kadın düşmanı..kimse kknın hanımağası değil ama belli ki bazıları muhtarı. demek ki ırmak konusunu açmakla iyi niyetli olunmuyormuş. konu sahibi senin duyar! konunda ırmağın kardeşini ve annesini öldüren babasını savunmuştu. hepiniz kadınsınız evladınız kardeşiniz var ama bayılıyorsunuz erkekleri savunmaya. konu sahibinin kocası için demiyorum ama gözünüzle görseniz kadını haksız çıkarırsınız. şaşırmıyorum.
Sizsiniz bana sapığın karısı diyen.. siz şimdi bana beraat kağıdını çek inanıcam demişsiniz ama öbür konuda kıza sonuna kadar inanıp bi güzel bana hakaret etmiştiniz. Üstelik ben katili savunmadım. Eğer eşlerden biri diğerini aldatırsa ve bu sebepten eşine zarar verirse indirim uygulanıyor yazmıştım. Evet mesajım duruyo açın bakın. Siz orda konuyu saptırıp beni küçük düşürmek için uğraşıyorsunuz. . Beraat kağıdı 15 gün sonra alınacak. İnanıp inanmamanız umrumda değil ama çeker atarım paşa gönlünüz kırılmasın.. lütfen bu konuda da polemik çıkartıp sabote etmeyin..
Yav he he biz kadın düşmanı..
Haberlerde bile ilk anda cinnet geçirdi diye verilmişti ben de konuyu sıcak sıcağa açtığımda adam cinnet geçirdi de kendinde değildi de şeklinde yazıp sonra düzeltmiş edit şeklinde eklememi yapmıştım. İş Kendi canına gelince aklı başına geldi heralde deyip birlikte saydırmıştık adama. Benim "duyar! konum" sayesinde benim bakışım değişmişti mesela pedofili hakkında aklıma gelmeyecek şeyler ve tedbirlerden bahsedilmişti... ama rahatlayacaksanız ok yılın en kadın savunucusu siz olun tutan yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?